Vējš 4.12 m/s
Paskat kā bedova visus špricēs pa jaun!
Un pēc tā būs atkal kaut kas, lai tik ripo vērdiņi kasē!
Jums nav ta apnicis, ka ķēži uz to galv? :)
Ka redzu, beidzot jus izdzesat komentetaja ar niku "sranskis" man veltitos godu un cienu aizskarosos, likuma Par personas datu aizsardzibu parkapjosos, manu gimenes loceklu godu un cienu aizskarosos , rasistiskos komentarus, bet vienlaikus izdesat ar manas atbildes komentetajam ar niku "sranskis",deklarejot to par vienkarsu savstarpeju kengasanos,kaut gan komentetajs ar niku "sranskis" jau loti ilgu laiku mani vaja interneta un raksta cienu un godu aizskarosus, rasistiskus, likumu par personas datu aizsardzibu parkapjosus man veltitus komentarus.Esmu jau neskaitamas reizes zinojusi par tiem redaktoram.Pilnigi bez kadas reakcijas un atbildes. Esmu meginajusi nosutit e-pastu Ventas Balss portala redaktorei uz e-pastu [email protected],bet katru reizi man
ir atnakusi atbilde, ka vestuli nav izdevies nosutit. Un tikai tad,kad man vakar izdevas nosutit vestuli uz e-pastu [email protected],jus sodien reagejat, pie tam ta,it ka es te regulari uzbruktu komentetajam ar niku "sranskis".
ŠODIEN, AP 12.30 DIENĀ -IZSKANĒS LR.1. RAIDĪJUMS AIZLIEKTIE FAILI.
TUR BŪS DZIRDAMS, KĀ OLIGARHS, JEB PAREIZĀK SAKOT -ALIGATORS -IR LĪDZ ŠIM ŠEPTĒJIS, KĀ PAZUDUŠI LIEINIEKI,KĀ IETEKMĒTA TIESU VARA UN PROKURORI, KĀ TIKA BREMZĒTA GATSIMTA PRĀVA UZ TAISNĪGU TIESU.
TAD NU TIE NAIVIE CILVĒKI -KURI A. LEMBERGAM TICAT-KLAUSATIES UZMANĪGI PĀRAIDI ,UN PADOĀJIET KAM JŪS BIJĀT NOTICĒJUŠI.
Reāli 0 iq, neko citu nevaru pateikt, tiešām idioti
Iespējams, jau nākamnedēļ tūkstoši Latvijas iedzīvotāju zaudēs darbu.
Nākamnedēļ – 15. decembris, kad stāsies spēkā stingras valdības prasības par vakcinēšanos gandrīz visiem strādājošajiem, kā rezultātā potenciāli no darba tirgus varētu tikt izslēgti pat desmiti tūkstošu iedzīvotāju,
Šīs prasības paredz, ka pilnīgi visiem privātajā sektorā strādājošajiem, kuri darba pienākumus veic ārpus savas dzīvesvietas, jābūt ar sertifikātu. Tas attiecas arī uz tiem, kuri ikdienā nemaz tieši nesastopas ar cilvēkiem, piemēram, apkopējiem, naktssargiem, mežizstrādātājiem, kravas auto šoferiem un citiem.""
Es gribēj izmantot iespēj un pasveicināt sāv lāb čom, Joliņdandrik! :)
Tu i malacs un būs malacs, ka i un paliek malacs! Vien polš pa tēv!
Prozit, Joliņdandrik!
Hubungi CS resmi Kredi0ne di nomor (0823-6387-4277) atau (0823-63…
Cara Membatalkan Transaksi P𝗶njaman (Akulaku) Kamu bisa menghubun…
Cara membatalkan pinjaman (EasyCash) kamu bisa menghubungi layana…