Vējš 0 m/s
Sveiki!
Jautājums !!!kas būtu jadara ,lai tiktu uz šo super agregātu,lai nebūtu vai nu jānomirst rindu gaidot,kura labāka gadījuma ir pēc pus gada,vai jasamaksa 110e par vienas locītavas parbaudi????kadi ir varianti? Varbūt ir jādabū nosūtījums no kāda konkrēta speciālista (runāju tieši par ceļa locītavas parbaudi) lai nebūtu jamaksā tie 110 eiro.jo nu tas taču nav normāli-vai staigā kliba vel pus gadu-vai maksā ragā! Un summa jau nu ar tāda neko!! Prātā var sajukt.un interesanti ,kur un kam tiek šīs nenormālas summas ko cilvēki maksā par šo pakalpojumu????
Lasu daudzus jautājumus par dažādā firmām.Atsauksmes par tām.Vai tad paši tik tiešām esat tik glupi ka nesaprotat ka pie mums kapitālisms joprojām vēl ir autiņos.Uzņēmumu princips vēl ilgi būs--viennalga uz kä rēķina pelnīt.Kaut vai uz savu darbinieku rēķina.Uzņēmumu galvenais mērķis ir pašlabums un labklājība.
Man nākampirmdien pārrunas . Vai vērts strādāt ?
Ja jau latvieši ti forši gudri pareizi?Tad kapēc nav gandrīz nekur vadošos amatos?Kapēc visur ir krievi~ja viņi ir tik stulbi kā te lielākā daļa bļauj?Mēs tikai esam ideāli vai ne
1.Stukači,lai tikai pašam labi.
2.Kaut tik otram neiet labāk,ja iet,pa nakti gulēt nevarēs.
3.Dirsā līdēji(ES,PSRS laikos,Darba devējiem.).
4.Savā čaulā ierāvušies.
No visa bail.Kādam ko pateikt bail.Priekšniekiem iebilst bail.
No ko vairāk teikt vienkārši ideāla tauta ir tie latvieši?Ka man kauns ka es esmu latvietis.
VB forumu ir apsēdušas cērmes.Kā redzams,cērme var izpausties neadekvāta cilvēka statusā-kuram patīk ložņāt pa svešām iekšām un pārtikt no atliekām. Šādas cērmes nekādi nespēj izšķirties par savu piederību: varbūt Anita,varbūt Snaiperis,varbūt Spītniece,varbūt vienkārši-Ķīselis.
Nu re ,100.gades svinības pagājušas, kas paliek pāri? Ko tik cilvēki nedarīja: skriesim,peldēsim,soļosim,dancosim utt.viss 100 gadei.Vai paliek pāri pievienotā vērtība?Labi,ka kāds saadīja zeķes vai ko tur. Pārējais ir burbulis un pa lielu (mūsu) naudu.
Kādreiz ,PSRS laikos, virsplāna saražotais tika veltīts PSKP XXV kongresam,urrrāaāā. Tagad kaut kas līdzīgs, nu tāds čušs par godu simtgadei. Cita lieta būtu , ja vadošie uzņēmumi pasludinātu par godu simtgadei visiem algas tiek paceltas par 100eur, vai arī , ir izveidotas 100 jaunas darba vietas, vai uzcelta māja ar 100 dzīvokļiem, 100 pacientiem sonogrāfija vai operācija bez maksas. Nekā paliekoša , tikai pompozitāte ,izrādīšanās ,zīmēšanās.
Kamu bisa hubungi WhatsApp 0813-6034-199 Atau 1500920. Jelaskan a…
Tips membatalkan pengajuan Lazbon, Langsung via Call Center Whats…
Panduan membatalkan pinjaman Easycash, Telepon Call Center Easyca…