Vējš 5.66 m/s
Vis no šodienas Plata iela 4, Ķīniešu restorāns ir SLEGTS.
Ventspilī NVA kursus kkādus arī piedāvā,izņemot traktora?Nekādu informāciju viņu mājas lapā nevar atrast.......
Kā tas var būt, ka pilsētas domes sociālo komisiju vada-miljonārs, un smagos noziegumos -apsūdzēta persona?
manu prāt -komisija jāvada cilvēkam, kurš ik dienas reāli saskaras -ar tautas nabadzīgāko daļu.
Arī sociālos pabalstus -ir jāizsniedz -patiesi nabadzīgiem cilvēkiem, kuriem patiesi nekā nav, daudz sasāpējušu sociālo problēmu ir Ventspilī, un nevaig- kurzemes TV-ik nedēļu lielīties - ka sociālajā svērā -viss ir sakārtots, reāli, gausi kustam uz priekšu.
Es visiem palīdzēt nevaru.
Kā man ziņo mani aģenti, tad Ventspilī ir ne tikai 29. aids upuri, bet arī tagad covid19. upuri, pa slimību to noteikti saukt nevar , jo tas ir, ekonomiskās krīzes priekštecis, nevis vīrus ,kuru mums cenšas , pa visām varēm iestātīt ministru kabineta 5. visgudrie... .
Man kā makšķerniekam ir jautājums. Kāpēc nedrīkst makšķerēt pie Ostas kapteiņa pretī Jūras vārtiem? Pašvaldības ekipāža neļauj makšķerēt,paskaidrojot ka tā ir ostas akvatorija..tad drīkst šajā vietā makšķeret vai nē?
Kas tad notika ar gājēju celiņu Robežu ielā, tā rakstīja, ka būšot līdz Packules ielai, bet še Tev, tika tikai līdz sabiedriskā transporta pieturai.
Aptrūkās līdzekļu? Sapriecājos, ka būs mazāk ceļš jāmēro pa braucamo daļu, kas nakts stundās īpaši nav omulīgi.
Nevaru ticēt tādai pozetīvai info. Vai tiešām tā būs ? Tad pilsēt…
https://tautastribunals.eu/?p=64738
sranski..reizēm pat žēl tādus ka tevi ,taču neko darīt un izmainī…