Vējš 3.09 m/s
Sveiciens vakardienas pardevejai, kas tirgoja calu stilbus. Ja pati nejuta ka tie smird, tad jasak aizdomaties par veselibas problemam. Bet ja juta... Tad ceru ka tu guli pa naktim mierigi tirgojot vecu preci. Zel ka dzivoju arpuss Ventspils un nevareju tev vinus aizvest atpakal. Jo degviela neatmaksatos. Bet akcijas prece ir veca prece. Pat tadu smirdonu suniem neatlavos izvarit!!! Kauns!!!!
Tas tiešām ir kaut kas briesmīgs!!!!!! Brauc visur un no visām pusēm.
Piem.Lielais prospekts vienā ietves pusē ir ceļš velosipēdistiem,es ar trim maziem bērniem nekad neeju par to pusi,lai justos droši par viņiem.Tikai nelaime ir tā ,ka otrajā pusē mums arī visu laiku jāiet malā , jāpalaiž garām braucēji ,un pats labākais tas , ka man vēl jānoklausās lekcija par to ,ka es savus bērnus laikā nenovācu no viņu ceļa.
Varbūt tomēr vajadzētu sodīt tos braucējus,kas brauc viņiem neatļautā vietā????
Gribētos justies droši par saviem mazbērniem.
Pēter, ieved taču reiz kārtību sludinājumu sadaļā... Mums te laikam analfabēti vien, ja reiz nemāk lasīt, kurā sadaļā kas jāliek...
Iesakiet labu advokāts administratīvās lietās . Ventspils
Ja jūs dabūjat lētu dzīvokli un gribat parakstīt caur mākleriem, labāk to nedariet! Mākleri jūs apkrāps, un pārdos citiem dzīvokli, ka tas notika ar mani, bija sarunāts ka 5 dienu laika dabūšu naudu, pagāja 2 dienas un dzīvokļa īpašnieks zvana un saka ka pārdomāja pārdot, bet divas dienas atpakaļ teica ka grib ātrāk pārdot + dzīvoklim parāds par komunālajiem 2000EUR, vot tā luk pārdomāja... seciniet paši
Meklēju pirti,viesunamu svinībām 20-30cilvekiem.Kādi ieteikumi?
Ventspils valstspilsētas pašvaldība jau otro gadu organizē Līdzda…
Var jau mēģināt pajautāt rektoram, lai kopsapulcē vizuāli atspogu…
Lemberga kungs, Vucāna kungs, lūdzu, glābiet augstskolu! Esam …