Edmondus.... pasaki nav stulbāk
Nu padomā pats
Godmanis lika noārdīt ciemos katlumājas...
Brīkš - Brākš katlumājas nav...
Aber kō nu????
Nu ko skurstenis pa logu ārā nu katrs ķepē plīti kā māk,kā prot...
kurš prot kurš ņihrena
Oiiii tur nodega
oiiii tur uzsprāga
Ko Godmanis stāvēja blakus un koriģēja kad jāārda un kurš ārdīs???
Kāpēc tās katlumājas nevarēja pastāvēt
pārreksturizēt???
Atjaunot modernizēt????
ko tā saucas latviešu saimniekošana????
krievi noārdīja, izdemolēja????
Putins ietrieca dronu???
Vai paši bāleliņi
kāpēc tad attdalījās no psrs???
lai tagad iznīcinātu
katlumājas
rūpnīcas
fermas
kompleksus
darba vietas
atteiktos no lētām Krievijas dabas izrakteņiem,un pirktu dārgos izejmateriālus???
lai izpārdotu pa Lēto Latvijas lepnumu(mežus)
kāpēc neražo mēbeles, kokmateriālus un pa dārgo neeksportē uz ārvalstīm
kāpēc pa lēto
ko trauklupata ir muļkis???
Latvietim ir jāsaimnueko latvijā
neviss briselei,trampam,visādiem ārvalstu dinozauriem
Bet latvijas zemniekam...latvijas....
Komentāri (24)
kur ur latvijas zemnieki
kur ir latvijas uzzņēmēji,
kur ir apstradātie lauki
kur ir latviešu veikali
latviskie veikali
kebaki kur saimnieko allahs
par ko runājam
Maksima- lietuva
lidl vācija
Rimi kopīpašums
kāpēc nav latviešu uzņēmumu tīkli
tīkli kuri ir vācijā,itālija,belgija polijā
jā latvieši rokas pa apvienotiem konteineriem
kur ir latvijas lauku siers,krējums biezpiens
kur ir fermas,lopi
drīz paši būsim kā lopi
Saeima ir jāsēz no tautas
slaucehas,traktoristi,kombainieri,skolotāji,mediķi
bet ne jau piekariņi,freibergas,un citi salašņas
kuri šeit nav dzīvojuši
kuri nezina kā te ir bijis ka šeit jādzīvo
ko nav savu cilvēku
nu padomājiet paši
protams
atjāj
visus izjāj
un aizjāj
Traki, ka tev pat brīvdienā ir jāpiemēslo šī vietne. Mazbudžeta trollis
Rikdrāniņ ,nu negribas man svētden kaut ko rakstīt utt. Negribas ,bet šorīt garastāvokļa uzlabošanai ieeju VB forumā. Jāāā.....Rikdrāniš jau priekše. Pie tam tie pātar nu pavisem šķērsam. Ak mī un žē ,ak mīž un žēljes ,ak cisā un žēlojas. Ko tu nebauro ka pat tirgus ,tas pats Ventspils nav tikai pārbāzts ar Latvijas produktiem. . Ko tu bauro vēl par atsevišķu veikalu. Kāpēc tu no Ventspils tirgus neesi izdzinis to Leiti kurš tirgo Lietuvas produkciju pie pašām Gaļas pāviljona durvīm. Ko te tirgū dara tie Olivju , tunču , gorbūšas vai granātābolu tirgoņi . Lielveikalos pietiek ,bet nē vēl tirgū andelē. Zini man pietrūkst zināšanas ,bet tai bandai kurā ietilpst Rikdrāninš, Smejošais kleperis , Študents (mūžīgais ) Sviesta Cibiņš , Cupiņu Janka un kā te beigās parādijas tāds kurš sevi dēvē par Likumigo Taisnību, skatos zināšanas nav pat bernudārza izlaiduma grupiņas līmenī. Vladimirs Iljičs Brežņevs savulaik bija galvas tiesu pārāks par šiem ,skribēlet protošiem homo no bambuka.
Es visu saprotu, ir slikti nepareizi daudz kas. Bet ja visu to tikai uzskaita un piemin, vai kādam paliek vieglāk, labāk.
Labāk parādi priekšzīmi, ko kā ir jādara.
Piemēram, aizvācot pieminekli no Pils ielas??
Tad gan visiem dzīve ies augšup griezdamās.
kungi buļļi!
mūsu traktierī ir iemaldījies inteliģents bālģīmis"edmundos"
vai viņš būs gatavs, dīdžeju "Traukšķis&vaukšķis"vadītam indiāņu komunikācijas stilam,to grūti prognozēt.
savus spriedelējumus atstāj pie sevīm.
Besī viens tūtiņš tik gaužās un gaužās. Kā tēma, tā čīkst tas nav labi un tas ir slikti. A kaut ko paņemt izdarīt, kaut aizbraucis pie tā Godmaņa un sadevis pa ausīm, par tām katlu mājām. Nē tur dūšas nav. Tik čīkst un pīkst. Āksts gatavais.
nu būs tam suņa puikam VAU taisnība kad edmondos ir attīstības līmenis kā bērnudārzā
Nav neviens pateicis
kad smadzenes ir lai ar tām domātu,nevis lai galvā šļankātos un uzturētu kājām līdzsvaru
Tu sūdlupat!!! sen jobs nav dabūjs izskatās. Bē rndārza audzinātājs ibio. Saki vietu, laiku izskalošu tev to urīnu no smadzeņpoda.
