Kur palika maltā gaļa?
Vai veikala maizes un bulciņu cepējiem ir zināms, ka ja cepat buljona pīrāgus vai pončikus ar gaļu, ka pildījumam vajadzētu būt maltai gaļai, nevis desu un kūpinātu gaļiņu atgriezumu masai? Ja izlemts buljona pīrāgus pildīt ar to masu, tad jāmaina produkta nosaukums.
Komentāri (6)
Tā tas ir Top veikalos Ventspilī.
Tiešām problēma.
Labi, ka Tu vēl nezini no kādas desas un kādiem atgriezumiem tā masa ir taisīta... Vnk no gaļas bija pēc iespējas ātrāk jāatbrīvojas!
Nu,pīrāgiem nau ne vainas.Cilvēki par daudz izlepuši.
Manis pēc pildījums varētu būt kaut vai no zivīm.
Ja Peļuks būtu ēdis īstu buljona pīrāgu, tad saprastu, ka zivis te ir liekas!