Ceļu stāvoklis, Vēja parki, Domes vietnieki
Noskatījos vakar ltv politiskās debates ar Ventspils novada deputātiem.
Nu vai ziniet! Iespaids tāds, ka pie varas esošie par iedzīvotājiem nemaz nedomā. Sakarīgākā no visiem likās Vašuka, kas ir iedziļinājusies visās iedzīvotāju problēmās un ir sākusi tās risināt.
Kādi viedokļi pārējiem?
Komentāri (15)
Kas neredzēja, tad var paskatīties youtubē.
"Izvēlies nākotni!" Priekšvēlēšanu debates – Ventspils novads
https://youtu.be/xb4-UpIvknc
Man patika par to 130 000 eur vērto Tārgales tiltiņu, kas ved uz Zariņa un Božes īpašumiem. Spēcīgs ieguldījums!
Man atkal ļoti patīk viltus profili, kas sarodas īsi pirms vēlēšanām.
Vairākus gadus ne čiku, ne grabu un kā nāk vēlēšanas, tā sākas.
Vāgnere
man prieks kad beidzot Jums nokritušas rozā brilles,tikai žēl kad tik vēlu
laikam Jūs no tiesas domājāt un cerējāt kad pie varas esošā svīta domā par pilsētas cilvēkiem
Tad man jums jājautā
Varbūt jūs santa klausam arī ticiet????
kā var pieaudzis cilvēks ticēt muļķībām
vecie vēži ir vecie vēži
viss kas ir vecs un kam realizācijas termiņš ir beidzies ir jāmet ārā,un jāņem jauns produkts
Vašuks arī ir slavens uzvārds. Caurvijas arī caur Ventas Balsi un ne tikai :D
Bija laiks,kad šo dēvēja par lembergistu vaukšķi...tagad laikam vairs ne.
Covidam- šī jau ir Vašuku nākamā paaudze. Bet apskatot šīs pārstāves ienākumu deklarāciju rodas daži jautājumi. Kundzīte pēdējos divos gados norādījusi, ka saņem algu arī Kuldīgas novada pašvaldības, 2024. gadā pat vairāk nekā no Ventspils novada pašvaldības. Tāpat norādīts, ka 2023.gadā saņemta alga no SIA "Ventas Balss" un RSU. Taču vai nu aizmirsies vai kā citādi, bet nav norādīti ne amati vai kas cits par ko tad šī alga saņemta un kādi amati tiek ieņemti. Taču tādi amati, par kuriem atalgojums nav saņemts veiksmīgi uzrādīti. Tā ir aizmāršība, nevēlēšanās publicēt, vienkārši nezināšana vai atklāta nekaunība- a kas jums par daļu!?
Vēlēšanās piedalās ar Lemburgers .......
Sveiki! Pirmo reizi mūžā nācās klātienē iepazīties ar Ventspils novada pašvaldības eliti – jā, tiem pašiem spicajiem džekiem ar skaļajiem segvārdiem: Domes priekšsēdētājs, vietnieks A,Z, nekustamo īpašumu nodaļas vadītājs . Skaļi Amati, bet vai viņiem tiešām interesē cilvēku problēmas? Naivie cilvēciņi – nē! Un, jā, lai nevienam nerodas ilūzijas – šis nav kārtējais priekšvēlēšanu stāsts. Ne, draugi mīļie, mans piedzīvojums ar šiem kungiem sākās jau pirms gada(un vēl nekas nav beidzies murgs) , tā ka priekšvēlēšanu miglu var mierīgi atstāt citai reizei.Un tad nāk "lielais" jautājums – cilvēki ceļ brēku par tiltu, kas maksā 130 000 eiro. Jā, tā ir liela nauda, bet tikai priekš privātpersonas. Pašvaldībai tas ir nieks. Un, starp citu – tas nemaz nav tilts, tautieši! Tā ir caurtece :D! Caurtece par tilta cenu. https://youtu.be/xb4-UpIvknc Dace Vašuka izklausās tiešām nākamā paaudze. Cilvēki pietiek sēdēt ..... PADOMĀ,PIRMS BALSO!
Šo arī pie vēlēšanu aģitācijas izdevumiem!
Vašuka Dendrolait 500 000 arī ir nieks un pati biznesa avantūra kā tāda. Nākamā paaudze noteikti arī zin drēbi :D
Tautieši:D
Nav obligāti jāslēpjas aiz segvārdiem vai anonimitātes. Ja tev ir viedoklis, pieredze, jautājumi — dalies Saņemās :D 500 000?dalies,lai zin par ko balsot
Vai tiešām ir aizmirsts tāds Vočtavs, kurš iepriekšējās vēlēšanās no Zariņa partijas pārdevās Lembergam? Nacionāļu politika ir skaidra. Tie pilsētā pārdevās Lembim, bet par to saņēma brīvu varu un tā uzkundzējušies pār Mucenieku, jo tam vājāks raksturs. Atgādinājums, ka Vočtova puika lai arī šogad nozudis, bet brālēns no tās pašas shēmas jau ir vietā.
https://tautastribunals.eu/?p=66197
ZZS saraksta 4.numurs esot redzēts starp VDK kartiņām ar segvārdu "Muciņš"