Neaiztiec šito sugu ,viņiem uz pieres 1cm bieza āda. Tai nekas cauri neiet.
...pieres kauls līdz pakausim
Edmondos
visu cieņu
bet tās katlumājas
noārdīja mūsu tautieši
ne jau Godmanis
un tu uzskati,kad tā ir jāsaimnieko
Tik vienā jautājumā varbūt -par Godmani.Iespējams,atkārtoju-iespējams,tas pieder pie žīdu sugas.
Nu nav tā jāsaimnieko! Ir jādomā ko darīt, lai tādas komandas nedotu. Ir jādomā, ko darīt nevis uzskaitīt punktus ko darām nepareizi, tos visi tāpat zin.
Foruma administrācija lepna, ka var šos krievu naratīvu paudošos pamuļķus šeit turēt un nedzēst ārā? Vai arī tas saskan ar mazā cietumnieka pirmsvēlēšanu mērķiem?
YOLO . pareizi pateici par neratīvu ,tagad visi ārsti zinās kā tevi arstēt.
Es saprotu, ka esi pieaudzis cilvēks ar garīgās veselîbas problēmām, ja šis ir tavs vienīgais veids komunicēt, bet vari necensties. Ne es šeit nācu kādam prasīt viedokli par sevi, ne mani tas interesē. Turpini raudāt kā pie tavām kļūdām ir vainîga dome, saeima, nato vai vienalga kas(izvēlies pats). Atceries, ka visu to laiku, ko pavadi šeit rakstot tukšus murgus vai komunicējot ar to trolli, tu varētu darīt kaut ko lietderīgu, kas tev pašam nāktu par labu.
To par garigām problēmām vari paturēt pie sevis. Pirmkārt mana vienīgā kļūda varbūt bija profesijas izvēlē.,bet arī tā attiecas uz citiem laikiem. Par domi ir lieta tāda ka viņiem ir jasaprot ka pilsēta ir jāveido visiem. Viņiem ir jāatbild par to ka ar saviem darbiem neizveidoja pilsētu kur darba iespējas ir visiem(arī tiem pēc gadiem 50 -55-60- 64 )gadiem. Tieši par to. Lai mani bērni un mazbērni ja atgriezīsies ,lai viņiem būtu kur strādāt. (darba iespējas.) Dome nerada darba vietas ,bet veido vidi ko kā attīstīt lai tas notiktu. Diemžēl mums te diezgan nepievilcīgu. Diemžēl lai kaut ko darītu man jāgaida pavasaris vai vasara. Jā darba pietiks. Tomātus sēt mazliet par agru. Ko tad es darīšu marta sākuma ar tomatu vai gurķu stādiem. rakstu ,jo tad labi parādās ienaidnieka nometnes pārstāvji. Pat bail sametas cik viņu daudz. Man nevajag viedokli par sevi ,bvet viedoklis par apkartējiem veidojas lasot te komentārus. Arī par tevi.
Kur ir tā pilsēta, kur "..darba iespējas ir visiem.." ??
Kurā vietā Latvijā vai pasaulē tā ir - "..attīstīt lai tas notiktu.."
Kamēr Bordāns neatņēma zemi, ar priekšvēlēšanās solīto ostu reformu, tikmēr jau Industriālā parkā attīstījās ražošana - tagad zaudēto laiku vairs neatgūt, jo radikāli mainījusies jau visa ārpasaule.
Tā viš i . Nu nevainō Bordānu . kas attīstība tikai Ostas teritorijā var notikt. Gribi teikt ka slotiņsienāmais kantoris tikai tur var būt. Jā maizi cept vai dēlīšus zāgēt tikai uz brīvostas zemes . Pat velosipēdus nedrīkstēs salikt ja tā anštalte nav brīostas apskauta. Nu gan te kumēdiņi. To industriālo parku uzskata ka tādu glābēju ,ja nav tad redz kā . Kas jums visas šīs muļķības ieborējis. Labi darbs pēc 55. Veikalos krāvējui un vis kas ar tu saistīts. Vasarā zāles rušinātāji ,ķieģeļu stiepēji , paligstrādnieki celtniecībā (ja ir ko celt)., ķieģelišu pienesēji (ja ir ko bruģet. Protams uz ielām tie bruģa labotāji. . Var dabūt darbu metālapstrādē kā šūvju slīpētāji(nedod Dievs). Mauriņa pļavēji, Burbuļu dauzitāji Ventmalā (darbs neatalgots). Jā ir mums un ta tiešām pasaulē nekur nav.
Tā viš i
nu viegli sev aizmālēt acis ,ar to kad tā ir visā pasaulē ...
un dzīvot ar tādu pārliecību
kad visur citur ir tāpat kā šeit
vārdu sakot tādi paši mēsli,tikai citā kulītē
Tikai atbildi man lūdzu kāpēc
ja visur ir ta kā šeit
kāpēc
Vācijā
Holandē(Nīderlandē?)
Beļģijā
Anglijā
Īrijā
uc.