-1 °C

Vējš 1.54 m/s

Sestdiena, 7. marts
Ella, Elmīra
benedic Deo et mente
Kur pazuda outlet veikals Annas ielā?

Kādreiz bija tāds sport apģērbu outlet veikals ar normālām cenām, bet tagad tur ir kaut kāds bērnu drēbju veikals. Sportlandā cenas saskrūvētas pārāk augstu - tur jēgas iet nav.

Views
1795
01.04.2016, 17:36
Irbe Aigars
Malkas tirgoņi

Sveiki!
Padalieties, lūdzu, ar pieredzi - kur, lai izdevīgi pasūta zaļu lapu koku malku klučos? Ap 20m³ kopā vajadzētu. Cirvis un zāģis mājās ir...

Pilns sludinājumu dēlis ar piedāvājumiem, bet atbildes uz meiliem ar nedēļas nobīdi. Zvanot, jāvelk info kā ar striķi laukā. Visiem kaut kas piedāvājumā ir, bet katru gadu jācīnās no jauna...

Mistiski apjomi un izcenojumi...

Pag. Gad šoferis 4.reizi vedot nonesa vārtu stabu, citreiz kravā krituši glumekļi...

Ja esi sakarīgi nopircis malku, iemet kontaktu un izcenojumu - tas atvieglos dzīvi mums visiem.

Views
2243
31.03.2016, 21:14
iedzivotajs calis
Herbalife

Zinu, ka Ventspilī ir Herbalife grupiņa, es gribētu iegādāties Herbalife kokteili, bet bez iešanas uz grupiņu... Varbūt kāda var man iegādāties un tad varam tikties?

Views
3727
31.03.2016, 17:12
J
J
Jana
Melnzeme

Sveiki! Ar pavasara tuvošanos gan jau daudziem aktuāla tēma melnzemes iegāde.Varbūt kādam ir kontakti godīgam pārdevējam?

Views
2112
31.03.2016, 15:03
B
B
beka
Andrejnams

Kāds var pateikt uz kurieni pārcēlies vai arī kur ir līdzīgs veikals tādam, kas bija andrejnama, pirmajā stāvā aiz lifta , tur tirgoja visādas elektrolietas.

Views
2135
31.03.2016, 06:48
Iveta Ķēniņa
Tiešās pirkšanas pulciņš

Sveiki visiem!
Beidzot esmu saņēmusies izveidot Ventspilī Tiešās pirkšanas pulciņu. Īsāk sakot, tā ir iespēja regulāri tikt pie bioloģiski audzētas vietējās pārtikas, lūdzu iepazīties www.tiesapirksana.lv Aicinu atsaukties visus, kam ir interese gan bioloģiskās pārtikas kārotājus, gan zemniekus no bioloģiskām saimniecibām ar saviem piedāvājumiem. No Liepājas pulciņa esmu saņēmusi atbalstu un kontaktus ar bioloģisko saimniecību piedāvājumiem un zinu, ka arī mūsu pusē ir tādas saimniecības. Kopīgi mēs varam vienoties par vajadzībām un vēlmēm, ieguvēji būsim visi. Rakstiet vai zvaniet man - Iveta Ķēniņa t 29418795 vai [email protected] vai fb

Views
2594
22.03.2016, 21:36
Pēdējās komentētās

Informējam, ka Teodora Spādes piemiņas skulptūras uzstādīšanas da…

Pirms 8 stundām

Vai nu kaut normāla izmēra maxima kā Talsos? Protams saprotu, ka …

Pirms 14 stundām

Mārketing nodaļa jautā un mārketinga nodaļa atbild :))))

Pirms 18 stundām