Vējš 4.63 m/s
cik saprotu tagat spec signalus un policijas pavadibu var lietot jeb kurs meladainais sportists kazu procesijas , cik man zinams tad Valsts policijai butu jatrauce satiksme ja pavada piemeram valsts virus vai lielgabaritu kravas vai specialas kolonas un tad kad kaut kur ir notikusi nelaime nevis braukat un pavadit kazu procesijas , cik zinu pec reglamenta tas nava paredzets
Piedāvāju ievietot,tikai un vienīgi, objektīvus Ventspils pilsētas mīnusus.
Uz priekšu,mušu ērgļi-tēma priekš jums!
Piedāvāju ievietot,tikai un vienīgi, objektīvus Ventspils pilsētas plusus.
26.07.2018. kopā ar mazdēlu 8 gadi aizgāju uz futbolu.
Ja mazās mugursomas izčamdīšana vēl bija saprotama, tad aizliegums ieiet tribīnēs ar 0,33 l Venden ūdens plastmasas pudelīti bija GALĪGI NESAPROTAMS !
Tanī pašā laikā tribīnēs bija vecāki ar bērnu zīšanas pudelītēm…….
Jautājums Ventspils pašvaldības policijai:
1. Ar ko Venden 0,33 l ūdens plastmasas pudelīte ir bīstamāka par 0,5 l plastmasas alus glāzi ?
2. Ar ko Venden 0,33 l ūdens plastmasas pudelīte ir bīstamāka par bērnu zīšanas pudelīti, kura ir daudz biezākas sieniņas un ir smagāka ?
3. Ja tie ir drošības pasākumi, tad kāpēc nav skaneru, netiek veikta apmeklētāju personīgā pārbaude ?, jo es droši kabatās varu ienest spridzekli, akmeņus u.t.t. , 0,33 l ūdens pudeli es neaizmetīšu pat līdz laukumam, bet plastmasas glāzi ar akmeni bez problēmām...….
Ja jau labumi un sliktumi, tad nevar aizmirst - plikumus!
Kur tās skaistākās dūdiņas apgrozās un izrāda plikumus? Un kačaki? Kur tie?!
Pardon par misēkli tekstā ;)
Beidzot kāds man piebiedrojas cīņai ar vējdzirnavām jeb lieku nau…
Tā zīme norāda uz apdzīšanas aizlieguma beigām, nevis ātruma iero…