Kavētais remonts galvenajā ielā – kāpēc tik lēni?
Sveiki, gribu pievērst uzmanību situācijai ar ceļa remontu uz tilta un starp tiltiem, kas turpinās jau mēnešus… Tā ir viena no galvenajām pilsētas artērijām, un kustība tur ir svarīga visiem. Tomēr redzam, ka darbi norit ļoti lēni: katru dienu tur ir maksimums divi–trīs cilvēki, brīvdienās vispār neviens nestrādā, un progress gandrīz nav redzams. Tadās vietas jastrādā 24/7
Citās valstīs šādi darbi parasti aizņem ne vairāk kā nedēļu (Kīnā 1 day)!!!! Gribētos saprast, kāds ir iemesls šādai specialai vilcināšanai, kāpēc remonts notiek tik lēni un bez brīvdienu maiņām. Es neesmu būvnieks, bet kā pilsētas iedzīvotājs esmu neapmierināts ar šādu situāciju un vēlētos dzirdēt saprātīgus skaidrojumus no atbildigiem!!!
Komentāri (5)
Pirmām kārtām
visiem ir viss viennalga
Otrkārt... atradīsies labvēļi kuriem ir viss ok
nu taisa vienu gadu,otru,trešo...kur jāsteidzas
labs nāk ar gaidīšanu,silts ar sildīšanu... pagaidām iesilda.
Cilvēki ir bez darba
Bet šeit tik tiešām strādā bez redzamām rezultātiem....
ja turpinās šādā ātrumā tad līdz 2030 nekas nebūs vēl izdarīts
Brīžiem liekas kad rok ar tējas karotītēm un slauka ar zobu birstītēm
loģiskā darba darīšana
Tad kad sākās auto satiksme tad sākās remonta darbi.
Tad kad būtu jāstrādā,un jāstrādā gandrīz vai trijās maiņās.
Bet te velk tādu gumija kad kauns paliek
tiešām jāsāk piekrist kad neviss Eiropas iedzīvotāji,bet pasteļ dauņi
Manam ir tō pienākum paziņot,ka šo Tēm komentetaj neir nekāda sakara ar man Persōn,le zinat.Tō Baron Titul īpašniek ir pulk.
Iemesls ilgi nav jāmeklē. Problēma ir tajā, ka tas izmaksā daudz daudz vairāk, nekā strādājot šādi. Tā jau šis remonts izmaksā 1.5m eiro, iedomājaties, ja būtu jāstrādā visu naktiun brīvdienas, tad mēs runātu varbūt par 2 līdz 3 miljoniem eiro.
Un tehniski pat nekas nav kavēts, jo termiņš ir līdz 22 oktobrim, ja atceros pareizi