Vējš 4.12 m/s
Es apbrīnoju, ka cilvēki tiešām domā, ka šie pasākumi ir CĪŅA AR VĪRUSU un tiem tur, baigi rūp tā Jūsu veselība! :D
Šajā svētdienā, 24.oktobrī, homeopāta Edgara Medņa un klīniskā imunologa Laura Līcīša saruna par to, kāpēc, vakcinējoties aizvien vairāk cilvēkiem, saslimušo skaits pieaug. Arī par pasaules pieredzi “pandēmijas” apkarošanā un alternatīvu palīdzību sasirgušajiem.
Esiet tik pacietīgi un ieklausieties, izvērtējiet... kam mēs uzticam savas dzīves, veselību... valdībai vai ārstiem..
https://www.facebook.com/watch/?v=383885136752640
Kko tik stulbu un absurdu man vēl nav nācies redzēt! Citro veikalā visi drīkst iet iepirkties,super, prieks !,bet ar norobežojumiem ir ziedi un apavu veikali 3- 4 kvadrāt mazie - jūs vispār saprotat paši ko jūs darāt,,jūs no sevis ākstus reklamējiet......Tur covits sēž tais apavos vai uz ziediem?!
Mājam un dārzs- jums ir vairāk kā 1500kvdrāti ka jūs dalāt tautu kam drīkst ienāk kam ne?Valdību covits plosās jau 3gadus un nu esam nonākuši līdz tam ka nepietiek ka valdība dala tautu,tak arī jūs veikali to darāt,apģērbu veikali bez sertifikāta nelaiž iekšā,jūs vispār paši saprotat ko darat,kā var aizliegt cilvēkam apģērbties,nē gribi ienākt ej nopotējies,KĀPĒC man veselam cilvēkam ir jālaiž sevī kkads draņķis kam nav pat anotācija.....?!Tie esot valdības lēmumi- mums ir valdība?!Teroristi!
Jaizsaka,LIELAIS FUIJ , VENTSPILS REISAM.Vakar18.novembrī, Ventspils reisam,labpatika atstāt cilvēkus ar kājām,nenodrošinot ar sabiedrisko transportu.Pēc darba 22.07,mikroautobusa nebija un 22.37 arī protams,netika sagaidīts.Varbūt varējāt,pabrīdināt,kapaši vainīgi,ka jūs strādājat. Vakar arī laikapstākļi mūs nelutināja,diemžēl. Pāriet pāri diviem,tiltiem,tas tiešām,bija nevisai uzjautrinoši,jo ne visi ir gatavi maksāt par takša pakalpojumiem.
Brīdi atpakaļ Latvijas radio 2, intervijā uz ielas viena persona ,kura esot saņēmusi 3. poti izteica frāzi-NEIEREDZU VISUS ,KURI NEVAKCINĒJAS. Tas tā kā būtu normāli skandināt pa visu valsti? Jau tā ir sanaidota tauta , vēl tikai tādai neadekvātai personai iedot ieroci un sāktos slaktiņš. APDOMĀJIETIES ,ko jūs darat !
Labu vakariņu, mani mazie rakariņi!
Man ir jautājumiņš vai kāds zin vai ar kaķ pie sait var iet ārā pēc 20?
Hubungi CS resmi Kredi0ne di nomor (0823-6387-4277) atau (0823-63…
Cara Membatalkan Transaksi P𝗶njaman (Akulaku) Kamu bisa menghubun…
Cara membatalkan pinjaman (EasyCash) kamu bisa menghubungi layana…