Vējš 4.12 m/s
Sakiet lūdzu līdz cikiem vakarā strādā veikali?????
Sakiet lūdzu kā cilvēkiem pēc veikalu slēgšanas tik no pilsētas uz Pārventā un otrādi mājās.Ne jau visiem ir savas automašīnas.
Apsardzes paliek cik es zinu veikalos līdz 22:30.Kā viņiem tik līdz savām mājām???? Ar kājām??? Pamēģiniet varbūt paši.
Nu Dominik,un Marta P.Dirsu laizītāji,pamēģiniet pastaigāties,jo jums jau tas būs viss normāli....Ha suņam jāsmejas nevar sakārtot mazu pilsētiņu tikai 10 kvadrāt kilometru lielā platībā.
parunāsim par setnieku algām
Lasot par man veidotiem rakstiem komentāru.Es esmu nācis pie slēdziena,ka forumā sēž apmēram 90% idiotu.kuriem viss kas notiek apkārt ir pieņemami un dzīves pašsaprotami.
Jābrien pa sniegu -normāli
Jālauž kakls kur nav nokaisīts- normāli
Nevar izbraukt - normāli
Netaisa ceļus- normāli
Nemaksā cilvēkiem normālas algas - normāli
Čakarē cilvēkiem prātu- normāli
Liek staigāt ar uzpurņiem- normāli
Liks jums pist vienam otru pakaļās- arī būs dzīves norma
Nekaisa C,D kategorijas ielas.Kapēc tad nē.Vai tad mums Latvijā trūks grants karjeru.Cik zinu ka netrūkst.
Vai tad par to nebija vasarā jādomā.Mēs taču zinām cik daudz vajaga pret slīdēšanas materiālu??? Vai varbūt nezinām.Vai tad C,D kategorijas ceļi neietilpst pie Latvijas ceļiem.Pa tiem nepārvietojas transports.Un vai tad tos var atstāt likteņu varā???
Man tūlīt teiksiet par līdzekļiem.Labi,a kur paliek auto ceļu nodoklis???Kādā kabatā,zeķē???Sāciet strādāt,risiniet problēmas.Neviss sēdiet ofisos un taisiet savos datoeos kaut kādas datoru līksnes kā būtu jābūt...
Kur jūs dzīvojat?
Eiropas valstī,vai kaut kādā banānu republika??? Kur kārtības nav un diez vai kādreiz būs.
Jums tas viss patīk,un jūs ar visu esat apmierināti???
Vēl kas kur ir tehnika kas palika kad nomainījās vara??
Cik es zinu ka neviens saimnieks nekad nemetīs arā neko kas ir vecs un nestrādājošs,pirms.Es uzsveru,PIRMS NAV NOPIRCIS VIETĀ.jauno.
Neesot naudas dārgi maksā!!!!Ok.
Vajadzēja uzcelt koncertzāli,cik miljonus tur iegrūda???
Ko bija baigā vajadzība pēc tās.Tauta baigi iet uz koncertiem.Šausmīgi bieži notiek koncerti??? Nu nesmīdiniet.
Visiem ir jādzīvo un jābūt kā saimniekiem.Nevis uz acīm klapes un uz visu kas apkārt ir viens liels POHUJS.
JĀ UN VĒL KAS
DOMINIKA KUNGS:ja jums nepatīk kā es šeit izsakos brauciet vien pats projām,un paņemiet sev līdzi lielo kretīnu.Jo es esmu izteicies,un es izteikšos.Man bardaks nekad nav paticis un es ar to nesamierināšos
Nākot no Mini Rimi pārvantā.Un ejot pa Ausekļa ielu redzēji interesantu skatu.
Automašīna no Ausekļa ielas mēģināja pagriesties uz Stacijas ielu.Ziniet tā mēģināja vairākas reizes un bez panākumiem.Tas jūsu prāt ir normāli??
Neputina jau kuro laiku.Kapēc netīra B,C,D kategorijas ielas Ko tanīs vietās cilvēku nedzīvo
Begini Cara hapus data (kredivo) dan hapus akun (Kredivo) kamu bi…
Berikut Cara Hapus Akun di (kredione) Kamu bisa menghubungi layan…
Cara Membatalkan Pinjaman (kredivo) Pembatalan dengan cara menghu…