Vējš 4.63 m/s
Lūdzu paskaidrot man kad tā par parodiju mūsu plsētā,ko sauc it kā pa tirgu.
Kas tie par murgiem,strādā,aukstākais līdz diviem pēcpusdienā.????Jūs nopietni???Comon???
Kāpēc gaļa tirgū ir dārgāka nekā lielveikalā,tad jau tas nav tirgus.Tirgus jau skaitās vietu kur var nopirkt lētāk,neviss tā kā mūsu tirgū.Beidziet bet tas kas ir mūsu pilsētā,tas nav tirgus,bet parodija
Sakiet lūdzu kad beigsies šitie murgi,un vienreiz sāksiet strādāt,tā kā tas ir pieņemts Eiropas Savienībā.
Zvanot uz poliklīnikas reģistratūru, gandrīz vienmēr tiek atbildēts viens un tas pats murgs."Atvainojiet,visi operatori ir aizņemti".Kuri visi?Cik es zinu tad tur atrodas viens cilvēks.Un no kura laika,viens cilvēks ir visi?
Uzgaidiet?Cik ilgi? Kamēr novecošu?Brīžam liekas,ka mūsu pilsētā dzīvo vairāk miljoni iedzīvotāji,un mūsu nabaga poliklīnika,ir pārslogota no darba.
Kad šis murgs beigsies???
Turpināsim tēmu.Jautājums gudrajai Ventspils sabiedrībai.
Kāpēc viņu sauc par tirgu,ja tas nav tirgus bet veikals.Tirgū cik es zinu var nokaulēt cenu,tā ir bijis visos laikos.Cara,vācu laikā,staļina,padomju,latvijas pirmsākumos.Bet pamēģiniet gaļu nopirkt kaulējoties.Jūs pasūtīs vienu māju tālāk.Comon,tirgū,cenas nav akmenī cirstas,ja kas .....
Nākamais, galvenais.Tirgos visu laiku mainās arī pārdevēji.Šodien Vaņka,rīt Peķka.Bet neviss tā kā pie mums.20 gadu garumā vieni un tie paši tirgotāji.Tad jau tas ir veikals, nevis tirgus
Kas tā par Marta P.
Jo raksta par Pēēē. žēēē
Idiotisms sit augstu vilni, vispār nesaprotu kā tā var uzrakstīt
Saimniek, vai zini ka tavs Volvo XC90 pie Embūtes 51 stāv bez lukturiem?
VB krievu portālā redaktors piedāvā iespēju izteikt savu viedokli tikai tiem kuri nenosoda Krievijas okupāciju un atbalsta tās ieviesto “kārtību”, bet pārējiem aizliegts paust savu viedokli par notikušo un daudzi citi ieraksti un komentāri tika dzēsti.
Vai tieši tagad ir piemērotākais laiks un iemesls vispār atbrīvoties no rus.ventasbalss.lv?
Hubungi Call Center Resmi AdaKami (08122223732) atau CS resmi Ada…
Hubungi Call Center Resmi AdaKami (08122223732) atau CS resmi Ada…
Hubungi Call Center Resmi AdaPundi (081351384097) atau CS resmi A…