Rakstīts, Lielais prospekts 54-10. Kaut kādā dzīvokli?
8
1813
28.09.2018, 14:06
Komentāri (8)
Rādīt vispirms:
Ens
28.09.2018, 13:19:33
Ieguglē Dzelme.Tad tev arī izdos "Dzelme". Ej uz ostu un sameklē ,ja vien stāv krastā..
2
3
Ziņot redaktoram
P
Pers
28.09.2018, 12:38:46
softgirlina deb*la esi tu. Šeit ir forums un te cilvēki raksta vai jautā ko grib. Ja ar nerviem nav kārtībā, tad vispār nesed inetā. Ja man neinteresē tēma, es to par nevēru vaļā. Kam tad tā ir problēma?Ja cilvēkam nav dzīvē kur emocijas likt, viņš ienāk tīklos un sāk gudro spiest
1
3
Ziņot redaktoram
Inetty
28.09.2018, 12:24:07
Piesakoties vizītē var jau pajautāt pašam dakterim pa telefonu.
1
0
Ziņot redaktoram
Nif nifs
28.09.2018, 14:06:12
Ja vien dakteris atbild. Reizēm lūdz rakstīt SMS. Tad ar pajautāšanu švakāk.
1
0
Ziņot redaktoram
Lelle
28.09.2018, 11:55:10
Pie autenes-krūmos :))). Vai tu esi deb..a,atradi vietu ,kur jautāt?!? Tev ir pieeja datoram,internetam un neproti pati atrast......adresi utt.
2
3
Ziņot redaktoram
P
Pers
28.09.2018, 12:39:35
softgirlina deb*la esi tu. Šeit ir forums un te cilvēki raksta vai jautā ko grib. Ja ar nerviem nav kārtībā, tad vispār nesed inetā. Ja man neinteresē tēma, es to par nevēru vaļā. Kam tad tā ir problēma?Ja cilvēkam nav dzīvē kur emocijas likt, viņš ienāk tīklos un sāk gudro spiest
3
3
Ziņot redaktoram
Nif nifs
28.09.2018, 11:50:49
Tur iekārtots kabinets, ieeja no ielas puses. Tai mājā galā ir arī Mednieku un makšķernieku veikals. Noej vienreiz garām un redzēsi, šiltes pie durvīm.
0
0
Ziņot redaktoram
Eseseses
28.09.2018, 11:36:51
Uz Lielā prospekta tajā ēkā, kur ir frizētava un zvērināta tiesu izpildītāja. Ieeja ir no ielas puses.
Komentāri (8)
Ieguglē Dzelme.Tad tev arī izdos "Dzelme". Ej uz ostu un sameklē ,ja vien stāv krastā..
Piesakoties vizītē var jau pajautāt pašam dakterim pa telefonu.
Ja vien dakteris atbild. Reizēm lūdz rakstīt SMS. Tad ar pajautāšanu švakāk.
Pie autenes-krūmos :))).
Vai tu esi deb..a,atradi vietu ,kur jautāt?!?
Tev ir pieeja datoram,internetam un neproti pati atrast......adresi utt.
Tur iekārtots kabinets, ieeja no ielas puses. Tai mājā galā ir arī Mednieku un makšķernieku veikals. Noej vienreiz garām un redzēsi, šiltes pie durvīm.
Uz Lielā prospekta tajā ēkā, kur ir frizētava un zvērināta tiesu izpildītāja. Ieeja ir no ielas puses.