Pilsēta naktīs!
Vai tiešām šajā pilsētā pēc 22 ir tikai "Mego" , kas spēj piedāvāt iespēju iegādāties kaut ko ēdamu?
Kapēc Bolts/Wolts nav, kaut vai nedēļas nogalēs līdz 02:00? :)
Tiešām te tā ir sarucis cilvēkus skaits, ka tas viss pa tukšo būtu, ja? ;)

Komentāri (15)
Normāls cilvēks pārtiku iepirks dienas laikā.Pa nakti vienīgi,ja aptrūkstas,ko uzkost pie dzēriena..Bet bez tā var iztikt.Brandvīns labāk iedarbojas,nevajag izgrūst naudu par zaceni,kura,var gadīties ,būs jāpūš āra,un tas jau grūtāk,nekā pliku šķidrumu...
Kā man ir apnikusi tā lauķu domāšana un pļurkstēšana!
Dēļ tādiem kā tu arī te nekā nav!
Principā, ja šmigu naktīs netirgo, tad veikals ir mirusi zona kur pārdevējs cīnās ar miegu un gaida kad kāds pohains svinētājs ieskries pēc ūdens pudeles. Nez vai autors pats turētu atvērtu veikalu? Nonsens...
Esmu pateicīgs par to pašu vienu diennakts Mego. Ja tas nebūtu, tad būtu ļoti bēdīgi.
Tas protams! Piekrītu 100%! ;)
Kam vaig pa nakt ēdamo pirkt?Ja kauko vaig,ta tas i dzerames,abet pa nakt tokš neļau tirgot!
Un "Mego" i ven muļķig bod-depozīt var pa nakt nodot,bet naud pa tām bundžam un pudelem nevar dābt.Kur es pa nakt liks to ček-uz točk tokš nenesis...
Maxima, ķeriet zagli, es tikko apzagas!
sarucis darba vietu skaits
Maxima, pacentieties beidzot mani uztaisīt par zagli, par ko jums galu galā algu maksā???!!!
Boomeri, Gen X vairs neiet uz publiskām ēstuvēm, arī Gen Alfa to nedara, jo grauž čipsus ar ko pilnīgi pietiek. Milleniāli, iespējams iet, paliek tikai Gen Z, kuriem tas būtu aktuāli. No tiem, ģimenes cilvēkiem diez vai vajag 12 pa nakti pusdienot. Atliek daži vientuļnieki. Turklāt no 18-19 jābūt pēdējai ēdienreizei. Basta, mīlīši!
Circle K tagad dod frī, toriljas un ko tik vēl ne un visu nakti!!
Viss ir atkarīgs no pieprasījuma. Jūs domājat, ka nebūtu tie, kas strādā, ja tā atdeve būtu tāda, kas nes peļņu?
Es domāju, ka tie, kas strādā-būtu! :)
Otrs ir jautājums vai būtu pietiekošs pieprasījums, jo šeit kā ar bitēm, nekad neko nevar zināt! :D\
Tad cilvēkiem vajag, tad nevajag! :D
Kongs - tieši tā, iedomājies kafejnīcu, bistro, da jebkuru ēstuvi, kurai tagad līdz 2:00 jāstrādā. Tur sarubītas visas iekārtas, siltuma vitrīnas un trauki sildās, grils karsts, picas krāsns darba temperatūrā, bet līdz tiem 2 pasūta 5 cilvēki :D
Tur elektrībā ir nokurināts vairāk nekā jēga. Nez moš atceries te nesen bija tāda pelmeņu ēstuve saules ielā, kas brīvdienās līdz 5 rītā bija uzlikuši darba laiku. Vari 1x minēt, nāca kāds? :)
Nav te cilvēku un vietējiem, tā globāli skatoties, īsti neko nevajag, labi, ka ir Diāna Bistro un autenē var paēst, ā pag kādreiz autene tak arī 24/7 strādāja.... tā kā jā, redzams uz kuru pusi pilsēta "attīstās"
Nu jau arī Diāna Bistro kāpj cenas.