Pilsēta
Vai par gājējiem ir aizmirsts?

Gāju par Jūras ielu virzienā uz Brīvības ielu un atdūros pret nepārveramu škērsli. Vienīgā gājēju pāreja šajā krustojumā ir pazudusi un priekšā nolikts žogs. Tad man jautājums tiem, kas plāno šito visu. Kur tam gājējam škērsot Brīvības ielu? Pie sarkanmuižas dambja to izdarīt nevar, pie jūras ielas arī vairāk nevar izdarīt, atliek tikai Lielā prospekta krustojums. Nu labi tur šķērsot var, bet tas tak ir baigais līkums. Ne visiem tas ir par spēkam. Laikam tie plānotāji ir pieraduši pie saviem luksusa klases apvidus mašīnām, ka ir pilnīgi aizmirsuši, kas viņas nopirka. iedzīvotāji, kas maksā nodokļus un pārvietojās ar kājām.

Lūgums šo situāciju risināt, pirms tur notiek kāda nelaime un uzstādīt kādu pagaidu gājēju pāreju.

Comments
6
Views
360
15.06.2026, 19:15
Lielais Kretīns
Pilsēta
Komentāri (6)
Rādīt vispirms:
mans vārds-jūsu nevārds
Pirms 1 mēnesi
M
mans vārds-jūsu nevārds
Pirms 1 mēnesi

stāsts turpinās:
vissliktākais šajā stāstā nav Kausenieks-sliktākais ir tas,ka CSDD uzraudzība aprobežojas vien,ar transporta tehniskās apskates naudas kāšanu!
lai gan CSDD vajadzētu pārņemt pārvaldību,pār visiem pašvaldību ceļazīmju kantoriem.

0
Ziņot redaktoram
mans vārds-jūsu nevārds
Pirms 1 mēnesi
M
mans vārds-jūsu nevārds
Pirms 1 mēnesi

vai tiešām Kauseniekam pietrūkst prāta,iepriekš analizēt cilvēku ieradumus,pirms stulbi aizklāt,ceļu satiksmes zīmes,ar melnajiem LK maisiņiem?

0
Ziņot redaktoram
mans vārds-jūsu nevārds
Pirms 1 mēnesi
M
mans vārds-jūsu nevārds
Pirms 1 mēnesi

šajā tēmā varētu ierakstīt ,vairākus sējumus,par pedro Kausenieka vājprātībām,Ventspils ceļu satiksmes regulējumos!
diemžēl,šim vīriņam ķīlē,ne tikai runas spējas,bet arī prāts.
nu,veči,kas notiek Sarkanmuižas,dambī:vnk,naktī samet plastmasas norādes stabiņus pa vidu vienvirziena ielai,
un viss,tagad braucam uz abām pusēm! vai Kausenieks ir padomājis arī par gājēju pārejām?
no kurenes mums atnācis -aizklāt neaktīvās ceļazīmes ar melniem atkritumu maisiem?!

0
Ziņot redaktoram
Lielais Kretīns
Pirms 1 mēnesi
Lielais Kretīns
Pirms 1 mēnesi

Vakar, kad rakstīju šo tekstu nekādas pagaidu gājēju pārejas neeksistēja, bet šodien tik tiešām tur tāda ir. Mašīnas protams ignorē tās zīmes un brauc gandrīz gājējiem virsū, bet nu tas cits stāsts. Varbūt vajag tu kādu pašvaldības policijas ekipāžu nolikt. Būs ieņēmumi pašvaldības budgetā

0
Ziņot redaktoram
P/i "Ventspils Komunālā pārvalde"
Pirms 1 mēnesi
P/i "Ventspils Komunālā pārvalde"
Pirms 1 mēnesi

Informējam, ka Brīvības ielas šķērsojumā pie Jūras ielas esošā apzīmētā gājēju pāreja no 2026. gada 15. jūnija uz būvdarbu laiku ir slēgta. Vienlaikus šajā pašā krustojumā, Jūras ielas pretējā pusē, ir izbūvēta un ar attiecīgajām ceļa zīmēm aprīkota pagaidu gājēju pāreja Brīvības ielas drošai šķērsošanai.
Atvainojamies par radušos situāciju. Būvfirma ir brīdināta par konstatēto situāciju, un tai uzdots steidzami sakārtot gājēju kustības organizāciju arī Sarkanmuižas dambī ,atbilstoši projektā paredzētajiem risinājumiem, nodrošinot drošu un saprotamu pārvietošanos būvdarbu zonā.
Atbilstoši saskaņotajam darba veikšanas projektam gājēju kustības nodrošināšanai būvdarbu zonā bija paredzēts izvietot gan norobežojošos stabiņus, gan pagaidu laipas, lai iedzīvotāji varētu droši pārvietoties un šķērsot ielu.

3
Ziņot redaktoram
Lielais Kretīns
Pirms 1 mēnesi, 1 dienas
Lielais Kretīns
Pirms 1 mēnesi, 1 dienas

Ironiski, ka puplicējot šo irakstu captcha bija jāatzīmē gājēju pārejas..

1
Ziņot redaktoram
Dalīties