Vējš 1.54 m/s
Dikti vajag uzfrēzēt zemes pleķīti apm. 140m2. Atrodas uz Tārgales pusi, netalu no bijušā SCO. Diezgan steidzami. Protams,priekšroka tiks dota letākam pakalpojumam!
Zvanīt-27460094.
P.s. Lūgums visiem pastāvīgiem šīs vietnes "iedzīvotājiem" atturēties no viedokļa izteikšanas.
Labdien! Vai no Ventspils uz Pīterboro /UK/ kāds piedāvā pārvadājumus, vai ved pakas?
Labdien , vai kāds var ieteikt sakarīgu lietoto apģērbu veikalu?
Kādas ir atsauksmes par ganību ielas mego otrā stāva lietoto apģērbu veikalu, tas kas aiz rozā aizkariem? Cik sapratu tad tur ir mazlietoti apģērbi ar visām birkām.
Vai Ventspilī ir šāda opcija? Cik maksā?
Kur Ventspilī var UNO kārtis nopirkt un par kādam naudiņām?
TOP veikalā pārdevēja pirms iesaiņot pasūtītos eklerus jautājā, maisiņā vai kastītē?
Protams, kastītē, teicu viņai un turpināju, pārdevēja kas šeit pastāvīgi strādā konditorijas nodaļā nejautā, bet vienmēr liek kastītē. Piebildu, ka viņa ir profesionāls sava darba.
Nākošajā dienā strādāja pārdevēja, kas ir šīs nodaļas speciālists, kura vairākus gadus man lika eklerus kastītē, bez jautājuma; "kastītē vai maisiņā"? Bet šodien bez jautājuma, ielika eklerus maisiņā. Varētu padomāt, ka viņai ir pateikts, ka esmu izteicis uzslavu par viņas uzcītību un arī stingri pateikts, ka turpmāk man eklerus likt tikai maisiņā. PS novērojums; konditorejas nodaļā strādā 3 maiņas,
Tieši tā, sevišķi pirms šiem "svētkiem"! Bet vēl nekas nav nokav…
Arī nesaprotu šo kavēšanos. Septembris jau galā, bet no kartēm ne…
Pašvaldības policija, patrulējot pilsētu, drīkst taču iekraut iek…
Degviela ir sagādāta. Šodien vīru bari jau no rīta pulcējas galīg…