Elektrības cena
Nu ko cienītie,esam kur esam,kā sakot sēžamvietā...ja iepriekš par nodedzināto maksāju 80 jērus tad tagad rēķins 102 jēri
Par ko!!!kur solītās valsts kkādas atlaides?aaa nu jā tas jau laikam tik biezajiem bij domāts kuri apsildās ar štromu 200m² dzīvokļos...atkal visus pārējos uzmeta!kad beidzot šo vardarbību izbeigs valsts pret tautu?

Komentāri (31)
Dižslieka (Lumbricus terrestris)
Tārpi (Vermes) ir novecojis dzīvnieku valsts (Animalia) tips, ko kādreiz sistemātikā ieviesa Kārlis Linnejs. Jau kopš 18. gadsimta beigām šis iedalījums sistemātikā vairs netiek lietots.
Mūsdienās par tārpiem tiek saukti dažādi dzīvnieki, kuru radniecība bieži ir ļoti attāla. Tos apvieno tipiska ķermeņa forma. Tie ir proporcionāli gari, cilindriski vai saplacināti, un tiem nav kāju. Tārpu izmēri ir ļoti dažādi. Tie var būt gan mikroskopiski, gan vairākus metrus gari.[1] Piemēram, Āfrikas dižslieka (Microchaetus rappi) ir 6,7 metrus gara,[2] bet jūras nemertīntārps (Lineus longissimus) ir 5,5 metrus garš.[3] Vairākas tārpu sugas ir parazīti, kas dzīvo citu dzīvnieku ķermeņos. Tārpi, kas nav parazīti, atkarībā no tā, kādai sugai tie pieder, dzīvo augsnē, jūrā vai saldūdenī.
Par tārpiem sarunu valodā tiek saukti arī kukaiņu kāpuri, bezkājainie abinieki un citi dzīvnieki, kas ārēji līdzinās tārpiem.
Jā Tārps Riebekli, šī ir mana dzimtene, un tev nav tiesības lemt , jo tu esi provokators...
Nu ko mīļie ļautiņi.
Kā sacīt jāsaka,laipni lūgti dzīves realitātē.
Visu laiku jau šeit sēdošie dzīvoja kaut kādā pasaku valstība,ko tautā dēvē par dzimteni
Latvenergo, sadales tīkli un augstsprieguma tīkli, ja nemaldos , ir valsts vai daļēji valsts īpašumi, un tā iedzīvotājiem deviņas ādas velk pašu ''mīļā'' valsts. Tiem ,kuri noteica šādas cenas , nav ne jausmas ,ka kādiem tā starpība ,kas jāmaksā , ir milzīga ,salīdzinot ar viņu ienākumiem, bet kungiem un kundzēm tu augšā ar mēnešalgu daudzu pensionāru gada pensijas apjomā, neienāk prātā tauta.
Protams tas sit baigi pa kabatu. Cik es sapratu, ka lēmumu par šo paaugstinājumu ir pieņēmuši politiķi. Izejot no tā regulators tik ir aprēķinājis, cik varētu maksāt elektrība, Tā kā regulators esot ņipričom.
Vispār tā sadaļīšana man liekas ir galīgi garām Viens ražo, otrs piegādā, trešais nodrošina, Ļoti nemanāmi var dalīt pa komponentēm, katram biškiš, bet gala summa ir liela. Vajadzētu vēl pielietot tādu praksi gāzei, siltumam, ūdenim, uh kā mēs maksātu. Vispār briesmīgi!
Nekas nekas,drīz būs jāmaksā par patērēto gaisu,un par zobu noraušanu,jo piemēslo ar co2
Ogļskābā gāze jeb oglekļa dioksīds (CO2) ir smaga, bezkrāsaina gāze ar nedaudz skābenu smaržu un garšu. Tā veidojas visu oglekli saturošo vielu degšanā.
Gājis bojā ērglis, turpinam principiālu un galēju cīņu pret vēja parku izbūvi.
Mums pašiem elektrības netrūkst - HESi ražo. Bet valdnieki grib pārdot un pelnīt uz ekoloģijas rēķina.
Par-pret - manas māsas meita uzstādīja saules paņeļus uz mājas jumta. Karstam ūdenim pilnīgi pietiek ( 5 cilvēki) , bet ziemā apkurei ir par maz
Ko tur nesaprot.Pāsī ražojam sev eletroenergiju ,pasizmaksa par 0.03 sent.To mūsu uzņēmums,kas pieder tautai,pardod birža par 10 sentiem ,un par 100 per atpakal.
Vai tiešām šis uzņēmums pieder tautai? Kāds jūs ir nepareizi informējis.
Es atkal nesaprot - ja man pie māj pienāk fāz un null, tad kapēc man jamaksā pa abiem? Null i null, kas nemaksā neko.
Nulli nogrieziet kā lieku.
Zalais bubulis ienaacis jurka maajaa. Kaads paarsteigums :D Tas tik saakums, maksaasi veel un veel....