Ventspils deputātu darbiņi un nedarbiņi.!

Pipars | 22.01.2021, 11:15:37 | 1788

Jūnija būs vēlēšanas,kurās ventiņiem būs jaizlemj kuriem cilvēkiem uzticēt pilsētas vadības stūri nākošajiem 4 gadiem!
Tad nu būtu interesanti atskatīties ko labu vai sliktu šajā domē ir izdarījuši vai neizdarījuši pašreizējie deputāti!
Rakstam konkrēti,ar faktiem un bez prastiem apvainojumiem!
Nerakstam piemērām,deputats L.ir blēdis un zaglis,bet deputats K.vēlas iešnaukt nāsīs Ventspils īpašumu.
Fakti,tikai fakti!

Komentāri (61)

  • -15
    Latvija pāri visām! 22.01.2021, 11:53:37

    Un vēl derētu padomāt par to kā šie darbi attiecas vai neattiecas uz mani personīgi.
    Kas ir bijis par sliktu, bet kas par labu. Un kas rezultātā sanācis pārsvarā.
    Jo abstrakti gvelzt par makroekonomikas problēmām,
    lielo uzņēmumu likstām un tekstiem typa - ja A.L.visu nebūtu nozadzis,
    mēs visi dzīvotu daudz labāk :),
    esam gana labi iemanījušies un iemācīti.

  • -10
    Angriff 22.01.2021, 13:31:21

    Nerakstīšu,ka,piemēram,deputāts L.ir blēdis un zaglis.Jo to var apstiprināt tiikai tiesa.
    Bet fakts,ka deputāts lembergs ir komūnistu partijas funkcionārs,ir acīmredzams.Jo komūnisti ,tāpat čekisti,nemēdz būt "bijušie".

  • -22
    sranskis 22.01.2021, 13:45:32

    Kad būs tēma par komŪnistu funkcionāriem, varēsi izteikties!

  • -1
    domāju 29.01.2021, 15:36:42

    kurš balsoja PAR Latvijas neatkarību 4.maijā

  • -3
    Alberts koks 22.01.2021, 17:07:06

    ok. Visu pirms jau ir diezgan neloģiski spriest, kas ir uzcelts, kas nav uzcelts vai izdarīts vai neizdarīts. ir viena komanda kura apsaimnieko mūsu grozu.
    1. pilsētā ar rītdienu budžetā ir + 10 milj. eur.( labi)
    2. Pilsētā ar rītdienu vēljoprojām ir rajoni bez ūdens un kanalizācijas pieslēguma, kaut arī eiropas šajā pasākumā jau iztērēti
    3. Ilgstoši esot pie varas ir izstrādātas atraktīvas shēmas, kā nodarboties ar biznesu, kaut uzdevums pašvaldībai ir nodrošināt infrastruktūru, lai ar biznesu nodarbotos investori vai kādi uzņēmīgi iedzīvotāji.
    4. komisijas ldalībnieki kuri izskata ES līdzekļu fondu piešķiršanu paši nodarbojas ar biznesu un rada ārpuskonkurences apstākļus atsevišsķām personām. Nav vienādi noteikumi. Manā skatijumā komisijai būtu jāpalīdz iemīt taciņu, nevis jārada šķēršļi līdzekļu apgūšanai. Rezultātā līdzekļi nav apgūti.
    5. atsevišķu atļauju saņemšana pašvaldībai un privātai personai vai privātam biznesam ir kā diena pret nakti.

  • -2
    Alberts koks 22.01.2021, 17:09:25

    Pietuvināti dara un saņem atļaujas, attālināti čakarējas ar atļauju saņemšanu līdz var uzsākt darbību darbību.
    6. Ir kaut kas uzcelts, daļēji sakārtota krastmala, bet vēljoprojām sētnieks skrubina ar lāpstu taciņu, kurai pa taciņas otru pusi pabrauc garām glauns sniegatīrītājs riteņu braukšanas zonas tīrīšanai karikatūra un skumji.
    iesākumam pietiks.

  • -1
    Alberts koks 22.01.2021, 19:03:57

    ....Reņķa dārza koku izciršana. Visdrīzāk tos izcirtīs. Bet varbūt kāds var šeit uzrakstīt cik viegli vai grūti to ir izdarīt privātajam. Ar sabiedrisko domu var tik veikli manipulēt, ka tai koku ciršanas apspriedei reņķadārzā ir s**a vērtība. Tā ir kā paraugprāva lielajiem darbiem. Kaut arī zaļāk domājoši jaunieši deg par tiem kokiem, jo viņi saprot ka tie ir ne tikai Reņķa dārza koki, tie ir arī putnu orientieri, kā cilvēkam senas pilsētas, tomēr es šaubos vai tie tiks saglabāti.

