Kristovskis atkal melo

grieķis | 05.04.2017, 20:40:21 | 1390

Protams, ka skanēs atrunas, ka NRA nevar ticēt.
Bet to nu nevar noliegt, ka V.Vīķe-Freiberga apstiprinājusi, ka nepiedalīsies Kristovska kampaņā ne par brīvu, ne par maksu. Eksprezidentei nepatīkams pārsteigums ir arī attēls uz Ģ.V.Kristovska jaunās grāmatas "Ielauzties NATO" vāka. Piekrišana šādas fotogrāfijas izmantošanai grāmatas noformējumā viņai neesot prasīta, kaut gan grāmatas izdošanas fakts nepārprotami ir saistīts ar Ģ.V.Kristovska priekšvēlēšanu aktivitātēm.
Arī Zatlers par viņa lomu kampaņā pat īsti nenojauta, par to parūpēties, visticamāk, sasolīja Amber Coast par lielu summu, noformējot tos kā mārketinga izdevumus.
Ģ.V.Kristovskis, pirms tam apgalvojot, ka Meroni nesponsorē viņa kampaņu (lai gan pats Meroni to nemaz neslēpj) sapinies kārtējos melos, šoreiz izmantojot eksprezidentu vārdus.

Komentāri (27)

  • -7
    Spīdola 05.04.2017, 22:10:39

    Jāsaprot , ka Kristovska izredzes vēlēšanās ir vērā ņemamas. Mārketings šai partijai ir izcils. Visu paveic A L komanda un NRA.

  • -6
    JoZi 05.04.2017, 22:38:20

    Dzejnieks Ģirts Vēls (Kristovskis) varbūt kādu uzrunā, bet Kristovskis kā sulainis Meroni gan ir pilnīgā pakaļā. Visi šie līgumiņi par piecām štukām vienam, piecām štukām otram, trešam.
    Ja Meroni tik izcils biznesmenis, kāpēc samazina algas paša Ventbunkera darbiniekiem?

  • -4
    GatisKalns 06.04.2017, 00:51:28

    Labi, ka aivars nemelo un labi, ka Ventas balss visu raksta nu tieši tā kā ir

  • -1
    Frīdis 06.04.2017, 07:55:03

    A kurš nemelo ??? It sevišķi labi to prot ZZS , Aivara kabatas partija ! Nu i pamanījuši Kristovski , paskatieties uzmanīgi tepat apkārt ! Visi melo ! Mūsu Temīdu ieskaitot !

  • -3
    Vita 06.04.2017, 09:16:45

    Esmu studējusi žurnālistiku, un pirmais, ko māca, ir par NRA nekompetenci. Kā jau minēju, izdevniecība pieder Lembergam, tātad loģiski, ka tikai viņiem izdevīgi publicēt nomelnojošu informāciju par konkurentiem - šajā gadījumā Kaimiņu, Kristovski. Būsim reāli - Latvijas mērogā Ventspils pašvaldību vēlēšanas rūp tikai mums, ventspilniekiem. Tieši tāpēc neredzam, ka citi, kvalitatīvāki mediji (leta, lsm, delfi, ir) uzskata šo jautājumu par izpētes vērtu. Ko izlems (ja izlems) KNAB - laiks rādīs. Bet žurnālistika uz baumu pamata ir vērta vien izsmieklam.

  • -2
    Liena 06.04.2017, 09:21:41

    tur jau tā lieta, ka šis fakts nav bauma, jo VVF pati apstiprinājusi šo, bet tiešām cerēsim, ka par Meroni kriminālajām darbībāj jau tuvākā laikā rakstīs visa Latvijas prese un Prokuratūrai būs jārisina jautājums par Mr5000 atstādināšanu no saviem pienākumiem. Tad redzēs, kur būs lielie atbalstītāji, pa krūmiem vien

  • -6
    keda 06.04.2017, 10:51:35

    Tu tak Talsos tagad dzīvojot, tad jau tev nav par šim vēlēšanām jāuztraucas? Riktīga iesūtīta gaisa jaucēja un Kristovska slavinātāja :) Ir jeb exDiena VIENMĒR bijusi pret Ventspili un AL, un pat nav īsti skaidrs, ko darītu Ozoliņš, ja nebūtu AL par kuru rakstīt, bet tev tā ir kvalitāte :) Skaidrs,ka tev kvalitāte ir tur, kur noliek Ventspili :) Lai labi Talsos dzīvojas :)

  • -1
    Vita 06.04.2017, 11:49:58

    Un kas tad esi tu, keda? Ventspils domes iesūtīts/a- Lemberga slavinātājs? :) Deklarētā dzīvesvieta joprojām ir manu vecāku mājas Ventspilī, tāpēc pašvaldību vēlēšanās jābalso tur. Ko tad es tik greizu pateicu? Ir pierādījumi, ka "Mediju Nams" ir zem Lemberga kontroles, bet par to, kā pusē nostājas VB, var viegli izsecināt ne tikai pēc publicētā satura, bet "žurnālista" balss tembra Lemberga Ventspils aktualitāšu video sērijā. Turklāt uzticību nevieš fakts, ka identiski komentāri kā šajā forumā pēc tam tiek pārkopēti citu cilvēku Facebook profilos, slēpjoties aiz neīstām, googlē atrastām profila bildēm. Kurš tad te īsti ir tas, kam par neslavas celšanas kampaņu maksā, a? :)

  • -8
    keda 06.04.2017, 12:00:54

    Neviens mani nav sūtījis un nevienu es neslavinu. Nu neredzu es šobrīd nevienā no pretendentiem pienācīgu maiņu tiem, kas pie varas ir tagad, un ko man tagad darīt? Tā jau ir citu problēmu, ka viņi par demokrātiju uzskata tikai to, kas atbilst viņu prātam. Tu ļoti skaisti izsakies par cilvēku, kuram gadiem ir bijis vienalga par Ventspili, turklāt pati arī nedzīvojot šeit. Kāpēc lai es ticētu, ka Kristovskim piepeši interesē vieta, kurā viņš gadiem nav rēgojies gandrīz nemaz? Kāpēc man jātic, ka tev, Talsos esot, tā rūp Ventspils? Un kāpēc man jātic godīgajiem šveicieša mērķiem, ja arī viņš tieši tāpat visus šos gadus nav licis par sevi manīt? Nekas tāpat vien nenotiek. Ja tā rūpe būtu radusies agrāk un pēc tam pāraugusi vēlmē iet uz domes krēsliem, es vēl ticētu. Tāpēc saku, ka tajā sarakstā ir citi cilvēki, kuri noteikti ir pelnījuši vairāk, jo vismaz kaut ko darījuši visus šos gadus un kaut kur piedalījušies. Liet laimes asaras par Kirstovska atnākšanu neredzu nekādu iemeslu. Laba opozīcija ir tiešām vērtīga lieta, bet tāda, kuras mērķis ir tikai gāzt kādu un tikt viņa vietā, tur arī parasti apstājas.

  • 0
    Vita 06.04.2017, 15:19:57

    Paklau, tu mazliet esi sajaucies. Ja būtu palasījis manus komentārus iepriekš, būtu manījis, ka es atzīmēju - pastāv opcija ievilkt mīnusus sarakstā kandidātam, kurš tev nav ticams. Slavas dziesmas nevienam nedziedu, bet nevaru arī pieļaut, ka cilvēki neprot izvērtēt informācijas avotus un par klaju patiesību automātiski uztver NRA propagandu.

  • -3
    Freds 06.04.2017, 16:45:41

    Vita, pagājušajās vēlēšanās Lembergam ar bija salikti daudz mīnusu, bet partija vinnēja, līdz ar to partijas valde nolēma deliģēt Lembergu par pilsētas mēru, tā kā tā mīnusu sistēma neko nedod.

  • -7
    Zeltīte 06.04.2017, 10:07:28

    Pilnīgi garām Vitas spriedums. Kristovskim šī dalība Ventspils vēlēšanās ir kā kampaņas sastāvdaļa atpakaļ uz Saeimas vēlēšanām 2018.gadā.
    Uz Saeimas vēlēšanām Kristovskis reklāmās tiks pārdots kā varonīgs cīnītājs pret Lembergu.
    Tā ir Latvijas problēma, jo Kristovskis ar Meroni naudas aizmuguri jau bruģē ceļu uz Saeimu. Un Meroni prokurori jau ir kabatā. Afēra briest vēl neredzēta un nedzirdēta!

  • -3
    yolo 06.04.2017, 10:32:23

    aivara lapā publicēts raksts no citas aivara lapas un tiek lūgts nešaubīties par objektivitāti

  • -5
    Liena 06.04.2017, 10:56:04

    šoreiz aklais šāviņš garām, tā valdes locekle nu gan nav Lemberga cilvēks, tāpēc viņas lapu saukt par Aivara, ir stulbi

  • -7
    keda 06.04.2017, 17:11:47

    Fred, ja samīnuso tā, ka neievēl , tad par mēru kļūt laikam jau nevar

  • -3
    Juris 07.04.2017, 08:22:03

    Wannabe* Valsts prezidents ceļā uz Ventspils domi
    Ja vajadzēs, Kristovskis gatavs ieņemt visus amatus valstī

    Tuvojoties pašvaldību vēlēšanām šī gada 3. jūnijā, gatavību kandidēt Ventspils domes vēlēšanās apstiprinājis arī bijušais iekšlietu, aizsardzības un ārlietu ministrs Ģirts Valdis Kristovskis, kas vēl nemaz ne tik sen kandidēja arī uz Latvijas Valsts prezidenta amatu.

