4 °C

Vējš 3.09 m/s

Piektdiena, 27. marts
Gustavs, Gusts, Tālrīts
Novadnieks
Kārtējā postaža

Braucu šodien caur Pilteni un secināju,ka nevienam netraucējošie ceriņi un cici krūmi starp ceļu un stadionu ir nožāģēti,kuri netraucēja tur strādājošiem ,atjaunojot stadionu.Kārtējais kaut kāda kantora gnīdas lēmums,kurš no sevis atlaiž kruto plānotāju.Gribu tādam teikt-ja nevari normāli padi...,tad nemoci di...

Views
1233
08.07.2017, 18:53
B. Jurševics
Apzināsim "vecos jūras vilkus" - Ventspils zvejniekus.

Mēs - Nacionālās apvienības domubiedru grupa iesniedzām pilsētas domei priekšlikumu Jūras svētkos īpaši godināt "vecos jūras vilkus" - bijušos zvejniekus, kuģu mehāniķus, kapteiņus... , kuri savus jaunības,
visus savus dzīves gadus atdevuši jūrai. Mūsu priekšlikums ir ņemts vērā jau gatavojot šā gada Jūras svētkus. Šobrīd svarīgākais ir šo godājamo cilvēku apzināšana. Tādēļ lūgums palīdzēt - katram, kurš pazīst šādus bijušos zvejniekus, rakstīt uz e-pastu: [email protected] , norādot godājamā cilvēka vārdu, uzvārdu un adresi vai tālruna nr., lai mēs personīgi varētu pasniegt viņiem ielūgumu uz šo Jūras svētku ipašo pasākumu. Protams, kā mani informēja kultūras nodaļas atbildīgais speciālists, būs arī oficiāls aicinājums Ventas Balsī un citi apzināšanas mehanismi, bet svarīgi ir izmantot visas iespējas, tādēļ lūgums arī VB foruma lasītājus būt aktīviem un nodot šo informāciju tālāk, jo līdz pašiem Zvejnieku (Jūras) svētkiem palicis pavisam īss laika brīdis.

Views
1249
06.07.2017, 21:08
Anastasija.m1998
Vasaras darbs skolniekiem

Es strādāju vienu mēnesi kā skolnieks no biržas. Vai ir iespējams VENTSPILĪ atrast vēl darbu vasarā ? Kāds var palīdzēt? Var kaut kur ir vajadzīgi palīgstrādnieki. Ļoti vajadzīga nauda. Paldies.

Views
461
06.07.2017, 17:26
O
O
Ojārs no Pentuļiem
Apavu veikals centrā pie narvesen.

Sveiki vēlējos iztāstīt situāciju visiem.vakar ar vīru iegājām apavu veikalā apskatīties apavus.pārdeveja uzreiz klāt var teikt visu laiku skatās ko tu paņem ko tu noliec ,tākā uz zagļiem skatās.es saprotu ka ir jāskatās,bet ne jau tik uzkrītoši,ka pilnigi jutos neērti.tajā veikalā vairs neiešu.Lai iegādājas veikalam kameras ,lai nav jastāv klāt un jāvaktē...

Views
2071
zobens
zobārsts.

kur ir labs zobārsts Ventspilī?un cik būtu jamaksā par zobu izrau;sanu?

Views
6686
Ena
Kam tev miljoni ? Noteikti aizrīsies !

http://tautastribunals.eu/?p=38989

Views
763
Pēdējās komentētās

Pardon par misēkli tekstā ;)

Pirms 9 stundām

Beidzot kāds man piebiedrojas cīņai ar vējdzirnavām jeb lieku nau…

Pirms 9 stundām

Tā zīme norāda uz apdzīšanas aizlieguma beigām, nevis ātruma iero…

Pirms 10 stundām