  • -9
    Pašvaldības SIA "ŪDEKA" 23.01.2021, 16:10:55

    Labdien,
    Ar Eiropas Savienības līdzfinansējumu izbūvētie un atjaunotie ūdensvada un kanalizācijas tīkli ir nodrošinājuši 98,5% Ventspils iedzīvotāju ar iespēju saņemt kvalitatīvus un nepārtrauktus centralizētos ūdenssaimniecības pakalpojumus un tas ir pozitīvi vērtējams rādītājs. Vēlamies atzīmēt, ka Ventspilī ir ieviesti labvēlīgi nosacījumi, lai atvieglotu pieslēgšanās procesu - sadarbībā ar Ventspils pilsētas pašvaldību ir rasta iespēja tehnisko dokumentāciju sagatavot vienkāršoti un operatīvi, turklāt bez maksas. Tāpat piedāvājam pieslēguma izbūves darbu izmaksas segt pa daļām. Papildus informāciju par pieslēgumiem var noskaidrot, sazinoties telefoniski vai elektroniski ar pašvaldības SIA “ŪDEKA” Tehnisko daļu: tālrunis 63607286, e-pasts: udeka@ventspils.lv.

  • -3
    Alberts koks 23.01.2021, 20:40:35

    > Pašvaldības SIA "ŪDEKA
    Tas ir labi ka varat uzrakstīt kas ir izdarīts. Varbūt varat uzrakstīt arī to, kas nav izdarīts, kas kaut kādu iemeslu dēļ netika iekļauts ES atbalsta programmās. Neatceros citus Ventspils pašvaldības vadītājus, kā vien šos. Tāpēc gribētos dzirdēt kas par šo laiku vēljoprojām nav izdarīts. Jo šķēršļus lai darītu Jums neviens nav licis. Arī nauda budžetā salīdzinot ar citām pašvaldībām ir ar + zīmi.

  • -9
    Soft 24.01.2021, 23:32:22

    Nav ko apsūkāt vecus mītus, ka pašvaldība neļauj, izkonkurē utt.... Kas grib, tie izdara. Piemēram, reāli uzņēmīgie leiši. Patīk mums viņi vai nē, bet viņi novērtē, kāda infrastruktūra tūrismam ir izveidota Ventspilī, un uz to reāli izmanto iespēju pelnīt. Grib un spēj nopirkt, atremontēt, izīrēt īpašumus tūristiem. Kādus tik Ostgala graustus viņi nav nopirkuši, nokrāsojuši un bizness iet. Vēl arī paši visādos veidos reklamē Ventspili. Pakistāņi kebabu tirgo. Kāpēc leišiem un pakistāņiem Lembergs "virsū neskrien"? Tā opozīcijas biznesa gribēšana ir netikuma līmenī, samācījušies no valsts varas pietuvinātajiem - it kā biznesmeņi, bet tikai par publiskā budžeta naudu un bez īstas uzraudzības. Tādas barotavas Ventspilī privātajiem nav pieejamas. Tāpēc arī nepatīk, jo privātie nevar vienkārši piesūkties pie naudas plūsmas kā tas ir ierasts galvaspilsētā un ne par ko neatbildēt. Kā autostāvvietām, visādām atļaujām, OIK, autoratlīdzību maksām, u.c. shēmām.

  • -1
    Alberts koks 25.01.2021, 11:18:28

    >soft
    /Kādus tik Ostgala graustus viņi nav nopirkuši, nokrāsojuši un bizness iet/
    Nez no kā šos ostgala grauztus pirka, vai tik ne no kāda kuram šādi grauzti Ventspilī jau ilgi pieder un gana daudz. Ir pat lielas teritorijas kuras nu ir sadalītas pa apbūves gabaliem savesti kārtībā pievadceļi, pievilktas komunikācijas tad Leiši un Latvju bālēliņi var pirkt, vienīgi tie mīļie ventiņi neko nevar nopirkt, jo viņiem retajam ir savs bizness, lielam vairumam kas palikuši ir vai nu darbs ostā vai kaut kur pašvaldības sia. Ar šo aldziņu māju neuzbūvēsi...

  • -9
    Soft 25.01.2021, 14:12:51

    Alberts koks, nopietni domā, ka visas vecās Ostgala čigānu mājas par taviem un Krimas sertifikātiem ir privatizējis Lembergs?!
    Šito var tikai par naudu izdomāt un uzrakstīt. :)

  • -11
    Sigurds 25.01.2021, 15:40:06

    Albert, tēmas autors jau teica -ar konkrētiem piemēriem. Kuri rajoni, kādas atļaujas, kuriem uzņēmumiem vieglāk un kuriem grūtāk - konkrētus piemērus. Viegli jau tā liet - vienam viegli, citam grūti, un tas viss tāpēc, ka tam trešajam vieglāk kā otrajam!

  • -10
    Sigurds 25.01.2021, 15:42:22

    Un ko par kokiem citu gribi? Ir sabiedriskā apspriešana, kur noskaidro sabiedrības viedokli - ja sabiedrība pret, tad to ņem vērā!
    Labāk nekad nevienu koku nezāģēt un zarus neizzāģēt, lai tie krīt, lūzt un mocās aizlūzušiem zariem, un gaida cerībā, ka nākamā vētra piebeigs iepriekšējās iesākto!?

  • -9
    Katja 25.01.2021, 15:45:51

    Par ūdeku - Tev neienāk prātā, ka pārrakt visas caurules, sataisīt plānus, uztaisīt iepirkumus par caurulēm un strādnieki, un tad sarakt tās tur, kur tās nekad nav bijušas, un tad jaunizveidotajos rajonos, kur cilvēki noteikti grib pieslēgties pilsētas kanalizācijai būvējot savu māju - Tev šķiet, ka tas ir dienas, gada vai kaut tikai 5 gadu jautājums? Tas prasa laiku, un pilsētas attīstās, ir ar vien jaunas ielas, kurās arī ir jāierok šīs pašas caurules...Tas ir mūžīgs process, ne vienā dienā izdarāms darbiņš!

  • 0
    Alberts koks 26.01.2021, 10:09:21

    >Soft
    Pārlasi kārtīgi, nekur neminu un neminēšu nevienu vārdu vai uzvārdu. Šāda prakse gan ir pamanāma tieši Tavos peistos, par kuriem tad laikam Tev maksā. Neesmu nevienā partijā un netaisos. Bet vēlos padiskutēt par to ko pamanu. Nav jau tā ka viss ir slikti, bet ir lietas, kuras, noteikti, šajā pilsētā ir jāmaina, citādi cietēji ir mīļie ventiņi. Ļoti labs komentārs ir macro-x.

  • 0
    Alberts koks 26.01.2021, 11:26:05

    >Sigurds
    Par kokiem.
    Cik reņķa dārzā ir papeles un arī pilsētā? To ir gana daudz. Ja reiz ir tāds speciālistu slēdziens ka tās papeles ir kaitīgas un īsti neiederas LV apstākļos tad tā to arī pasniedz un stāda kādu koku vietā, bet ja tās ir tās, tikai dažas... kāpēc? Vītoli, lieliski aizsargā no vēja un tiem ir patiesi sena vēsture. Parādiet kaut vienu ielu kur pēdējo 30 gadu laikā ir iestādīti koki, kuri veic savu funkciju aizsargā no vēja ir lieliski orientieri putniem un attīra gaisu? Vajag zāģēt ja var parādīt kur ir vietā izaudzis jauns. Lielā daļā Eiropas valstu, pilsētās ar vēsturi vecie koki ir cieņā, to sakopj apzāģē. Nav obligāti jānozāģē. Nozāģē tad, ja tas ir slims, saīsina ja tas draud apkrist. ja koks ir vesals un tas ir liels tad priecājaties un rūpējaties par to.

  • 0
    Alberts koks 26.01.2021, 11:40:20

    > Sigurd
    /kuriem uzņēmumiem vieglāk un kuriem grūtāk - konkrētus piemērus. /

    Ko Jūs domājat ar konkrētiem piemēriem? Runa ir par sistēmu, algoritmu, saucat kā gribat. ja šajā provincē privātie sāks runār ar konkrētiem piemēriem viņu bizness apstāsies vai apgrūtināsies. Ja sistēma ir caurskatāma un tajā jebkurš var darboties uz vienādiem nosacijumiem, tad nav vajadzīgi konkrēti piemēri, tad ir tikai jādara. Vieni par nodokļu maksātāju naudu rada infrastruktūru, otri investē privātajā biznesā jo šī infrastruktūra ir pieņemama un pievilcīga.

  • -17
    Latvija pāri visām! 22.01.2021, 17:33:08

    Ar tiem pietuvinātiem tā ir.
    Diemžēl, ja nāks citi, tiem tāpat būs savi pietuvināti. Visiem ir pietuvināti - valdībai savi un katrai pašvaldībai savi.

    biznesu nodarbotos investori vai kādi uzņēmīgi iedzīvotāji
    ----
    Būtu jau labi, ja būtu.
    Bet labāk zīle rokā, nekā mednis kokā.

  • -2
    Alberts koks 22.01.2021, 17:52:32

    Jā ir liela atšķirība vai rada infrastruktūru investīcijām vai izmanto sviras lai investors varētu atnākt...

  • -8
    ilona kaķis 23.01.2021, 23:31:23

    Kas nav izdarīts...Nu vienu lietu varu nosaukt: Ventspilī nav atskurbtuves.

    Nē, man personīgi tās pakalpojumi nav nepieciešami, bet domāju, ka absolūti nav laba pašreizējā prakse visādus pa zemi vāļājošos bomžus vilkt prom uz slimnīcu. Ja cilvēks nodarbojas ar paškaitējumu savai veselībai, viņam neviens to nevar liegt, bet tad arī nevajadzētu likt mediķiem viņus apkopt. Pareizi būtu, ja traumpunktā sniegtu palīdzību nelaimē nonākušiem cilvēkiem, nevis mazgātu nočurājušos, apķēzījušos un novēmušos klaidoņus. Tiem vajadzētu atrasties atskurbtuvē, līdz izguļ savu dullumu.

  • -17
    Soft 24.01.2021, 02:13:04

    Prātā nāk tāds sliktais darbs, ko līdz vēlēšanām noteikti neaizmirsīšu: Landmanis ar komandu atņēma Ventspilij naudu jauna peldbaseina būvniecībai. Līdz šim kaut kas tāds vēl nebija pieredzēts. Korna nedara vispār neko, izņemot, varbūt, piebalso, kur vajag Landmanim. Kristovskis ir kronis visam - cīnās par to, lai pašvaldībai, t.i. , mums Ventspils iedzīvotājiem, nebūtu nekāda teikšana ostā un pats vienlaicīgi ir ostas valdē. Un to dara pašvaldības deputāts! Protams, viņš nedzīvo Ventspilī un viņam ventspilnieki simts gadus nav vajadzīgi, varbūt tikai varaskāre. Bet, kurš par tādu vairs balsos?! Kopumā mums vairums ir patriotiskie deputāti, gudri un pieredzējuši. Ventspils joprojām rullē! Ja būtu jāmin pats, pats labākais, tad tā ir koncertzāle "Latvija" un tajā esošā mūzikas skola bērniem - īsts dārgakmens, vispār Lielais laukums ar strūklaku ir kaut kas īpašs.

  • -9
    Skolotājs 24.01.2021, 07:33:36

    Nevajadzētu gan pašvaldības/patvaldības ***** ar atstādināto deputātu priekšgalā asociēt ar "mums Ventspils iedzīvotājiem".
    Neesmu konkrēti Kristovska kunga atbalstītāju vidū,bet tos,kas pārāk ilgi bija "barojušies" pie ostas "siles",sen jau vajadzēja patriekt ar *ūdainu koku.

  • -3
    Alberts koks 24.01.2021, 09:45:48

    Ventspilī jau ir peldbaseins. Un šī kompleksa būvniecība, bija lēkšanas mēģinājums pēdējā vilcienā, lai ar steigu vēl kautko uzbūvētu, jo tas izdomas resurss ir izsmelts. Parastais ventspilnieks ieguva to ka nav vēl viena pašvaldības viesnīca un SPA. Iespējams tieši tas ļaus kādiem uzņēmīgākiem attīstīt šo pieprasījuma klāstu teicamā kvalitātē. Kur cilvēkiem ir arī algas un par labi padarītu darbu un apgrozijuma pieaugumu piemaksas. Varbūt esošo spa un baseinu vispirms varētu sakārtot, pilnveidot, pamainīt, nodrošināt lai funkcionē kas uztaisīts - gana vietas attīstībai, izdomai un izaugsmei. Nav pašvaldībai jāņem nost maizi privātajam biznesam, bet jārada struktūra kurā ar uzņēmējdarbību var nodarboties mīļie Ventspilnieki. Jāmēģina saprast, ka Ventspils nav tikai pensionāru, un bērnu pilsēta. Te ir arī tie kuri vēlas savu uzņēmējdarbību bez kropļotas konkurences kur mīļajam ventiņam jākonkurē ar pašvaldības biznesmeņiem kurus subsidē no mīļā ventiņa maksātiem nodokļiem.

  • -3
    Nah Nahs XIII 24.01.2021, 10:27:11

    Jā,un par kādiem līdzekļiem nodrukāti tie krāsainie,uz laba krītpapīra iespiestie reklāmas bukleti,kuri nule sasviesti visiem pastkastītēs?
    Neder nekam-ne pakaļas atslaucīšanai,ne plīts iekuršanai!!!
    Varbūt no deputātu (L&V) personiskajiem ietaupījumiem?

  • -2
    Niķeļgalva 24.01.2021, 11:48:25

    Mīļo cilvēk,kad sapņo aizver acis,-kā visuš šos dadus nekas te nemainīsies

  • -3
    Spīdola 24.01.2021, 16:11:04

    Nevajag soft malt vienu un to pašu. Vai bija plāns pašai tikt vadošā darbā jaunā baseina, spa un viesnīcas kompleksā? Tad skaidrs.
    Pret kārtējo pieminekli cīnījās arī privātpersonas, zvanot un rakstot atbildīgajām instancēm Rīgā. Katram pilsonim ir likumīgas tiesības un pienākums paust savu nostāju valstij un pašvaldībai svarīgos jautājumos, ar pamatojumu, bez šaubām.

  • -16
    Soft 24.01.2021, 22:35:06

    Man personīgi bija plāns savus bērnus uz jauno baseinu vest uz peldēšanu. Jā cerēju un rēķināju gadus, vai mans vecākais bērns vēl paspēs izbaudīt sporta skolas nodarbības bez maksas jaunajā baseinā. Pateicoties dieva apdalītajam, pērkamai dvēselei Landmanim, tagad Ventspils bērniem šī iespēja ir atņemta. Man par to ir personisks naids. Toties no nākamā gada bērnam būs mūzikas skola brīnišķīgās telpās. Paldies visiem tiem, kas šo iespēju ir nodrošinājuši.
    Par amatiem runājot. Būtu jauns baseins, būtu vairākiem cilvēkiem Ventspilī iespēja strādāt un pelnīt. Man tas nemaz neskaustu, tikai būtu prieks, ka ventspilnieki varētu palikt un strādāt savā pilsētā nevis pārcelties uz Rīgu, piemēram.

  • -3
    xx 24.01.2021, 18:32:50

    Būtu labi, ja visspējīgie deputāti parāditu, ka var uzcelt panorāmas riteni nevajadzīgā burinieka vietā. Pa peļķi var pabradāt pie saules laiviņām.

  • -13
    Soft 24.01.2021, 22:40:58

    Nu kāpēc tad neviens no uzņēmīgajiem biznesmeņiem šo vēl nav iekustinājis? Kantsons tikai čīkst, ka grib attīstīt biznesu, bet nevarot, visur pašvaldība viņu izkonkurējot. Lai ņem un ceļ to panorāmas riteni, velns ar ārā.

  • -4
    Spīdola 25.01.2021, 08:39:21

    Puse mūža tev nodzīvota, soft. Tā kā laiks saprast, ka ne viss notiek kā plānots un jo vairāk ja tavi plāni bija saistīti ar varas apliecinājumiem Ventspilī.
    Ar darba vietām ir tā - uzceltu to kārtējo pieminekli un līdzšinējās viesnīcas un vēl šis tas nolikvidētos - nav to dvēseļu tik daudz. Tātad rezultāts tas pats.
    "ventspilnieki varētu palikt un strādāt savā pilsētā nevis pārcelties uz Rīgu, piemēram" - uz Rīgu aizbrauc? Ko tu saki? Šitāāāada pilsēta ar megaceltnēm! Šitādas algas! Kāda vadība! Caurspīdīgums, godīgums, ne ēna nekrīt uz Ventspils augšgalu 30 gadus! Vai ne? Un neviens nav pērkams, visi aiz tiras PĀRLIECĪBAS KALPO LEMBERGAM.
    Bet tomēr brauc un brauc prom, uz neatgriešanos un pat Rīgā dzird nostāstus par korupciju Ventspilī.Neskatoties uz cilvēku aizbraukšanu, ceļ un sapņo par jauniem pieminekļiem, lai "vecākajiem" bērniem ir ko darīt.

  • -16
    Soft 25.01.2021, 10:18:51

    Atver acis uz apskaties, cik daudz viesnīcas Ventspilī ir nākušas klāt pēdējā desmitgadē. Tāda teorija vēl nav izgudrota, kas pierādītu, ka atverot kādu sporta objektu, viesnīcas būtu spiestas aizvērties. Tieši otrādi, jo vairāk pilsēta attīsta infrastruktūru, jo ekonomiski aktīvāka tā kļūst. To, ko pašvaldība var izdarīt, sakārtot vidi, kur cilvēkiem dzīvot, piemēram, tas Ventspilī ir izdarīts ļoti augstā līmenī.

  • -2
    Alberts koks 25.01.2021, 10:30:35

    >Soft
    Peldbaseina un spa objektā liela daļa bija paredzēta tieši viesnīcai, ja nemaldos 4 zvaigznes. Un ja nu ir kas nācis klāt pēdējos 10 gados tad privātajā biznesā tās ir tieši viesnīcas un apartamenti, un ēstuves mainās kā zeķes jo visu pārējo ir noslaukusi pašvaldība. Par ēstuvēm arī ir atsevišķs stāsts. Kaut vai tas pats pils pagrabs, kurš pieder pašvaldībai, kāpēc tur nav vairs neviens? Bija jauka vieta, nez kas tur tagad notiek?

  • -1
    Alberts koks 25.01.2021, 09:42:32

    Vēl ir viens interesants fakts. Ielu rekonstrukcijas Ventspilī. Kaut arī tiek izvests liels daudzums zemes būvgružu no renovētajām ielām, lielākā daļa renovēto ielu līmeņi ir paaugstināti (augstāki nekā bija pirms renovācijas), kā rezultātā nokrišņi ūdens veidā nonāk mīļo ventiņu pagalmos un tiek bojāti mīļo ventiņu privātīpašumu pamati, jo kad šos privātīpašumus cēla ceļš bija zem pamatu līmeņa. Mīļie Ventiņi meklē kaut jel kādu risinājumu šai problēmai un ielaiž šos ūdeņus kanalizācijā, savukārt kanalizācijas monopolisti klāt un saka - maksā :D. Mīļais ventiņš noliecis galvu pakļaujas ... jo ko darīt, jādzīvo tad ir šai pilsētā ...

  • -12
    Katja 25.01.2021, 15:55:19

    Ir taču grāvji gar privātmājām un lietus ūdeņu akas... Tur tas ūdens paliek! Ja grāvis vai aka ir netīrīta/nepļauts - nu tur pašam ventspilniekam tomēr roka jāpieliek. Par savu teritoriju jārūpējas!

  • -1
    Alberts koks 25.01.2021, 22:31:31

    >Karīna Sleja
    Laikam jau projektēšana notika Jūsu vadībā smilšu kastē...

  • -3
    Spīdola 25.01.2021, 10:11:10

    Panorāmas ritenis kā reiz ir objekts, kas jāceļ pašvaldībai. Lieliski iederētos bilžu kalendārā. Ar vieglu roku nojauca, tagad celiet, ja cilvēki grib. Privātie darīs ko uzskatīs par vajadzīgu, bet pašvaldība izpildīs iedzīvotāju gribu.
    Kādēļ neceļ? Nu ko tad tur ieņems? Grašus. Nekādi dižie konkursi nesanāks, tāds šaurs un nepateicīgs projekts, pat kukuļus nebūs kam dot. Kā zināms - jo lielāka saimniecība, jo lielāks nobirums, bet te nekas vērā ņemams.

  • -12
    Soft 25.01.2021, 10:51:15

    Nu re viss slikti - ceļ slikti, neceļ slikti, jauc nost arī slikti. Darbojas te visādi, varai pakalpo, staigā uz darbu, dzīvo, ielas bruģē, bērnu dārzus remontē, puķes stāda, ielas apgaismo, strūklakas sacēluši, korumpējas, īsāk sakot.

  • -3
    yolo 25.01.2021, 11:14:07

    Stulbi, kad vienīgā opozīcija ir kaut kādi tirliņi. Vēl stulbāk, protams, domāt, ka vēlēšanas, vienalga ar kādu iznākumu, ietekmēs kaut ko mūsu ikdienā

  • -13
    Soft 25.01.2021, 14:45:58

    Protams, ja 30 gadus dzīvo tā labi aprūpēti, tad liekas, ka nekas jau nevar mainīties. Bet vajag tikai iedomāties, kas notiktu, ja pie teikšanas tiktu pērkamie opozicionāri. Viņi tak pašiedvesmojas stāstot, ka viņi būs pilsētas mēri. Landmanis šito stāsta un arī uzbudinājumā piesarcis Kristovskis. Viņi abi taisās vadīt pilsētu. Kādās pēcpusēs tik viņi nav gatavi dēļ tā ielīst! Man personīgi ir mācība ar esošo Saeimu. Kamēr mēs te tā mierīgi paļausimies uz lietu kārtību un apzinīgiem pensionāriem, kuri nobalso par Lembergu, tikmēr Kristovskis ar Landmani tik ražo apmelojumus, lien un laiza kādam par naudu, un kādā brīdī varam attapties, ka domē lēmumus jau ietekmē tirliņi. Ūdens pilot var izgrauzt akmeni.

  • -4
    Spīdola 25.01.2021, 11:22:06

    to soft, līmenis ir orientēts tikai un vienīgi tūristiem. Un pie baseina bija plānota arī 4 zvaigžņu viesnīca, rehabilitācijas centrs un gan jau vēl viss kas pieliptu klāt -it sevišķi viesnīca šķita iekārojams objekts. Tas tad arī pazudinātu mazās viesnīcas. Prieks, ka šo monstru neuzcēla.

  • -6
    Soft 27.01.2021, 11:54:07

    Loģiski, ja cilvēks to vien dara kā sēž mājās un skatās seriālus, tad viss pārējais ārpus viņa midzeņa ir domāts tūristiem. Ielas, apgaismojums, parki, skolas, bērnu dārzi, slimnīca, poliklīnika, bibliotēkas, koncertzāles, sporta zāles, bērnu pilsētiņas. Tas viss jau nav Krimas dzīves kvalitātei, tas jau tikai tūristiem, respektīvi, tiem, kas vēl kaut kur iet un dara. Krimai jau palikusi vien eksistence un žults un doma, ka kāds viņai dzīvi ir nozadzis kopā ar sertifikātiem, dzīvokļiem u.c. labumiem.

  • -3
    Spīdola 25.01.2021, 11:29:12

    Par korumpēšanos soft pilnīga taisnība, var redzēt, cilvēks zin drēbi.
    Un nu par to uzzināja visa valsts.

  • -13
    Latvija pāri visām! 25.01.2021, 11:48:30

    Diez vai 4 zvaigžņu viesnīca izkonkurētu mazās viesnīcas.
    Tās ir dažādas cenu kategorijas.

  • -2
    Alberts koks 25.01.2021, 12:57:02

    Kurā viesnīcā ņemsi numuriņu 4 zvaigžņu pa 90 EUR vai kaut apartamentos par 90 EUR? Neviens Ventspilī neņems 4 zvaigžņu viesnīcu par tās patieso cenu. Ja tā tiek subsidēta tad ņems un tā jau arī būs tā kroplā konurence.

  • -4
    Spīdola 25.01.2021, 15:44:34

    Secinājums no soft ierakstiem: tikai viens cilvēks ar savu biedru grupu kaut ko prot. Pārējie ir tirliñi? līdēji un diez zin kas. Cik maksā tāda skola, kur šitā izskalo smadzenes? Kādreiz no partijas skolas iznāca jau neatgriezeniski produkti. Te arī uz to pusi iet.

  • -12
    Soft 25.01.2021, 16:05:40

    Es uzrakstīju ļoti konkrēti, kas ko ir izdarījis. Lūdzu nosauc darbus, kurus ir paveikuši citi deputāti. Kas tur grūts? Nosauc, ko Landmanis, Korna, Kristovskis ir konkrēti labu ventspilniekiem izdarījuši šajos četros gados. Gaidu ar interesi, jo Landmaņa "viss ir slikti" nav nekādi padarītie darbi.
    Ā, es vēl aizmirsu pateikt, ka Landmanis bērnus hokejā apzaga. Labi, ka uzradās kāds, kas to saimniecību pārņēma un hokejs bērniem Ventspilī ir.

  • -3
    Meistars. 25.01.2021, 17:26:03

    >>Soft
    Tā savādi sanāk.Vai tad tie citi deputāti tiek laisti pie teikšanas,kur nu vēl darīšanas?
    Tad jau vispirms ar atstādināto būtu jāveic darbība,par kuru te rakstīt nebūtu prātīgi,lai nevajadzētu pēc tam atbildēt uz represīvo orgānu pārstāvju jautājumiem.

  • -6
    Sigurds 26.01.2021, 14:10:16

    Re ku Landmanim deva iespēju hokeju vadīt. Paša atvase izspēlēja, un par pārējiem - pie sēžamās daļas! Sagrābās naudiņas, sataisīja skandālu un pazuda! Tiešām vajag lai vēl ko gremdē!?
    Ģirtiņš jau ar nav diži labāks.. Osta pilsētā vienmēr ir bijusi, bet pa gadu to tā izputināt spējis vien viņš.

  • -3
    Alberts koks 27.01.2021, 15:13:36

    >Sigurds
    Nu gan Tu runā aplamības...

