ZZS komunistu "darbiņi"

Zobu Feja | 07.02.2017, 15:22:48 | 463

Prezidenta kancelejā sākušies jauni „treknie gadi”

Regulāras piemaksas pie algas ar identisku pamatojumu mēnesi pēc mēneša. Pat vairāk nekā divarpus tūkstošus eiro lielas prēmijas nevis par konkrētu veikumu, bet vienkārši „atbilstoši darba izpildes novērtēšanas rezultātiem”. Naudas balvas it kā par darbinieka padarīto ar viņa specialitāti pilnīgi nesaistītās jomās. Valsts prezidenta kancelejā, kā rāda līdz šim nepubliskoti finanšu dati, pērn ir sākušies jauni „treknie gadi”. Pietiek šodien publicē pilnu pārskatu par prezidenta kancelejas darbinieku pērn saņemtajām prēmijām, piemaksām un naudas balvām, kā arī par to oficiālo pamatojumu.

https://t.co/m2eRbd7Rou

.

Grigule skaidrojumus par savu rīcību izplatīs iedzīvotājiem apmēram 640 000 eksemplāru

Eiropas Parlamenta (EP) deputāte Iveta Grigule (ZZS) savu nostāju par rīcību propagandas apkarošanas balsojumā EP varētu paust, skaidrojumus izplatot iedzīvotājiem apmēram 640 000 eksemplāru.

https://t.co/dhFnXvtUtf

Komentāri (8)

  • -2
    Frīdis 07.02.2017, 22:17:01

    Grigule atkal pūderēs smadzenes lētticīgajiem plānprātiņiem , lai tie atkal skrietu balsot par dārgu un tukšu ZZS reklāmu ! Jeb ZZS sāk spodrināt savas pieķēzītās spalvas.

  • -10
    Juris 08.02.2017, 10:39:10

    Kurš teica, ka Grigule to visu apmaksās no ZZS naudas? Viņai laba alga Briselē, gan jau apmaksāt var no savas kabatas, ja grib iestāteis par kristīgo vērtību mācīšanu skolā. Un vispār šai kundzītei Brigmanis jau izteica priekšlikumu atpūsties no politikas. Neticu , ka ZZS kaut kapeiku izdos par šo, ja jau aicināja izstāties no partijas.

  • -9
    Adata 08.02.2017, 14:05:37

    Grigules kampaņa gan nav ZZS kampaņa. Tā kā rāmu garu!

    "ZZS valdes priekšsēdētājs Armands Krauze TVNET apliecina, ka aicināja partijas biedri izskaidrot savu rīcību plašākai sabiedrībai, bet formu, kā to darīt, viņa esot izvēlējusies pati. «Mēs uzskatām, ka Grigule rīkojās nepareizi, jo esam par Krievijas propagandas ierobežošanu,» piemetina Krauze. «Ja mēs uz šo lietu raugāmies kā nodokļu maksātāji, varam izvērtēt, kā Grigule izmanto savu varu, bet balsojums, kas izraisīja tik daudz pretenziju, bija varas izpausme,» skaidro politiķis. Viņš uzskata: Ja Grigule būtu atvērta medijiem, un, gadījumā, ja viņu nesadzirdētu, vērstos pie vēlētājiem, būtu saprotams, bet šobrīd Grigule, izmantojot statusu, uzreiz ķeras pie nodokļu maksātāju naudas.

    Valsts prezidents Raimonds Vējonis iepriekš pauda uzskatu, ka atsevišķu Latvijas pārstāvēto EP deputātu rīcība, tostarp balsojot pret rezolūciju saistībā ar Krievijas un teroristisko organizāciju īstenoto propagandu, kā arī tiekoties ar Sīrijas prezidentu Bašaru al Asadu, no Latvijas viedokļa nav pieņemama. Arī Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) sacīja, ka šāda rīcība neesot pieņemama. Viņš uzsvēra, ka deputāti savos amatos tika ievēlēti ar cilvēku balsīm, paužot cerību, ka iedzīvotāji nākotnē izdarīs attiecīgus secinājumus."

    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/646595-grigules_skaidrosanas_sabiedribai_izmaksas_krietnu_summu_nodoklu_maksataju_naudas

  • 0
    Novadnieks 08.02.2017, 19:03:18

    Adata varētu nodibināt adatu partiju un lai tā murgošana būtu vismaz mazliet attaisnojama,tad visa tā partija varētu durties.Tikai izlietotās šļirces nemētājiet kur pagadās.

  • 0
    Frīdis 08.02.2017, 17:15:24

    Ar ko tas ZZS labāks par Griguli ? Vēlētāju smadzenes apčakarē savādāk ? Ta štrunts ar Griguli ! Ko labu tautai ZZS ir izdarījis ? Tautas intereses šajai partijai ir svešas ! Tā ir tikai un vienīgi savu privātu interešu virzīta partija ! Tās skaistās ZZS runas ir tikai pirms vēlēšanām ! Šī partija ir pilnībā zaudējusi tautas uzticību ! Tikai plānprātiņi . un tie kas barojas no ZZS siles , balsos par to ! Citu vairs nebūs !

  • -4
    Latvija pāri visām! 08.02.2017, 17:50:59

    Jā, ZZS tāda mazliet dīvaina partija, kas parazitē uz dažiem vārdiem nosaukumā - uz Ulmaņlaiku reālu zemnieku partijas ar līdzīgu nosaukumu un "zaļajiem" - it kā cīnītājiem par ekoloģiju..Bet tādas ir lielākā daļa LR sīkpartiju.

  • 0
    Es 08.02.2017, 19:00:41

    Man liekas,Ulmaņlaikā partiju nebija.
    Pirms tam bija LATVIEŠU zemnieku savienība.

  • -3
    Latvija pāri visām! 08.02.2017, 19:08:05

    Jā, tieši Ulmaņa valdīšanas laikā partijas vairs nebija - par sajūsmu tautai :) un partija ar līdzīgu nosaukumu bija - latviešu ZS.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: