Kāpēc skolās un visur tiek viss šitais atbalstīts?
Runa būs par Helovīnu; protams katrs savā ģimenē dara kā grib, bet kāpēc ar savu gribu uzmākties kaimiņiem, veciem cilvēkiem?
Izlasiet ierakstu:
https://www.youtube.com/watch?v=HhTU5rbRKhw&feature=youtu.be&utm_source=draugiem.lv&utm_medium=say&utm_campaign=post_1853584950
Komentāri (37)
Ja jums nepatīk ne kristieši, ne tautas tradīciju kopēji, nāciet visi pie manis uz Sorosa fondu! Kāda atšķirība, kam sekojat! Galvenais -- lai tik nebūtu jādomā pašiem ar savām galvām.
Aizies un nesapratīs - tie ir nieki.
Kam tad ir skāde, ja cilvēks, raustoties no elles un cerot uz paradīzi, dzīvo krietnāk un izvairās no noziegumiem.
Problēma drīzāk būs, ja Dieva noliedzējiem un zaimotājiem paredzētā vieta pēc nāves izrādīsies reāla, vai ne.
Tā kā ticēt jebkurā gadījumā ir pragmatiskāk nekā neticēt.
sranskis; VĒLREIZ ŠĪ NAV REKLĀMA, KĀDA STARPĪBA, KAS STĀSTA, KAS IR HELOVĪNS .. KATOLIS, SEKTANTS VAI VISPĀR NETICĪGS???
Jautājums- kāpēc vispār jāstāsta? Katrs, kurš grib, pats uzzinās!
Kā vienmēr šajā forumā : sāk za zdravije beidz za upokoj- sāk par heloina reklāmu beidza par moskoviju
Žēl,ka kad kurzemnieks aizies,tad nesapratīs,ka tāda paradīze nepastāv.
Viņaprāt,paradīze pastāv gan.Viņa mīļajā Pūķina valdītajā Maskavijā...
!
Ens, bet kamdēļ gan man vajadzētu tavu sīci?))) Man cūkas nav, ko ganīt.
Kādreiz vajag pasekot līdzi ko mels.
Labāk noklausieties video; sapratīsiet vairāk ...
Bet kā te kāds izsakās, nereklamēju cilvēku kas runā, bet ko runā -tā gan ir patiesība;
https://www.youtube.com/watch?v=HhTU5rbRKhw&feature=youtu.be&utm_source=draugiem.lv&utm_medium=say&utm_campaign=post_1853584950
Kas tad šis ir, ja ne sektantu mācītāja reklāma?
Esmu apjucis!
Nezinu,pie kā tad īsti laist savus bērnus-
pie Kurzemnieka ,vai pie Dieva??
izskatās abi līdzīgi..
Laidīšu, pie Dieva labāk..
Par to ir Bībelē aprakstīts.
Kurzemnieku nepazīstu,un
vājas iespējas,ka viņš spēs kādu glābt!
Bet muldēt,pat dēmoniski-uz to tas puika ir nasks!!
Krievu paruna saka ka slikts piemeers ir inficeejosh
Bet tas gan taisnība - kāda velna pēc skolas atbalsta un bez maz uzspiež šo ķēmošanos, rīkojot tematiskās ballītes un klases vakarus par helovīna tēmu tā vietā lai kaut ietu ķekatās?
Ir tomēr starpība starp jautru pārģērbšanos pašu tautiskā stilā vai demonizēto helovīnu ar raganām, velniem u.c. tml nešķīstu draņķību.
Patiesībā jau vienalga vai bezdievīgo bērns, kura dvēseli vecāki indē ar savu bezdievību, iet pārģērbies tai helovīnā bičot končas vai neiet.
Nekas jau no tā nemainās kamēr bērns pats nenāk pie ticības. Un helovīns tur nekādu lomu nespēlē.
Tāpat nekas briesmīgs nenotiek kad kristīgu vecāku bērns padzen jokus kopā ar draugiem helovīnā.
Vnk nepatīk tas helovīns kā masu kultūras uzspiests pasākums, kas ļauj vien tirgotājiem nopelnīt ar visādu ķēmu maskām.
Un arī tā ir anglosakšu māka - uzspiest visai pasaulei savu ķēmošanās paveidu.)(
Viss tiek atbalstīts tāpēc, jo visa pasaule tuvojas nenovēršamai katastrofai,tādēļ jāsteidz dzīve baudīt.
sranskis; ja Jūs nebūtu teicis , kas tas par cilvēku pat nezinātu , ka tas ir kādas ticības piederības...
Es neko nereklamēju; tikai nostājos par ļaunuma izplatīšanu, un tas ko stāsta video ir vistīrākā formā pastāstīts, kas ir Helovīns...
un tur nereklamē kādu ticību.. to Jūs izrakāt..
tur ir īsi un labi paskaidrots ,rakstīt no googles būtu daudz..kaut tas pats, ko saka šis cilvēks tikai ļoti gari..
Murse: Halovīnā sāk pieminēt mirušos, svētos, mocekļus un dvēseles, kas vēl atrodas šķīstītavās.
Okultisms ne okultisms, bet pēc kaut kāda šarlatānisma izklausās gan. Kas pa svētajiem un šķīstītavu, ne?
Privātmājā dzīvojošs var "pacienāt" diedelētājus ar gāzienu no ķēķa aizdurvē stāvošā čurspaņņa...
Gunārs Pētersons ;
nu kādu par pamuļķi nosaukt daudz atļaujaties;
vai kāds ļaunums ir lielāks; ko valdība dara un šie svētki? To Jūs vēl neizvērtējat.
Maruse: Sāc tik pa dievu gaudot un pasaki, ka pats sātans slēpjais aiz helovīnu tērpa. Tikmēr mēs pārējie strādāsim, maksāsim nodoļus, lai uzturētu trakomājas tādām kā Tu.
Krista; šajā video ir paskaidrots , kas šie svētki;
Bet ja reiz ""sranskis"" saka , ka cilvēks ir no Prieka vēsts mācītājs, tad jo vairāk par sliktu baznīcu mācītājiem, kas par to klusē un baznīcas bērni nodarbojas ar šīm lietām..
(es nepiederu ne vienai ne otrai grupai) , lai neteiktu, ka esmu kāda pusē.
Ja neesi piederīga, tad kāpēc šo sektu reklamē?
Maruse un pārējie! Jums neliekas, ka ir daudz svarīgākas problēmas, par kurām satraukties? Tiešām tikai par šādiem sīkumiem ir jāceļ kaut kāda jezga? Nožēlojami. Mums ir jāseko līdz valdībai, tās lēmumiem. Nodokļiem, veselības sistēmai u.tml. Nē, bet te vienam suns rej, otram helovīns gāžas virsū. Pamuļķi.
Ieteikums- neatvērt durvis vai pateikt , ka saldumi man nav jo tas kaitē manai veselībai. Es tā daru jo neatzīstu tos ārzemju svētkus , es tos nesaprotu