JKP kauna traips
Pirms vēlēšanām ļoti skaisti runāja Bordāns, bet atklāti sakot esmu ļoti vīlusies!
Pati bijušie partijas biedri stāsta, ka tur draud sabrukums iekšienē un visa tā centrā Bordāns. Solījumus nepilda, bet ego milzum liels.
http://www.labdien.lv/jkp-biedri-vai-raustamas-lupatu-lelles/

Komentāri (64)
JV un JKP ceļ jaunu DIKTATORISKU valsti. Lūdzu netraucēt tautai. Viņi par mums rūpējas. Lūdzu Ievērojiet klusumu.
Ļaujiet tiem cilvēkiem,neatkarīgi no partijas piederības vai ,,smakas,, . vismaz gadu pastrādāt,un tad riesim viņiem virsū!Nu nenotiek nekas ,kā pasakā- kreks ,feks un būs nauda!
Pa gadu šie vēl ne tādas ziepes sastrādās.
Lai viena cilvēka dēļ sadi*stu veselas pilsētas ekonomiku, nu tur vajag īpašas antipātijas pret tautu.
Savukārt tas, kam gribēts iespītēt, tik un tā būs uzvarētājs, jo ir pāris galvas tiesu gudrāks par to salašņu baru ar pamatskolnieku līmeņa izdarībām.
Tā ganīties,kā tu Mikks ganijies ar snaipris999 un netikt bloķetam! tad tev nabagam bija ilgi jāguļ ar petrini ..vienās "smiltiņās" protams..
1.''kalējs'' Jums nešķiet ka esat novirzījies no tēmas un trollējat jau visu laiku?Gānāties Jūs jau ar rupeklībām. Vēlaties parunāt par attiecīgu tēmu tad izveidojiet diskusiju.
2.Kad ar rupjībām uzbrūk uzskatot sevi šeit par visu vareno tad arī ar tādām tika atbildēts.
3.Man nav nekāda sakara ar VB,lai gan žurnālistika nav man sveša arī.
Un neredzu neko sliktu Jūsu minētam žurnālistam.Jums kādas pretenzijas tad arī tās varat ziņot attiecīgi.
4.Saruna beigta.Visu gaišu! ;)
Jūs ''kalējs''kļūstat aizvien smieklīgāks un absurdi až veļas pa visām vīlēm ārā.Nav man nekāda sakara ar VB.Cik redzams Jūsu mērķis patreiz ir provocēt uz kašķi.Nesanāks.Domājams ,ka noteikti Jūs bloķēs ,ja turpināsiet tādā garā ar rupjībām.
Mans iepriekšējais profils bija "Ens". To,tu,šmurguli arī nobloķēji!
Nē Mikks,tu labi zini,ka esi VB trollis.Tu esi nelietis gatavais.vari droši bloķēt arī šo manu profilu-no sevis tu neaizbēgsi,niecība!
keda, sasmīdināji:D:D:D
Iedomājos to skatu...:D
Akdies, jums pašiem par sevi smiekli nenāk? Nevis forums, bet bābu karalauks kāds kāds :D Jums cita dzīve arī ir, plānprātiņi :D Viens velk aiz šņorītes un vesels bars, putām uz lūpām trako :D
Malacis, keda. Tieši manas domas, hahaha!
Frīdim ir bail pat no savas personīgās kakas. Tas ir drausmīgi! Cik reizes ej uz poda-tik reizes pārņem bailes..
Diemžēl par Mikss,nevaru teikt to labo.Dēļ Mikks,tika bloķēts mans iepriekšējais profils.. :(
Jūs kļūdāties.Ne jau dēļ manīm,taču gan dēļ katra komentāriem tiek arī bloķēti.Acīmredzot rupji rakstījāt dēļ to arī tikāt bloķets.Mani arī ir bloķējuši dēļ ta ka reizēm rupji komentēju.Esmu tāds pats kā visi.Nevis kā uzskata viena persona ka esmu kaut kāds VB aizstāvamais.Atkal jau lietotājs ienāk un pirmais ko uzsāk - riešana.Tad brīnīsīsies kāpec gan nobanoja.....
Redziet ir tāda ''fiška'' ,ka VB redz un zin visus kuri te ir.Melo vai nemelo.Ir tādi kā saka vai nav.Tāpēc ziniet dažu indivīdu regulārie rējieni un apvainojumi acīmredzot nu nebija viņiem labvēlīgi un tika bloķēti.Arī valsts valodas kropļotājs ( aizmirsa paroli un e-pastu kuru lieto desmit gadus it kā :DDDDDDDDDD )