Atkritumu mašīna traucē nakts miegam !
Sestdiena. Agrs rīts. 5:25. Visi normāli cilvēki vēl guļ. Tikai atkritumu mašīna neguļ. Un sāk jau savu darbu. Trokšņa bij' tāds kā es un bērni pamodās. Viņiem nav ko darīt ka tikai traucēt cilvēkiem izguļoties? Kas vispār ir par šito atbildīgs? Kur sūdzēties ? Dome ? Labiekārtošanas kombināts? Pašvaldības policija ?
Tas notika pie atkritumu konteineriem blakus Klondaikam, Stradiņa iela.
Komentāri (29)
Ko var kāds visu laiku nīdēt
nu tad apmēram tā kā man atbildēja- uzskatāt ka piegulošo terit. jātīra domei kā īstai savas zemes saimniecei-brauciet dzīvot mežā. to pašu atbildu autoram -brauciet dzivot mežā. vēl varat savā īpašumā- ielieciet labus logus..
Sestdienas rītā nav ko tik ilgi gulēt.Pussešos rītā sen jau vajadzēja būt aizgājušam pakaļ pēc trauka un nestāvēt pohām par muļķi.
Grūti visiem izdabāt. Ja neizvedīs atkritumus,atkal bļaus. Nekas nenotiks,ja vasaras laikā piecelsies agrāk, ar svaigiem spēkiem daudz ko paspēs izdarīt, vakarā agrāk pie miera . Pamēģini, ļoti laba sajūta celties agrāk un sagaidīt saullēktu.
Tas vēl nav tik traki - bet kad vasarā aiz logiem sāks pļaut zāli četros vai piecos no rīta, tad būs jautri )
Vai MAŠĪNAS vispār mēdz gulēt vai negulēt?
nomaini logus un guli kā sesks migā....man priv māja,netraucē apsolūti ja 4tros 5cos no rīta ka izved konteineru,kurš tiek nolikts ap 5 metri no tuvākā loga!!!!Paldies večiem par darbu labāk būtu teikts te