Ventspils valsts policija likum pārkapumi pret iedzīvotājiem
Jautājums Ventspils valsts policijai , kāpēc netiek veikta nozieguma izmeklēšana un tiek piesegtas valsts amatpersonas ? Manus personīgos video atradīsiet tik tok platformā , gadzets . Lūdzu sniegt iedzīvotājiem paskaidrojumus kas tā par policijas patvaļu ?vai jums nav pienākums kalpot likumam un sabiedrībai ? Nesaprotu kam policija nodeva zvērestu varai jeb sabiedrības intereses
Komentāri (28)
Ja tā ir nesaprotu tik tiešām kāpēc atsaka ekspertizi cD diskam kurš nepilnīgs un eksperts melo . Tā pat par policijas darbinieku ir ierosināts aizdomās turētā statuss man , cik noprotu arī noliedz notikumus , lai gan neesmu sobrid runājis ar šīs policistes varbūt atzīst savas kļūdās viņa , bet dusmojas ka publiski pasniedzu to . Es ar dusmojies par nepareiziem ierakstiem . Kā to tagad risināt ? Man tas naids nu galīgi nav vajadzīgs , bet ieraksti ir neprecīzi , kļūda mana tāda ka lietas mapi biju iedevis advokatam un par vēlu tajā ieskatijos . Smags stāsts izsteniba , galvenais ir notiesajos spriedums par nepar ko , pagaidam baigo aizvainojumu neturu , bet ja nebūs taisnīga tiesa , visticamāk to tā beigās neatstāšu , jo man iznīcināta patreiz visa dzīve , ko šobrīd knapi vēl varu saglabt . Itkā valsts amatpersonas bet nodarbojas ar to ko nebūtu jānodarbojas , kādreiz domāju ka amatpersonas strādā godprātīgi , bet izrādās tā tas nemaz nav .
Kļūda iepriekšējā teksta nevis pamanīja bet apmanīja , telefons pats met ārā nepareizas frāzes un slinkums parlasit to ko uzrakstu , neprotu arī labot kļūdas kad izlikts komentārs
Es visu laiku domāju ka advokāts konsultē ,izrādās ir vēl jurists vajadzīgs , vis ir izdomāts tā lai cilvēks čupām naudu izmestu , n tajiem speciālistiem , nav naudas pats vainīgs ,paliec par cietēju
konsultē jurists advokāts aizstāv...palasot gadžet tavus tekstus var secināt ka tev galvā ir tik pat liela putra cik tavos tekstos...grūti saprast ko raksti ar domu noformulēšanu tev ir tā kā ir...
Vai nevarētu būt tā,kā esot teicis kāds santehniķis,izsaukts labot kanalizāciju partijas komitejā-te jau visa sistēma jāmaina!
"Virs zemes nav taisnības, dūrei tik spēks,
Kas varmākiem skādi dar, nosaukts tiek
grēks,
Par tiesnešiem. cienīti blēži sēž
Un "godīgi" ādu nost citiem plēš,
Un cienīgtēvs, zaglis, teic sprediķus:
"Tik pacieties, debesīs labāki būs!"
Virs zemes nav laimes, tik zvēru pulks
bļauj,
Viens otram iz mutes tie kumosu rauj,
Un priecīgs ikkatris, kad vēders tam pilns,
Kad bērni ir veseli, dzīvoklis silts.