skolotāji
Kas ir skolotājs skolā???
apsmiešanas objekt???
pazemošanas objekts
spļaujamais trauks
apņirgājamais objekts
tie nav cilvēki
Tiem nav nekādas tiesības????
To drīkst apsmiet izņirgāt,pasūtīt, pagrūst, varbūt arī iesist...
nav bikiņ par daudz
Komentāri (21)
Šai sakarā te viens cilvēks dalās domās - http://klab.lv/~indulgence/245008.html
Trauklupat Pamuļķi puņķdrān, komunists par skolotājiem, maz tev tajos laikos smadzenes skalotas , skolotāji nav iemācījuši tev parastu lietu , sūdzēties vajag ar prātu ,tu palicis pagātnē ar komunistu piegaršu un nesaprot , ka ir citi laiki , nu nebūs komunisms , lai kā tu gribētu
muļķi,vecai ideots
es negribu komunismu
ko tu tur vari gvelzst
visos laikos jābūt kārtībai
ur bērnu tiesības
un ir skolotāju tiesības
un neviens ideots man nemūžam neieskaidros
kad attīstītā demokrātiskā valstī
nepieaugusi puņķu tapa drīkst aizskart un pazemot skolotājus
Man ir mācīts
Ja ir kāda problēma
Tad par to ir jārunā un jāmēģina atrisināt samilzušos problēmu.
Neviss iebāst galvu pakalā un pie seviss domāt
A kāpēc te ir tik tumšs un nav nevienas zvaigznes
Trauklupat Pamuļķi puņķdrān,tava liekā hromosoma traucē tev dauni domāt , nevis rakstīt forumā, pats sev atbildēt, bet stājies , dibini partiju , cīnies no trbīnes ,bet daunim nav prāts , štukačs bijis tad , nam kam stučīt raksta forumā jampapiņs
kā var cīnīties
ja uz desmit cilvēkiem gudri ir divi
kā var cīnīties
ja uz desmit cilvēkiem gudri ir divi
Trauklupat Pamuļķi puņķdrān, tu taču esi daunis , kam vis ir slikti , tava liekā hromosoma to pierāda...forums ir tavā it tava personīgā vēsture
klausies tu vecais karloviča vecā hromosoma
nomaini veco plati un
izlej veco saskābuši zupu no tā paura un beidz smirdēt forumā
Vecā zupa tavā paurī pūst jau no komunisma laikiem
laikam pats esi bijis komunistu stukačš un komunistu ideoloģijas piekritējs
Trauklupat Pamuļķi puņķdrān, liekā hromosoma liek domāt tev jampapiņ jo zaglis bļauj , ķerietzagli ...kolasāls daunis
Tu par sevi te bļauj
nu ko lai saka
man tevis žēl
kur palika komunismu piegarša
ko padzina
Trauklupat Pamuļķi puņķdrān liekā hromosoma darbojās perfekti, fantāzija nekāda , lamājās kā komunists , un pats neko nav tautai labu izdarījis jampapiņs ar lieko hramasovu...
zini tautas lielāko kļūdu??
Tautai pašai kaut kas ir jādara
neviss visu laiku ka tādam maitu ērgļu baram jāgaida kad kāds onkulis izdarīs tās vietā
Trauklupat Pamuļķi puņķdrān, kas tu esi kungs ,vai ?, Lempis , tu esi un balabols , neko pats nav izdarījis, un sūdzās , aptaurēts komunists vairāk nekas ....
Es tiešām esmu kungs
Bet tu tā arī tālāk par parasto pasteļdauni neesi ticis
ko var gribēt no karloviča pamuļķa
Trauklupat Pamuļķi puņķdrān, kāds tu kungs , komunistu laikā bijis tovariš pārējiem tovarišiem , tas ir vis . Tad ko tu nīd forumā, kā mazs kucēns.....
Nē es biju kungs
kalps biji tu karlovičs
tāpēc arī esi vienkārša kalpa dvēsele
A kalpam jāstāv klusu un jādara viss lai kungiem būtu labi
vai ne
Trauklupat Pamuļķi puņķdrān, kāds tu kungs , kalps ,jo visu laiku tu ķērc un ķērc ....tu tovariš, komunist ar lieko hramasovu, ej pie Napoleona un Brežņeva trako būdā...
vispār jau tu izlasīji tēmas aprakstu
vai arī tu esi no tām kucēm
kurai viennalga kas tiek rakstīts
galvenais izrieties un muti izbļaut
Trauklupat Pamuļķi puņķdrān, es atbildu uz taviem murgiem, bet tu pat to nesaprot, jo liekā hromosoma darbojās perfekti...