Labdarības veikals klēpis!
Lūdzu zinošie sniedziet kāds info uz kāda principa ir labdarības veikals klēpis mums? Ja cilvēks ziedo mantas vai drēbes vai ir iespēja viņam pa velti pretī ko izvēlēties no šīs nodes?Domāju tas būtu cilvēcīgi un normāli dodu maisu ar drēbēm pretī izvēlos tur 5 mantas pa velti .Un vēl ir situācija bijusi un pamanīta iepērkoties-pretī netiek izsniegts čeks...kur tā nauda beigās aiziet kabatā vai labdarībā?

Komentāri (6)
Bieži iegriežos veikalā Klepis tirgū.
Pateicoties šim veikalam, es un mana ģimene varam iegādāties apģērbu. Veikalā ir laipni un atsaucīgi pārdevēji. Paldies cilvēkiem, kuri neizmet apģērbu, bet dod tam otru iespēju. Šeit var iegādāties apģērbu, traukus, rotaļlietas – un viss par ļoti zemām cenām.
Paldies pārdevējiem par atsaucību un sapratni!
Paldies. Man ir ļoti patīkami lasīt šādu atsauksmi.
Attiecībā uz lietām, kas tiek saņemtas pret atnestajām, mēs neesam apmaiņas punkts.
Veikalā vienmēr varat jautāt pārdevējam un saņemt atbildi.
Žēl, ka jums radies šāds iespaids. Mūsu mērķis nekad nav bijis maldināt klientus.
Informācija autoram un citiem interesentiem.
Veikali "Klēpis" tika pārņemti no biedrības "Piecas izaugsmes formulas" ar nosacījumu saglabāt cenas politiku un piedāvātās atlaides.
Mēs pieņemam un šķirojam lietas. Ko varam pārdot – pārdodam, ko nevaram pārdot – atrodam pielietojumu vai utilizējam. No ieņēmumiem tiek segta telpu īre, darbinieku algas, maksāti nodokļi un saimnieciskie izdevumi, t.sk. atkritumu šķirošanas punkta pakalpojumi (degviela, kanceles preces, tīrīšanas un dezinfekcijas līdzekļi). Un mums nav nekādu atvieglojumu.
Mēs pieņemam visu, izņemot medikamentus un dzīvniekus.
Atlaides tiek piedāvātas:
20% "3+" un "Goda ģimene" karšu īpašniekiem,
50% topošajām māmiņām,
100% audžuģimenēm.
Piemēram: cenas džemperiem, blūzēm, svārkiem un biksēm ir no 1,80 līdz 2,20.
Mēs cenšamies atbildēt uz jebkādām lūgumiem un palīdzēt.
Gada beigās mēs novirzām līdzekļus kādiem labdarības darbiem. Lai arī tie var būt nelieli, tas ir mūsu ieguldījums labākā pasaulē.
Autoram interesanta izpratne par vārda ziedojums nozīmi.
Tā bode vispār ir viena 'krāpnieku padarīšana".