Komentāri (7)

  • -2
    Inta 07.07.2021, 13:38:38

    Protestēja kliedzošas krievu tautības sievietes(ja tā var teikt),kas nesaprot inteliģentu dialogu! Visas neskaidrības ,arī pāreju pie cita apsaimniekotāja var atrisināt korekti ,nevis ar viltu un kliegšanu. Ar viltu -staigāja pa dzīvokļiem,dalīja aptaujas anketas un stāstīja,cik Ventspils nami ir slikti,cik pārvaldnieks v labs .Un lētāks! Atbrauca Ventspils namu valdes priekšsēdētājs-ja pareizi sadzirdēju-acīmredzot,cerot uz mierīgu un konstruktīvu sarunu,bet viņš jau nezināja,kādi ļauži pārsvarā tur dzīvo!

  • -1
    Cilveciņš 07.07.2021, 15:55:45

    @Inta – Cik gadus Jūs dzīvojat šī mājā, lai spriestu par šī mājas iedzīvotājiem? Cik no tas vēstures ar VN Jūs zināt lai spriestu, kā jārisina problēmas? Es redzēju ko raksta VN iedzīvotājiem uz konkrētiem jautājumiem – krieviski tas bija “atmazkas un atpiskas”, nevienam nebija intereses normāli atbildēt uz iedzīvotāju jautājumiem no janvāra. Un tas info tabula kas ir redzama bildē, vai Jūs to redzējāt klātiene (es gan redzēju), un kad nonāku pagrabā, nolīkt dažas mantas es brīnījos kāpēc pa 17.g neviens nav sakārtojis visprastāko apgaismojumu (spuldzītes dārgi maksa? Vai neviens no apsaimniekotajā darbiniekiem tur nav bijis gadiem un neapkalpoja)?
    Cilvēkiem VN sēž ka kauls kaklā, un omites/opiši jau nevar to izturēt, to attieksmi no namu pārvaldnieka.
    Un 2. Pirms rakstīt par nacionalitāti (Jūsu komentārs izklausās vairāk ka nacionālistu ienaids pret krievu večiem), padomājiet, ka jūs sevi jutīsiet 70+ gadu vecumā un cik skaļi Jums nāksies runāt, lai kāds saktu dzirdēt Jūsu vārdus.

  • 0
    Lustiņš 07.07.2021, 16:24:43

    Arī pārvaldnieks v apkalpotajās mājās pagrabos nav spuldzītes un ir bardaks.
    Kas nez to bardaku tajos pagrabos taisa? Vienkārši ir pieraduši visu kas lieks nest pagrabā un uz bēniņiem, kā sādžā, tāpēc arī ir bardaks. Iemācieties katrs savus sūdus izmest misenē, tad apsaimniekotajam tie nebūs jāvāc. Kāpēc tam kurš protas un savus mēslus izmet būtu par savu apsaimniekošanas naudu jāfinansē citu pienestie sūdi? Kāpēc? Jā, ir vienreiz jāiztīra, uztaisiet talku un draudzīgi to izdarāt. Tie taču ir Jūsu pašu sūdi.

  • 0
    Lustiņš 07.07.2021, 16:03:27

    Par deputātu Sergejs netika tagad kacina cilvēkus. Laikam pārvaldnieks v grib pārņemt māju. Kauns par šādu rīcību. Un zināšanas nu tam tipam ir tik cik kūdīt savā starpā cilvēkus, lai iegūtu sev vēlamo rezultātu. Neesiet aitas, īpašnieki! Un ja vēlaties jaunu pārvaldnieku uzrīkojat konkursu. Ventspilī ir vairāki pārvaldnieki, kuri Jums iedos savus piedāvājumus un iespējamo mājas uzlabošanas darbu sarakstu. Tik nepavelkaties uz pasakām.

  • -1
    domāju 07.07.2021, 17:38:08

    Nesaprotu. Paši mājas īpašnieki. Paši izvēlas VN un tad protestē pret pašu izvēli.... VN taču ir tikai izpildītājs, kas īsteno īpašnieka gribu...

  • 0
    Parko 09.07.2021, 12:02:12

    Vai tad Tu nesaproti, ka ievēl jau to, kurš labāk sākumā uzstājas?? Ja iepriekš viņiem nav bijusi pierdze ar VN, un nezina kādi viņi lohatroni, tad attiecīgi arī ievēla. un tikai ar pieredzi uzzina, kas lapsai zem ādas.
    Turklāt, uzskatu, ka VN tad ir labāk, nekā apsaimniekotājs N.Ozollapa, jo viņa reāli VISU Bāž kabatā un mājās nekas netika darīs!! Pati nekur nestrādā, bet atļaujas braukt ceļojumos un uzsaukt hokeju bērniem. - a kur dabū naudu? No apsaimniekošanas!!
    Neko nedarīja lietas labā, TURKLĀT, tiklīdz mums nomainījās no viņas - uz pārvaldnieku V- UZREIZ MUMS VISU SAKĀRTOJA. Jā, pacēla maksu par dažiem EUR, BET TASIR TĀ VĒRTS JO MĒS REDZĒJĀM REZULTĀTU. Visi bēniņi tika iztīrīti, bomži izdzīti, dzeltenās līnijas pie mājām novilktas, jaunas lampas automātiskās saliktas, un viss tika sakārtots. Informāciju lapas izlīmētas visās kāpņu telpās. un ko līdz kāda spuldzīte izdeg, jau tajā dienā nomaina. iepriekš OLAPAI bija mēnesi jālūdzas!! Un tagad viņa grib tiesības uz Inženieru 58

  • 0
    Parko 09.07.2021, 12:02:38

    a neviens reāli viņas NEGRBI!!! JO ZINA KAS ČŪSKAI ZEM ĀDAS!!!!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: