Vējš 1.54 m/s
Šodien gaidot autiņu pieturā,tad pagriežos un skatos! Sēž viens apčurājies, siekalains un prasa cigareti! Es atbildu, ka nesmēķēju, bet šis neatlaidīgi prasa un saka, ka tulīt čurās uz pieturas stikliem, ja nedošu. Es iekāpu mikriņā un tas nolika tur kluci. Fuj!
Nevaru atrast informāciju par to cimdiņu - vai būs viņam lielākas telpas vai tomēr nebūs. Runāja jau ka taisīs, bet kad?
Vakar veikalā Mego biju lieciniece nepatīkamam incidentam.Veikala apsargs saķēra un ievilka telpā blakus lombardam kādu čigānu vīrieti.No telpas atskanēja sitiena trokšņi un raudulīgi lūgumu- ņenada.Viss turpinājās un apsarga balss- Babki jesķ ? Lai kas tur būtu, vai apsargs drīkst fiziski izrēķināties ? Neviens neiejaucās...
Vakardienas ventinjaa redaktores slejaa apgalvots ka tik liela demokraatija kaada ir pie mums Ventspilii nav nekur citur Latvijaa
Pēc informācijas par kabatzagļu uzdarbošanos autostacijā, vēlos pozitīvi uzteikt VPP darbu. Tā kā bieži braucu darba lietās uz Rīgu, pēdējā laikā redzu, ka VPP ekipāžas autostacijā patrulē bieži, ieiet ēkā, pārbauda kārtību, novērtē situāciju. Salīdzinot ar daudzām citām LV pilsētām, Ventspils ir tā, kur pirmo reālo palīdzību nelaimes gadījumā varam gaidīt tieši no VPP. Veiksmi un atbildību arī turpmāk!
Šodien eju pa ielu gar tehnikumu un skatos kā divi suņi kož viens otram astē! Es aizrādīju vienam sunim, ka nav brīv tā darīt un nepiedien tād uzvedīb mūs sakoptā pilsētā a to rītdien, bet šis man saka- Vau! Tu ej! Vau! Tur! Vau! Prom! Es bij šokā!
Call Center Resmi Spinjam dapat kamu hubungi melalui Wa di nomor …