"Ventspilnieki to nav pelnījuši!" - Meroni un Kristovska afēra

Juris | 16.03.2017, 10:47:44 | 2844

Pēc tam, kad Kristovskis izpaudās "Latvijas Avīzē" un dažādos portālos Eva Ciniņa, bijusi "Ventbunkers" valdes locekle, savu viedokli izteikusi par tur notiekošo, arī par afēristiem Meroni un Kristovski. Ir vērts izlasīt nevis cukurotu Kristovska reklāmas rakstu, bet gan reālās situācijas aprakstu, ko Ciniņa publicējusi Facebook komentāos. Mēs patiešām to neesam pelnījuši!

Pilns teksts:

" Vakar izlasīju rakstu “Ventspilij vajadzīgs jauns saimnieks” par Ģirta Valda Kristovska iecerēm mainīt kārtību Ventspilī.
Savu attieksmi pret Ventspils pašreizējo “saimnieku” esmu paudusi ne reizi vien gan tiesā, liecinot par viņa darbībām, gan atklāti paužot savas domas par notiekošo Ventspilī - pilsētā butaforijā, pilsētā bez dvēseles kā pats no amata atstādinātais mērs.
Bet…Ģirts Valdis Kristovskis, tas nav pat smieklīgi. Cilvēks, kurš no Ventspils aizbēga, cik ātri vien varēja. Cilvēks, kurš partijas mainījis kā cimdus (Latvijas ceļš, TB/LNNK, Pilsoniskā Savienība, Vienotība, …). Cilvēks, kuram kā Aizsardzības ministram, iespējams, bijuši interešu konflikti saistībā ar iepirkumu konkursiem. Cilvēks, kurš skaļi paudis, ka Baltkrievija ir mums naidīga valsts (valsts, ar kuru Latvijai sadarbības attīstības plāni tranzītbiznesa jomā). Cilvēks, kurš apgalvo, ka sniedzis konsultācijas uzņēmumam “Ventbunkers”. Visbēdīgāk par šo “faktu”. Nez ko šis cilvēks varētu ieteikt uzņēmumam ar vairāk kā 20 gadu pieredzi, pie tam par summu 5’000 tūkstoši mēnesī? Uzņēmumam no Kristovska nav bijis nekāda labuma (priekš kam Ventbunkeram būtu nepieciešams Eiropas Savienības aktu monitorings, pie tam no cilvēka, kurš ar analīzes spējām īpaši neizceļas), ja nu vienīgi šveicieša Rudolfa Meroni iecerēm apgūt arī Latvijas politikas lauku, jo jau iepriekš sponsorētas ne viena vien partija. Kristovskis apgalvo, ka Ventspilij ir nepieciešama jauna pārvaldība, kas darbojas tieši Ventspils, ne Rīgas interesēs. Manuprāt, intereses te ir pavisam kādam citam. Kristovskaprāt, “Meroni vēlas korektu sadarbību ar Ventspils pašvaldību. Viņa pārvaldītie uzņēmumi ir ieinteresēti turpināt sekmīgu biznesu Ventspils ostā”. Pirmkārt, par Meroni pārvaldību – cilvēks, ar kuru dienām nav iespējams sakontaktēties, jo kārtējo reizi ļoti aizņemts ar vīnu baudīšanu, bet stingrās pārvaldības noteikums ir tāds, ka pat maznozīmīgi jautājumi netiek izlemti bez saskaņošanas ar šo “saimnieku” (lai gan tas ir pret Komerclikumu). Par šo faktu “cepās” visi Meroni menedžeri, pat paklausīgākie, jo uzņēmumu darbība tiek reāli kavēta, nevis sekmīgi veicināta. Otrkārt, kā uzņēmumi? Atsavināti Lembergam, uzticēti Meroni, kurš rīkojas tagad jau ar Latvijas valsts naudu kā savu personisko? Un Meroni ieinteresētība turpināt sekmīgu pārvaldību patiesībā nozīmē turpināt iztukšot viņam uzticētos uzņēmumus – braukt ceļojumos, katru dienu ēst un dzert restorānos, pirkt īpašumus Šveicē un Krētā, pirkt jahtu, helikopterus u.t.t. Kāds labums valstij, Ventspilij, ja viena apsūdzētā par noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizāciju vietā iekārtosies cits? Bēdīgi, ja Ventspils pilsētai kā nākošā izvēle tiek piedāvāta “nopirkta” seja, kura par “godīgu samaksu” centīsies izpildīt katru šveicieša alkatīgo iegribu. Un iedomājoties to bardaku pilsētā (esmu strādājusi abās “sistēmās”, zinu, par ko ir runa un varu salīdzināt metodes), kurā viss notiktu tikai pēc jautājumu saskaņošanas ar jauno “saimnieku”, pārņem drebuļi. Ventspilnieki to nav pelnījuši. Arī Latvija ne. "

Komentāri (136)

  • -10
    Līga 16.03.2017, 11:23:54

    Tad iznāk, ka Kristovskis tomēr marionete, bez mugurkaula?

  • -12
    Zeltīte 16.03.2017, 11:37:56

    Es ļoti atvainojos!
    Šajā video Kristovska kungs ļoti skaidri izsakās un apgāž visu, ko jūs te runājat -

    https://www.youtube.com/watch?v=5MZ1gcR3h4I&feature=youtu.be

  • -3
    Santa 18.03.2017, 10:10:10

    bet tiešām fantastisks video - PR politizētie algotņi Rīgā skaistu interviju Kristovskim uzrkastījuši viņa vietā, visu izdomājuši, vienīgā ziepe - nāksies Ģirtiņam kaut kur arī pašam izteikties un te nu var redzēt to īsto kompetenci, NO SIRDS IESAKU NOSKATĪTIES UN PADOMĀT - RETI VAR REDZĒT TĀDU ANALFABĒTISMU BUDŽETA JAUTĀJUMOS.

  • -3
    gats 16.03.2017, 11:42:15

    pārpirka?

  • -15
    Hiacinte 16.03.2017, 13:33:19

    Hallo!!! Kristovskis ir SEJA, kuru izmanto un izskatās, ka arī pašam patīk būt par SEJU.
    Tā viņš kā SEJA Rīgas domē tika un tūdaļ pēc gada jau kā SEJA pārmetās uz Saeimu. Kur siltāk, tur arī grozās.
    Nešaubos, ka arī Ventspilī tēlos SEJU un par vienkāršu deputātu neuzturēsies, opozīcijā nepaliks. Vēlētāji parūpēsies drīzāk, lai nemaz līdz deputātiem nemaz netiktu.
    Tādi, kas maina partijas kā apakšbikses, Ventspilī nav vajadzīgi.

  • -4
    Novadnieks 16.03.2017, 15:21:47

    Ventspilī seju nevajag,te pietiek ar viltīgu pakaļu,kura prasās pēc čibrika ar vītni.

  • -11
    Ivčiks 16.03.2017, 15:38:58

    Njā, ventspilnieki tiešām varētu padomāt un NA izvēlēties partnerus, kas nevelk bedrē. Vai tiešām NA domā, ka cilvēks, kurš, visticamāk, gadiem nav strādājis ne minūti, bet veģetējis uz nodokļu maksātāju rēķina, tagad būs tas ventspilnieku saulvedis, pie tam saņemot par to samaksu?

  • -6
    Novadnieks 16.03.2017, 18:43:37

    Kristovskis laikam ir vienīgais kas veģetājis uz nodokļu maksātāju rēķina.Ja šis netikums tagad kļūtu par iemeslu no ieņemamā amata atlaist visa ranga vadītājus,tad Latvijas valsts paliktu bez vadības visos līmeņos.Gandrīz visi no viņiem parazitē,un par to liecina nabagu skaits Latvijā,bet piesavinās miljonus retais.Nav nekāds sasniegums pilsētu izklāt ar bruģīti,no kura kaut kādi procenti ienāk savā vai ģimenes locekļa kabatās,vai vel lielāks izsmiekls pilsētu izķēmot ar kaut kādām tur govīm,par ko smejas ne vienā vien pasaules valstī.

  • -17
    Opaps 16.03.2017, 16:43:18

    Pisģeds! Ja šis oluhs tiks domē ,nevis ka pirmā persona ,bet vai ,ka deputāts, tad kaut kāda normāla saskaņota darbība pilsētā vairs nebūs. Katrs jautājums būs ilgi bīdams, ka tas notiek pašlaik Saimā. Jau pašlaik opozīcija kur vien var mūs īstos Ventspilniekus nomelno. Jāsaprot, ka bez stingrās rokas un zinašanām un ņuhu neko nevar panākt, tas nāk ar laiku un darba prasmi. Bet plāna galda urbējam, G,K. , nav nekādas zināšanas, Kursi, ko viņš ir Rietumeiropā beidzis, tas ir tikai šoferu skola ar autovadītaja katigorijas paaukstināšanu, tas nedod vadīt valsti vai lielu pilsētu.

  • -3
    norge 16.03.2017, 17:45:01

    logiski ka nesam pelnijusi jo mums jau viens ir kas taisa REBES un neka nevar parstat

  • -15
    Zigmārs Kronis 16.03.2017, 17:55:20

    Topošajai Partiju apvienībai vajadzētu uzmanīties. Vienu apvienību, kas saucās "Pilsoniskā savienība" Kristovskis vadīja. Tā fiksi un ātri sabruka , jo apēda pati sevi no iekšienes. Kristovskis neprot nevienu apvienot, viņš grib būt vienīgais līderis un patiesības paudējs, viņš nav nekāds demokrāts, bet čalis ar stingru roku. Kad to apjautīs landmanis, Ratnieks, Jurševics un kas tur vēl, tad tik ies vaļā. Viņu ķīviņi un dalīšanās pamatīgi apdraudēs Ventspils nākotni un attīstību. Nu apvienojas cilvēki pret kaut ko, šoreiz Lembergu un viņa partiju, bet vairāk jau nekas viņus nevieno. Un kā sabruka "Pilsoniskā savienība" no iekšienes, tā sabruks šī apvienība un būs mums dome, kas nevarēs pieņemt nevienu lēmumu.

  • -14
    Гроссмейстер 16.03.2017, 19:33:32

    Nu latviešu partijām ir tendence šķelties - kur ir divi latvieši, tur trīs partijas. Par šī labējo partiju opozīcijas bloka izveidi paziņoja jau 2016. g. pavasarī, bet pagaidām nekas vairāk par runāšanu nav iznācis. Joprojām runā, ka vajag apvienoties. Laikam nevar vienoties par finansēm un ietekmes sfērām. Smieklīgi būs, ja tomēr nespēs vienoties, un jūnijā bloka vietā startēs 5 sīkas partijas, kur katra dabūs 1 - 4%.

  • -7
    gats 16.03.2017, 18:23:36

    Mēs mīlam Aivaru un viņa Kristīni un gribam, lai viņi valda mūžīgi

  • -8
    Tīna 17.03.2017, 08:54:48

    Kā tad būs - nacionālis Ratnieks atbalstīs savienību ar šveicieti Meroni? Štrunts, ka Meroni naudu no Latvijas pumpē prom, vai ne? Tādas rūpes par Latviju!!!!

  • -6
    perepleksis 17.03.2017, 11:10:26

    Nav jau brīnums, ka Eva tagad ārdās, jo nez par ko viņu pašu izmeta no VB?? Ka tik ne par zagšanu kopā ar vīru Edgaru Ciniņu.

  • -11
    Laima Drīcene 17.03.2017, 12:49:26

    Es nebiju dzirdejusi , vai tiesam? Ne kauna ne goda!!

  • -9
    Rihards 17.03.2017, 11:11:32

    Ja jau Eva tagad ir tāda taisnības cīnītāja, ko tad kāpēc Viņa klusēja visus šos gadus kalpodama un barodamās no Rudolfa Meroni. Kaut kā mēs neticam šādiem taisnības cīnītājiem. Izskatās, ka atkal pārmetusies atpakaļ pie Lemberga, kuram kalpoja pirms Meroni.

  • -11
    Zigmārs Kronis 17.03.2017, 12:04:47

    Ikviens cilvēks kādu laiku kaut ko pacieš un Evas mērs bija pilns tad, kad bija. Viņa nav Lemberga cilvēks. Ja uzmanīgi lasīji, tad tiesā liecina pret viņu. Un tieši tāpēc viņas rakstītais ir vēl jo vairāk ticams.

  • -3
    Novadnieks 17.03.2017, 13:26:31

    Jūs te visu par visiem un par visu ziniet,varbūt varat pateikt ar kuru roku Eva vai kāds cits baumu personāžs pakaļu slauka.Ar kuru roku tad,kad kalpoja Lembergam un ar kuru,kad kalpoja Meroni.
    Laima Drīcene tad varēs uzdot jautājumu-vai tiešām?

  • -11
    Zigmārs Kronis 17.03.2017, 13:52:44

    Neko nezinu, bet spēju lasīt , uztvert tekstu un izdarīt secinājumus. Jums , Novadniek, ar to iet pagrūti. Ar rupjībām gan labi.

  • -12
    Ivčiks 17.03.2017, 16:49:04

    Jūs visi kā Kristovskis ar savu apgrozījuma nodokli daudz saprotat par uzņēmumu darbību. Ko tā Eva varēja nozagt? Naudu no kases? Ja tā, tad sen būtu saukta pie atbidības ar visu savu mantu, ja valdes locekle. Pie tam, mani neinteresē viņa, bet kurš pilsētā strādās iedzīvotāju, ne savu kabatu interesēm kā Kristopskis.

  • -3
    Novadnieks 17.03.2017, 18:08:19

    Nu viens iedzīvotāju interesēs strādājošais jau te ir entos gadus,bet nabadzība mums tāda pati kā visur citur Latvijā.

  • 0
    Barons 31.03.2017, 16:40:58

    Novadniek kung.
    Es ir slaucit sav pēcpuss ar papīr,le zinat.
    Ja kāds grib slaucit ar rokk,to ir viņ perzonig brīvibs izpausm.

  • -11
    KārIis 17.03.2017, 13:30:04

    Cien. Laima Drīcena!
    Vēlos iepazīstināt Jūs ar dubultnieci Antonia Fraser :))))))

    Jums pat identisks apģērbs!
    https://de.wikipedia.org/wiki/Antonia_Fraser

  • -1
    Anonīms 17.03.2017, 17:10:00

    Katrs var saukties,kā grib.
    Šajā portālā pagaidām autorizācija ar eID karti vai internetbanku nav prasīta.

  • -1
    Novadnieks 17.03.2017, 18:13:19

    Antonia Fraser ir bez dubultnieces.Dubultniece ir Laimai Drīcenai.

  • -7
    perepleksis 17.03.2017, 17:41:04

    Tak stulbi jūs esat.
    ''VIENA TANTE (EVA) TEICA, KA VOT IR TĀ!'' un jūs kā aitas tik "oooooooo, taaa, jaaaaa, mesija!", viņa, viņa, viņa teica!!!!! un patiesa, jo pret AL liecināja!!!! nēēēēē, nēēēēēē, sāpe nav, atriebes kāre viņai nav par to, ka atlaida. nē, svētā taisnība.

    Nav brīnums, ka šite tas pašpasludinātais ķeizars AL tik ilgi tup savā tronī. Bezkritiski tic visam, kas atbalsta ķeizara propagandu, tik ilgi skalotas smadzenes, ka paši vairs pat neredz, ka dzīvo Potjomkina sādžā.
    Deģenerātu varza.

  • -11
    Ivčiks 17.03.2017, 18:06:57

    Pats deģenerāts, ja pat lasīt nemāki. Te neviens netiek uzskatīts par mesiju, bet vienkārši negrib to pašu vēzi citā kulītē jeb vēl trakāk - stulbu Kristovski, kuš nejēdz elementāras lietas un bez mugurkaula.

  • -2
    domāju 20.03.2017, 10:10:45

    vispār jau Kristovskis pats intervijā TV3 pateica, ka viņu uzrunāja Meroni. Vai tiešām kāds tic, ka Meroni rūp Latvija un Ventspils?

  • -8
    Tīna 17.03.2017, 18:32:59

    Ratnieks pereplekste gan nepavisam nav aizvainojies ka pašu atlaida no VeA prorektora p.i. Aldziņu 3500 eiro mēnesī vairs nedabū. Aizvainojies ir konkrēti, tāpēc arī vaukšķ.
    Un redzot, lasot kāda reakcija uz Evas Ciniņas stāstu, tad pilnīgi skaidrs, ka tā ir pilnīgi taisnība. Ratnieka pereplekste vienās šausmās. Oooo jeeee!

  • -6
    Ivčiks 17.03.2017, 18:49:03

    Tagad viss tapa skaidrs, ja perepleksis ir Ratnieks, tad izjaucām viņa plānus kļūt par Meroni pleksti. Es biju cerējusi ka vismaz NA uztraucas par valsti, bet tomēr ir lielākas vērtības - 3500 mēnesī.

  • -6
    Ena 17.03.2017, 19:25:33

    Nu, I nu... Pilsēta, kur mērs apsūdzēts, un visi mēs zinām, ka ne bez pamata, tikai daļai tas liekas OK. Protams, ka visi citi ņem piemēru, jo tas jau nekas, ka tik ielas sakopj, tas nekas, ka par pašu nodokļu maksātāju naudu, ka tik pensionāriem 2 x gadā ko atmet, tas nekas, ka par pašu nodokļu maksātāju naudu, vai ne? Visi, kas tiek klāt, rauj un zog, kas netiek, tie dibina partijas un cīnās par to, lai varētu zagt... pilsēta ar nākotni... vēmiens nāk no tādas pilsētas ar nākotni.

  • -2
    tā viš i 17.03.2017, 20:03:43

    Ja tev nāk vēmiens,tad vem.Man šeit,Ventspilī irlabi. Ja man nak vēmiens,tad no tadām pērtiķcacām,ka tu!

  • 0
    tā viš i 17.03.2017, 19:51:57

    vecā kloze Ena,sēdi savā UK fabrikā un beidz te šļupstēt!

  • -1
    tā viš i 17.03.2017, 20:07:55

    Ena dabūja kārtējo nedēļas piķi. Tagad var paņemt migrantu aliņu,no poļu kioska un gudri patērzēt..

  • -5
    Opaps 18.03.2017, 09:45:53

    Ena! Ja nāk vēmiens , tad ātri skrien ārā no pilsētas un vemj izgāstuvē.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: