Ventspils tīrradņi
Beidzot beidzot Ventspilī ir atradušies īsti tīrradņi! Tīrradņi it visā - visgodīgākie, visgudrākie, nu vis vis vis... Tīrradnis dzintariņš, kurš visu zin, kas notiek nepareizi pilsētā un tik ziņo sabiedrībai. Tikai kaut kā piemirst pateikt, ka viņa sprediķos informācija ir puspatiesa, safabricēta vai sliktajā gadījumā tiek pausti konkrēti meli, jo tā tak izklausās labāk. Kādā savā sprediķī tīrradnis dzintariņš varētu pastāstīt, kā pats uzpērk un tirgo antikvariātu. Cik tad valsts nodoklīšus saņem par skaidras naudas norēķiniem. Un tīrradne godiņa ar savu visgudrāko, vispareizāko viedokli visās dzīves jomās. Man jau šķiet, ka viņa uz savu veikalu ved preces, nodarbojoties ar kontrabandu. Bija tak viena Saeimas deputāte ar lakatiņiem no Ēģiptes. Izrādās arī bija kontrabandiste.
Es domāju, ka ir laiks runāt sabiedrībai par šiem tīrradņiem. Viņi tak mirdz spožāk par sauli. Varoņi jāzin!
https://www.ventspils.lv/atlidzibas-noteiksa

Komentāri (21)
Nu un , paši sev nosaka algu , valsts līkumi ievēroti,ko tu gribēji ar šo rakstu pateikt ...
Mēģini pieslēgt galvu un pamēģini padomāt ar smadzenēm,neviss muguras smadzenītēm
Ak jā tev tādu nav
Ar sūdiem domāt diemžēl nevar,ar tiem var tikai smirdēt,u debīli gvelzst par komunistiem.
Komanda "Ņem ciet!" ir dota, neizbrīna. Par galvenajiem, ilggadējiem fīrētājiem neko negribas pastāstīt? Tur gan būtu, ko stāstīt!
Lembergistu reakcija uz pausto taisnību?Jauns algotais personāžs "Skaidre" pievienojas visām Martām Pē un citām domes kucēm?
Skaidrīte varētu pasekot cik godīgs bijis mūsu mazais tīradbis savā baklažāna krāsas uzvalciņā. Ja reiz par visiem, tad par visiem
Oooo ,mazais baklažāns devis suņiem fass. Nu tik ries un kodīs . Labāk Skaidre pastāsti par pozīcijas tīrradņiem , ko tie dara.
Paraizi
Skaidre
Nu ir mēsli,Dirs* sak dekt
pareizi domes kuces sāk smilkstēt....cik tev skaidre maksā mazais vīrelis...ko jāatpelna naudiņa
Skaidre
Jūs laikam nezināt kad bāst otram degunu makā,ir krimināli sodāma rīcība.
Nu nekas bāziet vien
varbūt buratīno deguntiņš nolūzīs
Nevienam nav ienācis prātā
kad varbūt tas kas notiek domē
Beidzot ir
kā lai pasaka
veco vēžu sirdsapziņa
Jo par visu ir jāmaksā cik es zinu
Tākā skaidre
priecājies kamēr vari
un neuztraucies,pienāks arī tava kārta
Ātri gan drāmas teātra aktieris/aktrise pārmeta kažoku uz otru pusi!
Trauklupat Pamuļķi puņķdrān atkal ķengājās ar savu lieko hramasovu,raksta kā komunists , un pats ne pirkstu nav pakustinājis lai ko mainītu ... jampapiņš
Ko tu esi lietas labā darījis
izņemot ķengājies un lamājis visus par komunistiem
ko karloviča kungs
KO TU PATS ESI IZDARĪJIS
Sākat satraukties, man būs ko teikt!
Vakar paskatījos tīrradņu teātri. Izrādās, rakstīt ar kreiso roku, var pieļaut gramatiskas kļūdas. A kā šis tīrradnis dzintariņš zin, ar kuru roku sī vī rakstīja Ōšenieks:) pērļu pandoras lāde
pate arī pielaid gramatikas kļūdas
ir CV,neviss sī vī
Latviski-cē vē.
beidz plutit par rakstību
neviens ar roku CV neraksta
neviens atšķirībā no tevis nedzīvo aizvēstures laikmetā
mūsu laikos raksta ar datoru
8362 eur alga priekšēdētājam un 5629 eur vietniekiem.
Rītīgs pīīī
Kā tu to zini
no kura pirksta izzīdi???
pats izdomāji vai pudeļbrālis pateica priekšā.
Kur tev ir pierādījumi.
Vai arī stradā teiciens
suņi rej, karavāna iet tālāk
kur tu kurzemniek taisies iesniegt cē vē
kur tevi ar šādām zinībām ņems darbā
Atkal atkārtošos
Latvija neatrodas uz neapdzīvotas salas
bet gan ES saimē
tātad arī dārgajā Latvijā ta kā Eiropā
Kā Eiropā ...neviss Latvānijā
Trauklupat Pamuļķi puņķdrān, galīgi safārējies un savu rakstību , točna bijušais komunists ar tukšu pauri , smadzenēs dunduri lido , acis ārprātā bola , jo nesaprot, kur , kas , kāpēc .... liekā hromosoma progresē laiks apmeklēt dakteri ....