Lūgums kristiešiem

kaktuss | 23.02.2025, 14:07:19 | 503

Ir svētdiena. Varbūt īstais brīdis palūgt par saviem ticības biedriem (kā viņi paši sevi dēvē) Amerikā un ne tikai Amerikā, lai nāk pie prāta. Ja tāds ir sākums, ko mēs darīsim nākamajos mēnešos, gados..

Komentāri (5)

• 0
    pareizais 23.02.2025, 14:47:52

kaktuss-ko sauc par kristieti? es jau to vairs nesaprotu, jo kādreiz tie bij patiesi ticīgi cilvēki un ar tā dzīvoja-man skolas biedrs bija īsts ticīgais- salīdzinot, kā tagad tik bauro esmu kristietis-tad tajā cilvēka tiešām redzēju ticīgu cilvēku-Dievbijīgu.. šodien zili, zaļi.. lillā ar sevi sauc par kristiešiem, kaut Dievam pret tiem ir pavisam ļoti izteikta nostāja...
    Un ko gribi no Amerikas-vai maz bēdu pašiem Latvijā?

• 0
    Mihelsons Kondrāts Karlovičš 24.02.2025, 08:09:46

Uzprasi Pareizais šo jautājumu Proletarius, tas ir sprediķu rakstītājs

• -2
    proletarius 25.02.2025, 21:05:43

1 No kurienes kari, no kurienes cīņas jūsu starpā? Vai ne no turienes, no kārībām, kas cīnās jūsu locekļos?
    2 Jūs iekārojat, un jums nav; jūs slepkavojat un skaužat un nevarat iegūt; jūs cīnāties un karojat. Jums nav, tāpēc ka jūs nelūdzat Dievu.
    3 Jūs lūdzat un nedabūjat, tāpēc ka ar ļaunām sirdīm lūdzat, lai to šķiestu savās kārībās.
    4 Laulības pārkāpēju cilts, vai jūs nezināt, ka šīs pasaules draudzība ir Dieva ienaidība? Kas nu gribētu būt pasaules draugs, tas nostājas par Dieva ienaidnieku.
    Jēkaba vēstule 4:1-4

• -2
    proletarius 25.02.2025, 21:10:36

Dusiet saldi!
    Nebūs tā,kā vēlas cilvēks-notiks Dieva prāts!

• -2
    proletarius 25.02.2025, 21:14:28

Ķēniņa sirds ir Tā Kunga rokā tāpat kā ūdens strauti, un Viņš liek tai noliekties turp, kurp Viņš grib.
    Salamana Pamācības 21:1

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: