Apkalpošanas kvalitāte "Latvijas Pasts"
Labdien. Kādēļ pastnieks ierakstītās vēstules atstāj pasta nodaļā, bet pasta kastītē atstāj aicinājumu ? Pastnieks neatnesa sūtījumu līdz dzīvokļa durvīm.Tā nav pirmā reize (3) ! Zinu, ka biju mājās , jo esmu 1. grupas invalīds un man ir grūti pārvietoties.
Sazvanot pasta nodalu Platā iela 8 , man ieteica pieteikt pakalpojumu "Pastnieks mājās" un par darbu samaksat 4.99 .
Rekets vēl ir dzīvs?
Atkartoti sazvanit pasta nodaļu vairs nav iespejams!

Komentāri (9)
Tieši tā, mums tieši tā pati problēma, ka pastnieks iemet tikai aicinājumu. Mums arī mājas ir pirmās grupas invalīds. Ka lai viņš tiek pēc vēstules. Esam zvanījuši uz pastu, bet tāpat nekas nemainās. Bardaks.
Kā jums cienītājiem liekas
Pastnieks ir kas???
jūsu privātais sekretārs,kurš tagad sēdēs aiz jūsu dzīvokļa durvīm un ņaudēs un pacietīgi murrās un gaidīs kamer jums labpatiksies ielaist.
Es pats esmu nesis cilvekam šādas vēstules
piezvanot pie durvīm cilvēks atbild
Atvainojos,bet es svešus cilvēkus iekšā nelaižu.
Un ja šadi idiņi ir kādi 20 smit
ko darīt pastniekam...
gaidīt vai varbūt smilkstēt aiz durvīm.
Ak jā pasnieks jau nav cilvēks...tā gaļas gabals jūsu sunīšiem,un objekti uz kuriem izgāst dusmas...kauns
Tā ir, ir bijis, ka esmu mājās, ejot lejā, pastkaste aicinājums. Kāpēc tad nenes vēstuli augšaa??
Nu tur super vienkārša atbilde. Nest augšā vēstuli katram maksā daudz vairāk nekā tie 2-3 eiro pa ko maksā šis pakalpojums.
Vai valstij vajadzētu kompensēt pastnieks mājas pakalpojumu invalīdiem? Visticamāk ka jā. Bet tur jau pasts īsti nav vainīgs.
Nu tur super vienkārša atbilde. Nest augšā vēstuli katram maksā daudz vairāk nekā tie 2-3 eiro pa ko maksā šis pakalpojums.
Vai valstij vajadzētu kompensēt pastnieks mājas pakalpojumu invalīdiem? Visticamāk ka jā. Bet tur jau pasts īsti nav vainīgs.
Man izgāja tā - aizgāju pēc tās vēstules uz pastu, bet mani izraidīja, sakot, nāciet rīt, tur esot tā rakstīts. Tā arī neiedeva to aploksni. Nācās braukt vēlreiz nākamajā dienā. Piebildīšu, ka biju vienīgais apmeklētājs...
Viss ļoti vienkārši- pastnieks vēl nebija sūtījumu nodevis atpakaļ pasta nodaļā.
Cilvēki vispār ir dīvaini radījumi
kuri ir iedomājušies kad pasnieks ir tāds pats darbonis kādi tie bija 60 tajos gados ...visur viss mainās
Bet pasta piegāde tāda pate
Baronkungs, ja pastniekam darba pienākumos ir nogadāt ierakstītās vēstules adresātam, tad tas viņam ir jādara. Par to jau viņš saņem algu. Ne jau tāpat vien viņam tās vēstules jānēsā līdzi. Tāpēc, kā jau tery rakstīja, pastā neviens neideva vēstuli, jo pastnieks ar viņas vestuli vēl nebija atgriezies.
Iespējams, ar pakalpojumu "Pastnieks mājās" pasts mēģina piepelnīties :)