Ventspils Reiss - kur ir drošības jostas, bitīt matos
Kāda mārutka pēc Ventspils Reiss autobusos uz Tārgali nevar piesprādzēties?? Dižojās, ka drošākais pārvadātājs Valstī! Kas tagad atbildīgs un kas būs atbildīgs, ja būs nelaime?
Vējš 3.6 m/s
Kāda mārutka pēc Ventspils Reiss autobusos uz Tārgali nevar piesprādzēties?? Dižojās, ka drošākais pārvadātājs Valstī! Kas tagad atbildīgs un kas būs atbildīgs, ja būs nelaime?
Komentāri (24)
Katram ir tiesības uz drošu pārvietošanos sabiedriskajā transportā. Atruna par kaut kādiem likuma pantiem nav pietiekami pārliecinoša. Tad jau es arī pilsētas robežās varu savā auto nelietot drošibas jostas. Šaurajām pierītēm gribu jautāt: jūs ūdenī arī lecat ar vaļēju muti, vai tomēr aizturat elpu?
Nevakcinētos atlaist no darba, nepiesprādzētos, labākajā gadījumā, izsēdināt no sabiedriskā transporta, policistiem un kontrolieriem par "sabiedriskās kārtības" nodrošināšanu simtprocentīgas prēmijas!
Nomaļnieks, kad valkāja masku, varēja paelpot caur d...u?🤣🤨
Man arī ir tiesības droši pārvietoties sabiedriskajā transportā. Ar kādām tiesībām nomaļnieks ir pārtraucis lietot masku???
https://www.youtube.com/watch?v=Ske65MksCR4
Ne jau tiek spriests vajaga spradzēties,vai nevajaga.
Drošības jostam ir jābūt,bet es kā pasažieris varu izvēlēties spradzēties vai nespradzeties.
Bet ne viss ka visi
Visi kā viens
Tad jau nevelk uz rīcības brīvību
un Barōn
No maniss barons ir daudz vairāk nekā no Jums,Baron......
Es esmu cēlies no senas Vācu aristokrātu dzimtas....Tātad es esmu Baronkungs...
Falš Baron kung.
Ekš man izcelsm ir diu slaven dzimt-von Wolff un von Ungern-Sternberg,le zinat.Un viss Dokument glabaties ekš vien drōš Vaczem Bank seif.
Bus paintereseties pe sav Jurist ekš Vāczem.Le ievākt Informācij pa tād Artur Jugan kung ciltsrakstiem.Viss var būt...
Manam bus dōt vien padōm prekš tiem,kas pa kater Cen gribet šnalleties.Le izvelk Siksn no sav Biks un šnallejas ar tō.
Nuuu cik man zināms braucot uz Tārgali ir redzama 520 ceļu zīme, jeb apdzīvotas vietas beigas. Tātad loģiski domājot, pilsēta šajā vietā beidzās. Tad, kā tas var būt pilsētas maršruts, ja pilsēta beidzās pie šīs ceļa zīmes? Pie tam Tārgale atrodas pa visam citā novadā, nekā Ventspils, cita dome, citi saimnieki. Cik zinu šis pats autobus tālāk brauc arī uz Pilteni, tur arī vēl Ventspils ir? Vai tomēr nē? Kā jau te citi teica, tad jau uz Rīgu ar tad var vest ar "pilsētas" autobusu un nebūs jānodrošina jostas.
Jā, esmu saulē pārkarsis. Kur tev maska?😅
Man Volg Gaz-21 ,Otro sērij,ar spīdik Irss uz Haub ir vien Vēsturisk Spēkratt un nekad neir bijušs tāds Štumbants paredzets.Aiz tō es var braukt ka brīvs Cilveks,le zinat.
P.S.Te vien oter "Baronkung" ir falš,bez rihtig Titul.
Kāds tev var būt tituls,ja brauc ar okupantu auto???
Ja butu īsts barons,ja tu te dēvē tad brauktu ar lepnu vāģi
neviss ar veco Gaz 21...vecu kleperi,juram vieta šrotos.
No teviss barons kā no mērkaķa,zirgs
Jūs paši saprotat, ko rakstiet - kāds pilsētas maršruts? Pilsēta beidzas Krievlaukos. Kāpēc tad netraktēt Ventspils - Rīga kā pilsētas maršrutu - tāpat izbrauc no pilsētas! Un arī kur pilsēta var braukt uz 90?
Tas, ka jūs esat atraduši kautkādu muļķīgu trūkumu likumā, tas nenozīmē, ka nevajag drošības jostas mikriņā! Kāda ir pārvadājumu specifika, kas atļāuja braucot uz šosejas ar 90 km/h nepiesprādzēties?
Ja notiks nelaime, tad ar šo atrunu pateiksiet, ka viss ir bijis kārtībā?
Gaidu atbildes!
Skaisti dirst nav malku cirst! Pirms pļūti, drošības labad piešnallējies pie poda!
Ka nenotiek liela nelaime un neaizpļūti garām!🤣
Vēsture atkārtojas.
Kur tagad ir toreizējie masku uzspiedēji un kontrolētāji?
Tai pašā ventspils reisā vien strādā. Kāpēc tagad neprasa, kur tev maska, kāpēc nav tieši priekšā degunam?
Tādi "pareizie" bijuši visos laikos, kas izdomās arvien jaunus aizliegumus, pazemojumus, sodus. Policejiska valsts. Līdz brīdim, kad "pareizos" aizslaucīs vēstures mēslainē!
Tu neesi saulē pārkarsis? Parūpēties par drošību uzvelkot jostu ir pazemojums, aizliegums vai sods?? Normālā kārtībā ir jābūt iespējai piesprādzēties braucot ar 90 km/h it īpaši, kad pie stūres ir nezināms onkulis vai tante. Sabiedrība laikam jūk prātā
Potējies esi?...pret trakumsērgu?🤣
Jūs vēl izdomājiet
Kad zemniekam,kurs brauc ar zirgu,ratos,arī vajadzētu drošības jostas
Zirgs var iztrūkties,un rati apgāsties... traģēdija, pasaules mēroga
Drīz pienāks brīdis kad būs jāpiesprādzējas vakarā pie krēsla kad skatīsies TV.
Varot nokrist no krēsla.
Kadreiz auto vispār nebija drošības jostas.
Tapat visi brauca.
Ko visi nositās???
Cilvēki bija muļķāki.
Bet tā jau acīmredzot irrr,jo gudrāki paliek,jo racionālā domāšana aizziet tur kur karalis iet viens
Tikai zābaks var censties nievājoši pamatot, ka ievērot drošību ir nejēdzīgi. Jābūt iespējai piesprādzēties, jo ir, kas grib un kam ir tiesības parūpēties par sevi. Ja tu esi baigais rembo, tad nesprādzējies, bet nevajag traktēt racionāli domājošos par muļķiem.