EasyRent pludmales inventārs un franču Apgaismība
Izcilais franču Apgaismības laikmeta filosofs Žan Zaks Ruso reiz teicis tik spilgtus vārdus : "Pirmais kurš iedūra zemē mietu arī bija pirmais zaglis."
Čaļi, nu, kādam vēl ir teikšana par jūriņu?
Es itkā saprotu ka glābējiem jāstrādā, lai strādātu - tad kādam jāpelna un lai pelnītu tur vajag kādus pakalpojumus, lai būtu pakalpojums tad pa visu pludmali tiek izlikti sauļošanās krēsli, tos ir kādam jāpieskata, lai pieskatītu un visu uzturētu kārtībā vajag kādu specifisku transporta līdzekli, ja ir tāds līdzeklis tad var savlaicīgi piebraukt un uzdot jautājumu viegli veiklā valsts valodā "Jus jau samaksajat par inventāru?"
Kas tur slikts, es esmu sliktais ka kamēr peldējos un pastaigājos, biju nolicis savu kreklu un dvieli uz viņa šezlonga.
BET PATIEŠĀM VAJAG VISAS PLUDMALES GARUMĀ VIŅUS, CIK VIEN SAREDZ SKATS??
Man kaut kā nāk prātā ka kaut ko tādu gadījies manīt vienīgi tagad anektētajā Krimā, ka brīvdomīgajos un Dabas Māti mīlošajos letiņos tā gluži parasti itkā nenotiek.
Komentāri (6)
Nu i problēmas... :D
Problēmas tamdēļ varbūt ka osta, re, cieš no sankcijām.
Un Ventspils sliecas kļūt par kūrortu ar tam raksturīgo komercdarbības kārtību. Tas ir tīri labi ka tur kāds mitinās un tirgo leišiem marōžiņ, pleznas un trubiņas. Turpretī nudien tā vēl nav bijis ka viens uzņēmums tā kā Napoleona armija var elementāri aizņemt praktiski visu piekrasti.
Kur ir problēma? Izstāsti, lai ne tikai Žan Žaks saprot.
Īsi sakot, būtu jāprotas aizņemt mazāk vietas pilsētas pludmalē ja viņi par to nopietni gaida kādu samaksu.
Čau, par problēmu sacīja TK - es tā saspringt nesteidzos, ja kādas galējības tūdaļ zemtekstā domātas. Tad var pasacīt ka firmas nosaukums netabilst valsts valodas likumam un ātrā laikā slēgt to bodīti.
Bet kādreiz, saproti, mežā bija tur starp divām priedēm stienis ielikts, baļķis cilājams tāds pa kura slīpumu bērni spēlēdamies skraidīja.
Tie paši vēja parki ap ko tauta tagad plēšas bija gatavais Holandes sapnis, tulpes un vējdzirnavas! Nu kā, padomju laikā arī traktors brauca no rītiem ar grābekli un ja kādu pa iemītām pēdām noķēra, tas noteikti bija pūstošo imperiālistu ūdenslīdējs, visai rotai kartupeļus mizot atpeldējis.
Tad droši vien brīvā valstī ir kaut kādas teritorijas kas ir brīvas visiem - parkā, mežā tu satiec kādu ēretrisku būtni kas dzīvo mājiņā uz vistas kājiņas un viņa tev parāda riekstus. Mēs dabūsim to ka vienā jaukā dienā visam būs žogs apkārt un varēs iet tikai par mērenu maksu peldēties, ko jums līdz zilais karogs brauciet uz Užavu, aborigēni!
Par to var pienākties kāda dzeramnauda bet nu kā, ja tu, letiņ, uzkar pagalmā šūpoles : tas ir visiem, pareizi? Nez kādēļ nedomāju ka plastmasa šezlongi visā pludmales garumā Latvijā iederas. Pie Melnās Jūras, Kalifornijā kaut kur - manis dēļ cits stāsts. Atsevišķā posmā - droši vien labi, neiebilstu.