    Trīs politisko organizāciju – Vienotības, Nacionālās apvienības un Latvijas Reģionu apvienības – Ventspils nodaļas vadītāji parakstījuši savstarpēju vienošanos par apvienota saraksta veidošanu un startēšanu šī gada pašvaldības vēlēšanās Ventspilī. Apvienotā saraksta devīze būs “Ventspils atdzimšanai un uzplaukumam”.

    Kā memoranda parakstīšanas brīdī norādīja Kristovskis, apvienība ventspilniekiem piedāvās pilsētas attīstību, kuras pamatvērtība ir ventspilnieks un viņu zināšanas, radošums, konkurētspēja. “Mēs esam pārliecināti, ka Ventspili var pārvaldīt taisnīgi, efektīvi un visu ventspilnieku interesēs. Mēs atzīstam, ka arī pie tik nedemokrātiska vadības stila, kāds ir bijis pilsētā līdz šim, ir izdevies parādīt arī virkni sasniegumu, salīdzinot ar padomju laiku, tomēr redzam, ka daudz iespēju īstenošana, daudzu uzņēmēju centieni Ventspilī sasniegt savus mērķus tiek apslāpēti, tāpēc biznesa iespējas tiek meklētas citās pilsētās. Lai arī Ventspilī turpmāk panāktu civilizētu pārvaldi un sabiedrības atvērtību, mūsu komanda, ko veido izcilas personības, kas ar savu darbu un profesionalitāti sevi ir pierādījušas gan starptautiskā, gan valsts, pašvaldības un privātā sektora līmenī, ir gatava piedāvāt virkni būtisku pārvaldes un sociāliekonomisko risinājumu, kas nodrošinās Ventspils pastāvēšanu un ilgtspēju,” kā parasti, virknējot vārdus garum jo garos teikumos, sacīja Kristovskis.

    Kā liecina Kristovska biogrāfija, 2007.gadā viņš kandidējis arī uz Valsts prezidenta amatu, toreiz gan valsts augstākās amatpersonas krēslu patraucēja ieņemt pāris neglaimojoši fakti, kas raisīja aizdomas par amatpersonas necienīgu rīcību. Piemēram, kā liecina laikraksta Diena publikācijas, 1999. gadā Kristovskis būdams aizsardzības ministrs, kopā ar Nacionālo teātri, kur aktrise ir viņa sieva Ilze Rūdolfa, devās uz teātru festivālu Ēģiptē, bet grupas sarakstā bija ierakstīts kā producents. Savukārt, vēl pēc tam Valsts ieņēmumu dienests saskatījis interešu konfliktu ministra rīcībā, viņam pieņemot Lielbritānijas militārā uzņēmuma BAE Systems piedāvājumu par firmas līdzekļiem apmeklēt Lielbritānijā šā uzņēmuma rīkotu izstādi, neskatoties uz to, ka šī firma takā laikā bijusi viena no četriem pretendentiem konkursā par radaru iegādi Baltijas gaisa telpas novērošanai. Skandālu izraisīja arī Kristovska nesaudzīgais viedoklis, ka Baltkrievija ir Latvijai naidīga valsts, kas lika apšaubīt viņa spējas būt diplomātam, bet prezidenta amatā tā ir obligāta prasība.

    Kristovskis šajā laikā paspējis paburzīties trīs ministrijās, pabijis piecu Saeimu un vienas Rīgas domes sasaukumā, kā arī viena Eiropas Parlamenta sasaukumā. 2011. gada rudenī notikušajās ārkārtas 11. Saeimas vēlēšanās Kristovskis, būdams saraksta līderis Rīgas vēlēšanu apgabalā, saņēma visvairāk vēlētāju svītrojumu, tādējādi atkrītot uz pēdējo vietu sarakstā un netiekot ievēlēts Saeimā.

    Kristovskis savu īpašo attieksmi pret karjeras iespējām valsts pārvaldē demonstrējis ne tikai cenšoties ieņemt svarīgus amatus, bet arīdzan visās iespējamajās situācijās demonstrējot savu neesošo kompetenci. Tā, piemēram, kādā intervijā LTV1 pirms vairākiem gadiem, viņš pauda stingru pārliecību, ka ir kompetents valsts budžeta veidošanas jautājumos, kamēr uz tik primitīvu žurnālista Lato Lapsas jautājumu, kā “Ar ko atšķiras apgrozījuma nodoklis no pievienotās vērtības nodokļa” nespēja atbildēt.

    Wannabe* Valsts prezidenta nākamais mērķis ir Ventspils dome, taču maz ticams, ka arī šoreiz Kristovskim paveiksies. Bijušajam ministram gan nevajadzētu lieki satraukties, varbūt iegūtās prasmes šķēpmešanā un dzejas jaunradē noderēs, lai iekārtotos kādā Ventspils skolā par jaunāko klašu skolotāju. Galu galā aktīviem cilvēkiem darbs vienmēr atrodas, ja ne pilsētas domē, tad vismaz izglītības vai kultūras sektorā.

    *persona, kura cenšas kļūt populāra, parasti neveiksmīgi

    Raksts atrodams: http://www.tautasbalss.lv/wannabe-valsts-prezidents-cela-uz-ventspils-domi/

  • -1
    Solvita 07.04.2017, 08:50:24

    Tims Šipmens apraksta vienu no nozīmīgākajiem kampaņas Balso par izstāšanos vadītājiem Danielu Hananu. Par eiroskeptiķi Hanans kļūst pēc ES Māstrihtas līguma parakstīšanas, jo uzskata, ka Lielbritānijai tas nozīmē suverenitātes zaudēšanu. Tomēr kā īpašu apgaismības mirkli viņš apraksta televīzijā redzēto interviju ar Latvijas ārlietu ministru Ģirtu Valdi Kristovski. Žurnālists Kristovskim esot jautājis, vai Latvija tagad patiešām esot suverēna valsts, uz to Kristovskis esot atbildējis: "Jā, Latvija šobrīd ir neatkarīgāka valsts par Apvienoto Karalisti." Hanans esot apķēries: "Ak Dievs, viņam taisnība" – un tajā mirklī devis sev solījumu, ka darīs visu, lai dabūtu Lielbritāniju ārā no ES. tātad - vai Ģ. V. Kristovskis izraisīja Brexitu?

  • -5
    Vita 07.04.2017, 10:58:06

    "TAUTAS BALSS ir interaktīvs portāls, kas atspoguļo sabiedrības viedokli un vērtējumus, atklājot aktuālās problēmas un vēršot uz tām uzmanību. Šī ir vietne, kas uzklausa ikvienu, kam ir ko teikt, un nodod ziņu plašākai auditorijai. Ne velti mēs sakām: TAUTAS BALSS - lai Tevis teikto visi sadzirdētu!" Tātad, viena cilvēka domu savārstījums, kas nav uzskatāms par ticamu avotu. Labāk palasiet, kas Re:Baltica žurnālistēm sakāms par pseidoziņu portāliem.

  • -5
    keda 07.04.2017, 11:23:54

    Nu re, Vita beidzot nometa masku :)

  • -1
    Vita 07.04.2017, 13:53:33

    gaidu, kad nometīsi savējo. :)

  • -5
    keda 07.04.2017, 14:30:53

    Ko tur mest? Esmu ventspilnieks, šeit dzīvoju, šeit plānoju vēl kādu laiku dzīvot, šeit dzīvo mani bērni, man tiešām patīk un rūp šī pilsēta. Nevis tas, ko saka/raksta NRA, IR, Re:Baltica utt. Tā arī mēdz būt ;)

  • -1
    Vita 07.04.2017, 16:50:51

    Es vienkārši esmu cilvēks, kam strādā kritiskā domāšana, un protu izvērtēt informācijas avotus, pirms kaut ko uztvert par aklu patiesību. :)

  • -2
    Frīdis 07.04.2017, 22:28:54

    šitādas Kedas ir no tiem Lemberga šakāļveidīgajiem šuneļiem. kuri ir pilnīgi paēduši un apmierināti ar tām desādām un pabirām ko pa brīžam pasviež . Viņām neko citu nevajag , viņas ar to ir laimīgas . Un nedod dievs kāds traucēs ierasto kārtību. Tūlīt tā kažokā visas blusas tiks pārskaitītas ! Un tas ka šefs ir supermelis un smagos noziegumos apsūdzēta persona, tas viņas nu nepavisam nesatrauc. Aprobežots mietpilsonisms - tā ir kedu dzīves norma !

  • -3
    Novadnieks 07.04.2017, 19:14:19

    Kaut kas traks ar to Kristovska melošanu.Un šitāds grib sēdēt tajā krēslā,kur visu laiku sēdēja tāds,kurš ne reizi nav melojis.

  • -1
    JoZi 07.04.2017, 21:29:36

    Nu tad gaidām mājās tautiešus no Britānijas. Brexits ir jau procesā. Paldies Ģirtam par iedvesmu!

  • -4
    Ome 09.04.2017, 13:51:07

    Kādreiz dzīvoju Kristovska mājā, tad viņš solīja īrniekiem 2 latus par to ka balsosim par viņu, vai tagad nedod neko?

  • -1
    Dzērvene 11.04.2017, 11:30:25

    https://www.youtube.com/watch?v=UKqFrmaa1-Y

    šis ir labs:D:D:D:D

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: