E.Ratnieka panākumi vēlešanās

vērotājs92 | 04.06.2017, 15:32:10 | 745

Jaunais censonis, NA pārstāvis, taisnības kareivis, daiļrunīgais gaismas un pārmaiņu nesējs E. Ratnieks saskaņā ar CVK datiem apvienotajā sarakstā parsteidzošā kārtā ieguva pirmspēdējo vietu.

Vērojot no malas, šis kandidāts tiešām bija makten darbīgs - visi ventspilniekiem.lv, ventasbalss foruma, facebook un twitter ieraksti. Nu, centīgs bez gala. Bet rezultāti ... 2. vieta no beigām. Šķiet, ka darboņa efektivitāte gaužām zema.

Vai NA šāds biedrs maz ir vajadzīgs un vai viņš partijai maz nāk par labu? Uz pārējo NA biedru fona, viņš rada pārcentīga mammas puikas iespaidu. Kāds nez ir tālākais viņa plāns, jo juristu mums daudz, un šis laikam ar nav no tiem spīdošakajiem?

Komentāri (3)

  • -3
    Гроссмейстер 04.06.2017, 20:06:24

    Nu šis rezultāts daudz ko parāda. Par starp šī apvienotā saraksta vēlētājiem-nacionālistiem daudziem bija pretīga šī persona. Nemaz nerunājot par normāliem cilvēkiem. Bet tā centās, iejūtas klauna lomā, parodējot Lembergu un Ušakovu, taisīja nomelnojošos video par Ventspils Augstskolu, kur zviedza, ka tāds apdzēries vai sanarkojies, izrādījās ka pāvs, bet inteliģenti cilvēki nenovērtēja šo pafosu, ar tādu reklāmu pirmspēdējā vieta! Tagad viņam vairs Ventspilī nav ko darīt, ka jurists ir neizdevies, VeA nemūžam vairs netikt. Būs jāskrien pie mammītes.

  • -3
    Opaps 04.06.2017, 20:28:12

    Neviens viņa jurista pakalpojumus neņems

  • -4
    Frīdis 04.06.2017, 22:28:15

    ...,,,nez kas vērotājam92 pakaļā iedūries !?? ... izskatās ka Ratnieks vērotājam mandeles caur ānusu velk ārā ... un te nu tam vemšanas stadija iestājusies ..,

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: