JAUTĀJUMS!
Man i jautājumiš! Vien tāds vai pat dīv! :)
Vai nav kād iestād, kas atbild pa to bomžband, kas dzīvojas pa autoostu?
Tur i tād meitēn, tad viens brūnsējs un vēl dāž kaut kād.
Vienmēr uzmācās a jautājum pa kapeikām vai cīg sgriļēkālām lietām.
Gadiem tas notiek un nav izmaiņas.
Komentāri (6)
Nu tas vēl nav nekas, salīdzinot ar Rīg. Sēž uz soliņiem pieturās, dzer odekolonu "Klassic"... Muņiki bezspēcīgi, jo nedrīkst uz ielas lietot atvērtu alkohola pudeli, bet par odekolonu likuma nav. Kad kovida laikā vajadzēja dezinficēt rokas, es nopirku arī tai kioskiņā odekolonu. Tāds 200 gramīgs pudeļuks ar 60 grādu spirtu maksā 60 centus. Nu vai nav bomžiem izdevīgi? (tikai nesaprotu, kā to smirdīgo žļurgu var dabūt iekšā, man no roku smērēšanas jau nelabi metās)
Problemos iras visā sistēmā! Te cilvēk vienkāršotajos vārdos sakot iet pa pieskar un izejs i visād šitād odekalonelio ar hesīš buger!
Un tas nav nekas? Ka te nesen bij video pa visurien. Ka sēž autoosta plik a visiem labumiem un dzer bambul āl? :D
Ines Lud kundz.
Kā varet dabut iekš Odekolōn?
Ja Jūs būt ekš Ventspil valst-pilset,es Jums varet uzskatam nodemonstret.Tō neir grūt liet,ja Organism peprasit.Un vaidziks skatities pēc Sortiment-jo lētak,jo labak,mazak visād Šaiz (smarš viel) pelikt klāt.Trīskārtigo ,pa pemēr, būt dzeram.
Atbildot uz komentāru par bezpajumtniekiem Ventspils Autoostā, informējam, ka Pašvaldības policijai ir zināmas personas, kuras ikdienā uzturas autoostas teritorijā Kuldīgas ielā 5, Ventspilī, izdarot arī pārkāpumus. Tās pārsvarā ir vienas un tās pašas personas, kuras gan tiek sauktas pie administratīvās atbildības, gan ar tām tiek veikts preventīvais darbs. Ir saprotams, ka šo personu izdarītie pārkāpumi autoostas teritorijā rada diskomfortu gan autoostas darbiniekiem, gan apmeklētājiem, tāpēc Pašvaldības policija katru dienu regulāri apseko šo teritoriju, lai ar savu klātbūtni nodrošinātu sabiedrisko kārtību un drošību. Taču ir jāņem vērā, ka mūsu sabiedrības daļa ir arī minētās personas.
Papildus informējam, ka personām, kuras ir nonākušas noteiktās krīzes situācijās, ir iespēja vērsties Sociālajā dienestā un saņemt pašvaldības sniegtu palīdzību. Attiecīgi, arī bezpajumtnieki tiek informēti par iespēju vērsties Sociālajā dienestā krīzes situāciju risināšanai.
Pašvaldības policija arī turpmāk veiks regulāru autoostas apsekošanu. Pašvaldības policija atgādina, ka nepieciešamības gadījumā ar Valsts policiju iespējams sazināties, zvanot - 110 vai Pašvaldības policiju - 63680808; 28680808.