Lai Dievs soda valsts izzadzējus.
mani visi Rīgas draugi zvana, kaut kas neticams,Rīgas Mērs atlaists no vadības, tāpat var būt ar Ventspils Mēru,lai Dievs soda tos,kuri šiem godīgiem cilvēkiem skarsies klāt.
Vējš 0 m/s
mani visi Rīgas draugi zvana, kaut kas neticams,Rīgas Mērs atlaists no vadības, tāpat var būt ar Ventspils Mēru,lai Dievs soda tos,kuri šiem godīgiem cilvēkiem skarsies klāt.
Komentāri (24)
Kam ir, tam taps dots, bet, kam nav, no tā taps ņemts. Kas tiek pie zagšanas, tas zog, bet kas netiek vai sirdsapziņa neļauj zagt, tas iztiek ar to, ko nopelna.
Rīzāk jau sodo tos kuri dēl izagšanas ,dzīvo nabadzībā .Izadzēji būs arvien labākās vietās
Krustmāmiņu neapciemo krustbērniņi, cieš no uzmanības trūkuma, tad nu atkal nolēmusi uzspēlēt savu iemīļoto spēli, miljonāros.
Arī taisnība
Florences krusmat,atceries šo bausli-
Otrais bauslis
Tev nebūs Dieva, sava Kunga, vārdu nelietīgi valkāt, jo Dievs to nepametīs nesodītu, kas Viņa vārdu nelietīgi valkā.
Atvainojos par uzbāzību. Piemirsu vienu detaļu-lieciet man,lūdzu,mīnusus. Tas viņam arī labi garšos..
ieliku tev plusiņu. Aicinu arī pārējos foruma dalībniekus plusot "cits kurzemnieks" komentārus. cilvēkam tas ir svarīgi.Lūdzu lieciet plusiņus.
Piekdienas vakars,marihuāna,idiotiski komentāri,nekas jauns.Āksts domā ka ir zenītā.
Margrietiņ,ieliec man šodien arī īkšķīti uz augšu lūdzu :))
Atvaino,bija domāts- Kurzemnieks :)