Ziņas

  • Latvju bērni sadancos Ventspilī 0

    Nākamās nedēļas nogalē 25. maijā Ventspilī pulcēsies aptuveni 1700 bērni no 83 Kurzemes, Vidzemes, Latgales uz Zemgales bērnu deju kolektīviem, lai izdejotu tautas deju festivālu ''Latvju bērni danci veda''.

  • Cenzē biedrību rakstus 2

    Biedrības Popes muiža valdes loceklis Roberts Grinbergs ir neizpratnē par saņemto novada domes atteikumu publicēt biedrības sagatavoto rakstu par nodokļu maksātāju naudu izdotajā informatīvajā izdevumā Ventspils Novadnieks.

  • Staldzenē atrod bērna līķi

    Svētdien, 12. maijā ap plkst. 9.00 Valsts policijā saņemta informācija, ka Bangu ielā 61, stāvlaukumā esošajā atkritumu konteinerā atrasts, iespējams, jaundzimušā – neiznēsāta bērna līķis. Valsts policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess.

  • Oficiālās peldvietas uzsāk sezonu 0

    No 15. maija visas Ventspils oficiālās peldvietas ir gatavas jaunajai peldsezonai, kura ilgs no 15. maija līdz 15. septembrim. Ventspils iedzīvotājiem un pilsētas viesiem sezonas laikā saules peldes un ūdenspriekus ir iespēja izbaudīt Zilā karoga pludmalē, peldvietās pie Ventas Ābolu un Graudu ielas galā, Staldzenes pludmalē un Būšnieku ezera peldvietā.

  • "Ventspils" Liepājā svin uzvaru 1

    Basketbola klubs "Ventspils" otrdien Liepājā svinēja uzvaru "Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) sērijas par bronzas medaļām spēlē. "Ventspils" viesos ar 83:76 (25:20, 21:20, 28:22, 9:14) uzvarēja "Liepāju", sērijā līdz trim uzvarām panākot 2-0.

  • Veic retu kakla skriemeļa operāciju 0

    Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas Kurzemes Mugurkaula ķirurģijas centrā pacientei veikta 2. kakla skriemeļa vertebroplastija un kakla starpskriemeļu diska aizvietošana. Šāda operāciju kombinācija Kurzemes Mugurkaula ķirurģijas centrā tika veikta pirmo reizi.

  • Ar dažādiem paņēmieniem cenšas ieinteresēt lasīt 1

    Kā ieinteresēt bērnus un jauniešus lasīt? Par šo jautājumu droši vien regulāri aizdomājas ne vien skolotāji, bet arī bērnu vecāki. Ventspils 6. vidusskolas skolotājas dalās pieredzē par izmēģinātām metodēm, kas vieš cerību, ka jaunieši turpmāk lasīs biežāk.

  • Glābšanas dienests uzsāk darbu 0

    No 15. maija līdz 15. septembrim sākas Ventspils pilsētas pludmales peldsezona, līdz ar ko darbu Ventspils pilsētas pludmalē sāks arī Ventspils pašvaldības policijas pludmales glābšanas dienests.