Vēlēšanu cīņas...??

pareizais | 24.05.2025, 18:35:12 | 85

Kā redzams visur soc. tīklos cīnās un reklamējas, kas sevi uzskata par cilvēku, kas var ko ieviest labu, bet ko-vai savas intereses stutēt vai kopskatu redzēt, kas patiesi ir ļoti vajadzīgs?
Kāds grib amatā lai savus bērnus noturētu pilsētā- nu saprotams, bet vai kopainas , kas ir ļoti nepieciešams ir redzama? To, ka Ventspilī un Latvijā ir dramatiski ar med . personālu, ka pie ārsta gaida mēnešiem jau ar pa maksu? Tas ir normāli? Un nabadzības līmenis; cik cilvēku var atļauties diži normālu dzīvi-cenas aug pasakaini, bet algas un pensijas stāv iesalušas... Kurš pa visu to domās? Vai tik domā , kā slaukt tautu lai tik naudu iegūtu- kādi tik nav nodokļi-prātam neaptverami.. tur tiešām grūts darbs , lai to visu dabūt gatavu.. par ko tik nemaksājam- tikai pakalpojumos nekas nemainās... Tad kurš būs tas, kas var to stūri pagriezt uz tautas pusi???

Komentāri (8)

• 0
    Skeptiķis no malas Pirms 1 stundas, 50 minūtēm

Kāds tad ir tavs ieteikums ?

• 0
    pareizais Pirms 1 stundas, 40 minūtēm

Mans ieteikums-pārdomas,, protams , lai nāk tie kas var ko mainīt manis teiktajā problēmā un līdzīgās-lai domas un darbi vērsti uz cilvēkiem un viņu vajadzībām.. tagad visi pa gaisu lidinās, un šīs smagās problēmas neredz vai negrib redzēt,
    Ja nav cilvēkiem laba dzīvošana -veselība .. tad ko cilvēkam dod visi citi labumi vai kas...? Ir sadalīti kam labi nodrošināta dzīve un zemais plauktiņš , kas velk dzīvošanu visās jomās...

• 0
    Skeptiķis no malas Pirms 1 stundas, 31 minūtes

Kuri tavuprāt tad tie ir ?

• 0
    pareizais Pirms 1 stundas, 10 minūtēm

Kur..? Tas ir jautājums... un tad saki, vai tad vēlēt kas pagadās???

• 0
    Skeptiķis no malas Pirms 35 minūtēm

Šis ir portāls avīzei, ka raksta par Ventspili. Tāpēc , manuprāt , ir pašsaprotami, ka runājam par Ventspili un Ventspils vēlēšanām.

Ja tavs ieraksts ir par valsts, Eiropas Savienības vai vēl kādām citām vēlēšanām , tad es atsaucu savus jautājumus. Tad esmu pārpratis.

• 0
    Skeptiķis no malas Pirms 35 minūtēm

Šis ir portāls avīzei, ka raksta par Ventspili. Tāpēc , manuprāt , ir pašsaprotami, ka runājam par Ventspili un Ventspils vēlēšanām.

Ja tavs ieraksts ir par valsts, Eiropas Savienības vai vēl kādām citām vēlēšanām , tad es atsaucu savus jautājumus. Tad esmu pārpratis.

• 0
    pareizais Pirms 22 minūtēm

Jā, protams Ventspils.. kas būs, kas lems par mūsu dzīves labklājību ne tikai vārdos un savās interesēs, bet kopējās?

• 0
    ventspilnieks 36,7 Pirms 13 minūtēm

Mazapdzīvota divkopienu valsts. Ja sākam vilkt paralēles, tad pietiekami labi dzīvojam. Latvija nevar dabūt atļauju piedrukāt triljonu un pacelt minimālo algu 15 eur stundā kā Vācijā. Ja tas notiks 1.janvārī, aizbrauks ne tikai dakteri bet arī lielveikalu krāvēji. 2 miljardi, ko Latvija aizņemas nosedz tikai pensijas, skolotāju un ministru algas.
    Pilsēta var pacelties, ja atņems kādai citai pilsētai darbaspēku. Ar psrs laika metodēm, kādas piekopj pašreizējā vara, tas neizdosies. Te ir jāgriež niknāk nekā Tramps to dara USA

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: