Elvi

Protoss | 25.06.2025, 19:21:20 | 1470

Sveiki, Elvi, administrācija.
Visos mūsdienu veikalos ir elektroniskā karte, ko var instalēt, izmantojot viedtālruņa lietotni. Jūs, iespējams, esat vienīgais veikals, kas to nav izdarījis. Tā kā man vienmēr nav līdzi maka, man jāpaliek bez atlaidēm. Un es neesmu vienīgais... tāpēc es neeju uz jūsu veikalu lieliem pirkumiem, jo ​​neesmu apmierināts ar jūsu cenām bez atlaidēm. Jūs zaudējat ne tikai mani kā klientu, bet arī daudzus citus. Es iesaku jums to atrisināt! Dzīve kļūst dārgāka, temps paātrinās. Man ir vieglāk pastaigāties nedaudz tālāk, nekā pārmaksāt. Bet būtu jauki, ja viss būtu pa rokai - viedtālruņa lietotne!

Komentāri (5)

• 0
    Persona Pirms 2 nedēļām, 2 dienām

Aeī Mego nav.

Te būs Elvi kontakti:
    67618236
    [email protected]

• -1
    Kurzemnieks - Pirms 2 nedēļām, 1 dienas

Kas nu katram tuvāks.Es atkal neieredzu LIDL dēļ tā iemesla,ka viņiem nav reālas,taustāmas atlaižu kartes.Tiem,kuri nelieto "glaudāmos" telefonus,tas ir neizdevīgi.

• 0
    ventspilnieks 36,7 Pirms 2 nedēļām, 1 dienas

Veikalam nav tie mērogi un tas kautko maksā. Tiesa gan, es nezinu par Elvi, bet joprojām tiek piegružotas pastkastes ar drukātiem cenrāžiem, kas arī ir izmaksas.

• 0
    Spīdola Pirms 1 nedēļas, 6 dienām

Ļoti patīk Elvi veikals. Iepērkos tur regulāri, arī mani paziņas to dara un slavē. Produktu izvēle ir plaša un nedaudz atšķirīga mo Maximas piemēram.

• 0
    VERONIKA M Pirms 1 nedēļas, 5 dienām

Ja ir atlaide, tad lai ir atlaide visiem ,kas vēlas to izmantot neatkarīgi no tā, vai tev ir "glaudamais'' VAI NAV NEKĀDS telefons. Kāpēc papildus jābūt vēl kādiem specnosacījumiem vai rituāliem, lai tiktu pie atlaidēm? Kāds labums no visas šīs jezgas veikaliem? TIKAI PIRCĒJAM SADĀRDZINĀS PRODUKTS, kas jau tā ir dārgs!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: