-21 °C

Vējš 0 m/s

Pirmdiena, 9. februāris
Simona, Apolonija
Cuca
fotografēšana

Es saprotu - laikam kādam ir svarīgi, ka redz bezjēgā safotografētos cilvēkus, katrā pasākumā un vairāk. Lūdzu komentāru no Ventasbalss:
Personīgi es nevēlos, ka mans foto, kurā mani var atpazīt da jebkādā variantā parādās jūsu fotogalerijās, kuras var apskatīt visa pasaule. Uzskatu, ka tiek pārkāpts mans privātums. Ja ir vēlēšanās tad liekat miglasbildes, kurās nevar atpazīt cilvēkus. Vai nākat konkrēti klāt, ja vēlaties fotografēt un prasāt vai es vēlos, ka izliekat mani apskatei.

Views
1695
22.07.2018, 18:32
Baronkungs
Cilvēkiem izdabāt nevar.....

Kad vienreiz būs normāla vasara?Cik var līt?Kas tā par vasaru??Tagad beidzot ir laiks kādam jābūt vasarā."Nu cik ilgi tas karstums būsss"???Parodoksāli.....Vai ne?...

Views
1014
18.07.2018, 06:16
Iespeja
Medicīnas studijas

Sveicināti!
Ventspilī ir iespēja studēt medicīnu, arī šogad. Ja kādam tās interesē, rakstiet epastu RSU Sarkana krusta Medicīnas koledžā.
Grupa nokomplektēsies, ja būs pietiekoši studētgribētāju!

Views
554
17.07.2018, 18:11
Rasma
Smēķēšana lodžijās pie logiem

Esmu redzējusi divus ugunsgrēkus. Neilgi atpakaļ Lielajā prospektā, un dažus gadus atpakaļ dega lodžija Sarkanmuižas dambī. Situācija rodas pa visam vienkārši. Vai nu paši smēķē lodžijā, izsmēķus pavirši nodzēš, oglītes birdina kur pagadās, vai kaimiņš no augšas purina lejā un iepurina. Nepatīkami, vasaras laikā atstājot vaļā logus, pilna māja ar smēķu dūmiem, jo apakšējais kaimiņš smēķē. Dūmi pa taisno nāk dzīvoklī. Ko par to saka pašvaldība, varbūt drošības un citu komforta nolūkos nolūkos aizliegt šāda veida smēķēšanu. Kurš vēlas var savos dūmos smacēties savā dzīvoklī, bet neuzspiediet to bērniem, apkārtējiem.

Views
2720
15.07.2018, 22:41
Lee Bruceone
Pokemon Go Ventspils Telegramm kanals

https://t.me/joinchat/HX7YGA4FdIGZbUGLqLQQug

Views
404
15.07.2018, 09:19
E
E
Edvards A
DAKTERI PIEREDZE

SVEIKI VENTIŅI GRIBĒJU PAINTRESĒTIES VAI KĀDS,KĀDA IR BIJUSI UN KUR UN KĀDAS ATSAUKSMES PAR KOBRAS RĪŠANU JEB (ENDOSKOPIJU) UN VARBŪT IR ARĪ GADĪJIES BŪT UZ KOLONOSKOPIJU
VAIRĀK INTRESĒ DAKTERI KURI TO DARA VENTSPILI TIK DIVI IR LAIKAM

Views
2512
14.07.2018, 21:14
Pēdējās komentētās

Cara membatalkan lejanan Akulaku di CS/WA+62878-4843-9004 Atau/+6…

Pirms 5 minūtēm

hubungi layanan pelanggan di nomor (WA 0811284434).

Pirms 22 minūtēm

Cara Membatalkan Pinjaman EasyCash, Untuk membatalkan pinjaman EA…

Pirms 1 stundas