  • -5
    Spīdola 25.01.2021, 17:38:52

    1.Opozīcijas sūtība ir norādīt uz pozīcijas kļūdām, trūkumiem... Tā tas ir visos līmeņos, arī valsts. Arī ZZS galvenais darbs ir kritizēt valdību, kā redzams.
    2. Galvenā bagātība ir informācija. Pateicoties opozīcijai, ventiņi ir uzzinājuši par naudas aizplūšanas shēmām caur dažādām biedrībām, domes augšgalam regulāri piešķirtām prēmijām, superklases automašīnām.... uzskaitījums būtu ļoti garš.
    3. Vai tev šķiet normāli, ka viens personāžs provinces pilsētiņā ir vadībā 30 gadus? Man nē. Jo, lai veiksmīgi veidotu shēmas, nu kurām - kā redzam no medijiem, tiek gūts mūža nodrošinājums un līdz pat nesenam laikam bijusi ietekme valsts procesos, ieliekot sev vajadzīgos cilvēkus amatos, ir jāatrodas vadībā ļoti ilgi. Tā tas ir Ventspils gadījumā.
    Arī šī tēma ar bārdu apaugusi. Pastāvēs, kas mainīsies, teica Rainis. Ja gribam redzēt pilsētu attīstībā, tad ir jābūt jauniem cilvēkiem domes vadībā.
    Kas attiecas uz zagšanu, tad Ventspilī tas ir tik bieži lietots vārds, ka zaudējis savu nozīmi.

  • -4
    Garrote. 25.01.2021, 19:13:13

    "Daudz laika nav vairs, vecais, taisies!"
    Tādi vārdi kādā R.Paula dziesmā.
    Tos adresēsim tam 3.punktā piemminētajam.

  • -6
    Katja 26.01.2021, 14:14:38

    Var norādīt uz kļūdām, var darboties lai kaut ko uzlabotu! BET atņemt projektus, teikt, ka kultūra pilsētā nav vajadzīga. Teikt ka sports pilsētā nav vajadzīgs. Apzagt bērnus un vecākus hokejistus, kaut pašvaldība visam naudu jau devusi, prasīt vel + skalot smadzenes, ka pašvaldība neko nedod, nekā neatbalsta.. KAUNS, KAUNS, KAUNS ! Opozīcija ir vajadzīga, bet ne jau tāda, kā Ventspils domē, kura strādā nevis pilsētnieku labā, bet tikai lai ieriebtu par kaut kādiem personiskiem grēkiem.

  • -2
    Alberts koks 27.01.2021, 15:38:28

    > Karīna Sleja
    Nevienam Ventspilī kultūra nav atņemta. Kurltūra nav būve, kultūra ir mākā sarunāties, uzklausīt un diskutēt, ja vajag argumentēti norādīt vai atspēkot. Par hokeju Ventspilī vislabāk spēs pateikt paši ventspilnieki, kuri no malas noskatijās kā to izjauc, sākot ar komandas nosaukuma maiņu, sadalīšanu, vadības maiņu un visbeidzot to sačakarējot pilnīgi. Visu laiku ar hokeju viss bija ok, problēmas sākās kad tā vadībā iesaistijās cilvēki no malas, kuri apmuļķoja vienu daļu no hokeja kluba vecākiem....
    Ja Ventspilī ir kultūra nevis kults, tad te būs gan būves gan kultūras dažādība tās dažādās izpausmēs. Patreiz ir dažu cilvēku varas prezentācija, citādi to nosaukt nevar.

  • -2
    macro-x 26.01.2021, 06:10:55

    Ventspils - province. Pedeja pasvaldiba kura Latvijas brivalsts laika ir tikai viens parvaldes vaditajs.
    Sausais atlikums 40gadu garuma:
    Infrastruktura - Teicama
    Populacija - Kritiska
    Privatais bizness - Individuali iznjemumi uz vienas rokas pirkstiem saskaitami,, lielaka dalja tuvak bankrotam neka izaugsmei
    Bernudarzi, Skolas - Teicami
    Sports, Kultura - Teicami
    Informativa telpa - Padomju ideologija
    Sociala aprupe - Teicami


    Vai vajag balsot par Meroni klikji - Nafig nē, dunduku bars. Vai vajag balsot par Lemberga blici - sankcijas, tiesas ierautus, kuriem nav Ministriju atbalsta,, logiski ka ne. Tak uztaisat neitralu sarakstu, kam ir valsts administrativas parvaldes zinashanas un izpratne par nereguletu kapitalismu, kas spes turpinat realizet projektus bez “pakazuhas” un piesaistit privatiznjemejus bez kaut kadam kulenju meshanam klerku ambiciju priekshā!

    V


    Turas ventinji!

  • -8
    Latvija pāri visām! 26.01.2021, 11:33:49

    neitralu sarakstu, kam ir valsts administrativas parvaldes zinashanas ----
    Kuros kokus tad aug šādi ideālisti?
    Bezpartejiski buržuji, kas nevēlas raust naudu un shēmot ar savējiem,
    nemēdz būt.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: