Atkal jauns apvidus auto domē
Ir izsludināts jauns iepirkums apvidus auto iegādei. Auto būs ar ādas sēdekļiem, ādas stūri un citām ekstriņām :). Apvidus auto (SUV) – kas būs šī auto laimīgais lietotājs domē. Paldies! Vai ar šo auto ir domāts braukt medībās?
Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestāde “Ventspils domes
administrācija”, reģ. Nr. 90000051970
2. Iepirkuma
procedūra
iepirkums saskaņā ar Publisko iepirkumu likuma atklāta konkursa
nosacījumiem.
3. Iepirkuma
priekšmets
Jauna pasažieru automobiļa iegāde operatīvajā līzingā.
CPV kods: 34100000-8 (Mehāniskie transportlīdzekļi)

Komentāri (26)
>domniekiem
Paldies par atbildi par auto nepieciešamību nodaļas darbam. Tomēr jautājums paliek neatbildēts – kāpēc izvēlēts tieši šāds transportlīdzekļa modelis ar konkrētām ekstrām, nevis vienkāršāks un lētāks risinājums, kas arī spētu nodrošināt pilsētas apsekošanu? Vai sabiedrībai būs pieejams skaidrojums par auto aprīkojuma izvēles kritērijiem un ekonomisko pamatojumu.
Gājēju pārejas varat sazīmēt ik pa 5 metriem
Un viennalga atradīsies pamuļķi kuriem būs par maz pārejas
Pa ceļu ir jāprot pārriet.
Neviss man te vajaga un es šļūcu pāri.
ir brīvi nav brīvi...pajāt...man vajaga
Interesanti kā zebra iedos kādu labumu
prāts pēkšņi uzradīsies
Esmu mācījies par publiskajiem iepirkuem un tur man mācīja, ka katrai prasībai ir jābūt pamatotai. Man ļoti interesē pamatojums šai mašīnai. Kāpēc viņi nevar braukt ar kādu mazu pilsētas mašīnu/hetchbeku
Kas tad nu
Kretīns aiz skaudības nevar pa nakti gulēt
Tā rokas trīc kad vienkārši ārprāc
Kretīnam jābrauc ar sabiedrisko
Kā ta var būt kad citiem iet labāk.
Nekāda taisnība vai ne kretīn??
Es saprotu kad tautai vienmēr ir paticis iebāst savu snuķi(degunu)cita makā
Nu isti jau ne dēl skaudības, bet kad par mūsu nodoķlu maksātāju naudu tiek pirkta luksusa klases automašīna, kurai īsti nav pamatojuma, un kamēr pilsētā ir citas vietas kur ieguldīt naudu, piemēram tā pati gājēju pāreja zvaigžņu ielā, tad tas nav OK un par to ir jārunā!
Ja tas arhitekts pa savu nopelnīto naudu pirktu mašīnu, tad nevienam tas neintresētu.
Šis jau nav gadījums, ka cits maks, jo iet jau runa pa nodoķļu naudu, jeb pa visu mūsu kopējo "maku".
Ritvar, vai neesi domājis par operatīvo līzingu?
Prasības par ādas beņķiem un SUV visas ir fufelis.
To, ka ir noskatīta konkrēta mašina, norāda tas, ka tehniskajos parametros ir ierobežots auto platums 5 cm robežās. Turklāt , tas ir ap 1,8 metri, kas norāda uz gana lielu auto (Tuaregs vai Q7 utml.) Pašvaldīvas administrācija varētu atklāt cik modeļi ierakstās prasītajā auto platumā.
Arī motora dati spcifiski... Nu tur viss jau ir izplānots.
Atvainojos - arī Dacia Duster ir ap 1,8 m platumā. Ne tikai lielie auto. Bet tā 5cm tolerance...
Skat, kāds kontrasts! SIA Ūdeka – uzņēmums, kas reāli ikdienā apbraukā visu pilsētu – šovasar iegādājas divus Toyota Proace City elektromobiļus. Tie nomaina 20 gadus vecus dīzeļus, iegādāti ar valsts un ES atbalstu, lai samazinātu emisijas un rūpētos par ekonomiju. Kopējā summa – 65 tūkstoši par abiem auto.
Un pretstatā – Ventspils dome pērk luksusa SUV ar ādas sēdekļiem un LED ekstrām ‘objektu apsekošanai’. Vai tiešām pilsētas ielu un ēku apskate nav iespējama ar ekonomisku, videi draudzīgu elektroauto? Ūdeka rāda piemēru, kā domāt par nākotni un saimnieciski lietot līdzekļus. Dome diemžēl rāda tikai to, kā tērēt uz nodokļu maksātāju rēķina.
Kā arī, pieļauju, ka apsekošana nav pilna laika pienākums un vienu auto var sadalīt uz vairākiem amatiem
Vai Ventspils vides uzraudzības nodaļai nevajag šādu autiņu? Tur tomēr jābrauc pa kāpām un uz rūpnieciskiem objektiem...
Vispār jau domniekiem biežāk būtu jāpastaigā kājām vai ar busiņu , kā vidēji statistiskais iedzīvotājs. Un jāredz pilsēta ne tikai caur auto logu vai lūku.
Tad beidzot ieraudzītu glupības, ko pieļauj gadiem ilgi- ka trūkst kur kaku nolikt, ka sienas aprakstītas un plakāti, u.t.t.
Kāpēc ne lidmašīnu? Vai tad šie nav pelnījuši?
Kādu vēl te lidmašīnu, drīzāk jau heliktoperi. Tad vēl varēs uztaisīt projektu ka uz domes jumta vajadzēs heliktopera laukumu, jo redzi pilsētas arhitektam vajag redzēt pilsētu no augšas arī.
Neesmu redzējis ne Vācijā ne Zviedrijā ne Somijā ne Norvēģijā ne Dānijā ,kā pašvaldības arhitekts vai vienkārši ierēdņiem būtu pašvaldības transports , vienīgi kāds busiņš vai kabluks un tā pat viņus izmanto priekš piegādi , bet vakaros atrodās komūnas stavietā