Vējš 2.57 m/s
Labdien.
Varat ieteikt kādu airobikas trenniņus vai trenežieru zāli, vai kaut ko citu Ventspilī?Un cik tas maksā uz mēnesi?
Sveiki. Zinu ka tēma līdzīga ir bijusi un sludinājumu daudz,bet intresē viedokļi un domas pēc pieredzes. Kur ieteiktu Ventspilī,kur neieteiktu nest remontēt? Ir pieredze pēc sludinājuma-piezvanīju,aiznesu,pateica ka mātesplate čupā.Izrādījās vienkārši uzkāries,pēc pusstundas aizgāja.Tāpēc intresē,jo tādiem MEISTARIEM negribētos uzticēt savu porķuku
Nepieciešams busiņs ap 10 -12 vietām + vadītājs par saprātīgām naudiņām!
Solīda kompānija jāsavāc no no Blāzmas atvešanai uz Ventspili! Šovakar plkst.00.00-02.00!
Vai kādam ir kādi varianti?
Paldies!
Kādas atsauksmes? pērkat, ēdat? Man vispār nav saprotami kāpēc tobago rimi pavāri sveramajos suši liek wasabi. Tie suši paliek needami, un kā ar tiem, kuriem alerģija no wasabi? Kāpēc preces izdrukā neraksta, ka tur klāt ir wasabi? Mēs paši ja gribam varam uzlikt wasabi cik mums vajag, nevis kā pavāri tur saspiež tik daudz, ka ēdami vairs nav.
Šovakar mans paziņa iepirkās rimi veikalā,par summu ap 3 eiro,pie kases norēķinājās ar 20 eiro naudas zīmi,kasiere atlikumu izdeva ap 2 eiro,paziņa teica ka iedeva 20 eiro,bet kasiere apgalvo ka esot devis 5 eiro,laikam kasierei problēmas ar naudas zīmju atšķiršanu,nez priekš kam kameras domātas,ja nevar redzēt kas par naudas zīmi.Lūdzu uzmanīties,cerams ka kasierei palīdzēs tā naudiņa,kas tika nošmaukta
Atnaca iszina no rgk.help.lv ka jasuta kautkada iszina lai apturetu pakalpojumu..spams ta domaju es,tomer rekins pieauga par 14 eiro.sazvanot bite,solijas zaudejumus kompenset,savukart somenes rekins bija jau par 22 eiro lielaks,zvanot uz so mistisko firmu ari vini solija kompenset so summu,tomer neviens neko nav samaksajis,ja kadam ir lidziga situacija aicinu pievienoties ,atastat savas koordinates lai kopigi grieztos policija
Tieši tā, sevišķi pirms šiem "svētkiem"! Bet vēl nekas nav nokav…
Arī nesaprotu šo kavēšanos. Septembris jau galā, bet no kartēm ne…
Pašvaldības policija, patrulējot pilsētu, drīkst taču iekraut iek…
Degviela ir sagādāta. Šodien vīru bari jau no rīta pulcējas galīg…