Vai par 700 eiro ir vērts strādat?
Nesen mūsu cienījamais pilsētas mērs izteicās ,ka viņš brīnās ka par 700 eiro algu kāds vel brauc(strāda).
Interesanti,cik cilvēki Ventspils pašvaldības iestādēs un uzņēmumos strādā par algu kas mazāka par 700 eiro?
Un kā mērs vērtē šadu algu līmeni sevis vadītajā pašvaldībā?

Komentāri (26)
ja jums darba devējs negrib maksāt,spēlējiet viking loto -vai eurodžekpotu,visas iespējas dabūt visu ko sirds vēlās,un būt neatkarīgam no visa uz mūžu.
Un atkal reiz pa reizei
Kāds atgādina viņam,
Ka dziesma nav par krekliem,
Bet ir par sirdsapziņām.
Piedodiet *dalbajobs (-e)
Un es esmu strādājošais salbajobs(-e),jo uz papīra ir akurat ņihuja,strādāju idejas vārdā,ka te saka galvenais ka ir darbs.
Un es esmu strādājošais salbajobs(-e),jo uz papīra ir akurat ņihuja,strādāju idejas vārdā,ka te saka galvenais ka ir darbs.
krustmateiflorencei-un tu esi no tam dargajam m...m (ka ar eskorta puisiem?)?
Muļķim nav labi būt, bet zaglim un mantrausim? Kā saukt tos, kuri nosaka nožēlojamās algas?
Nu ja tā,pa nopietnam,tad tā "miljonāre" ir viņš,kurš ienāk šeit,forumā,ar mērķi pats sev pierādīt ka ir prāta gigants,lai gan patiesībā ir niecība.Kurš tas ir,nav grūti iedomāties,jo plaša profila speciālists supermeņa līmenī VB forumā ir tikai viens.
Jūs vēl brīvībā esat paranoiķi kopā ar savu Anitctanti? Varu atkārtot vēlreiz tiem ,kuriem nepielec no vairākām reizēm - man ir viens segvārds!Pielec plānā galdiņa urbēji abi? Jums bija iespēja 20 augustā par to pārliecināties,taču pierādījāt savu gļēvulību.Ar to arī viss ir izteikts.Kā arī vēlreiz īpaši neaptēstiem Jums abiem - neviens nav vainīgs ,ka neesat neko savā nožēlojamā dzīvē sasnieguši.Tālāk par deskopā blenšanu dienāktīm un citu provocēšanu uz kašķi ,tālāk neesat tikuši.Tādiem tikai var izteikt līdzjūtību.Dzīvot tik nožēlojamu dzīvi ar aizdomām uz visiem.Paši esat vainīgi ka nav ne IQ ne zināšanu līmenis.Jums neviens komentārs nav kur tiek piemēŗam palīdzēts kādiem jautājumos.Tikai tukšas muldēšanas.Nevarat pārdzīvot ka nav Jums zināšanu daudzās profesijās.Lai veicas daudznikainais gļēvuli ,jo nav patika diskutēt ar slimiem cilvēkiem kuriem pat loģika nav.
Spitniec,neteiksim ka viņa kļūst neprognozējama.
Vienkārši viņas tas miljonares tēls neiet kopā ar viņas reizēm leksiku un draudzenēm,kas strādā rimīšos un kur tik ne.
Vārdu sakot viņa ar savu it kā miljonares tēlu,mēģina pazemot cilvēkus,kas ir cita statusā.
Un zinot ka šeit vairākumā apgrozās kontrolējošās un represīvās iestādes,būtu nožēlojami ja šāds personāžs ir starp viņiem.
Es tā ceru ,ka krustmateflorence ir no vienkāršas tautas masas ,kas šeit vienkārši ampelējās.Jo katrs jau savu brīvo laiku var pavadīt kur un ka vēlas.
Dzērvene,florences tipa cilvēkiem ir jāpiekrīt vienmēr,jo citādi viņi kļūst neprognozējami.