Ventspilsnieki- lētais vergu darbaspēks.
Skatījos LTV 1.šovakar. Vītoliņš, tiekoties ar investoru reklamē mūs, ka Ventspilī darbaspēks esot par 30% lētāks. Un , pie tam, turās uz šitās lēto roku darbavietas, jo, nav jau izvēles iespējas !
Redz ko domā par mums mūsu domes vadītājs- un reklamē , lai nemaksā algas kā citur Latvijā pieņemts. Tad jau , Vītoliņa kungs, kad Jūs ik svētkos apgalvojat, ka esat panākuši jaunas darba vietas, neaimirtat, ka tās pāris darbavietas ir par verga algu.
Un vēl turpar teica, ka jau vairāk kā 30 gadus infrastruktūru iVentspilī veidojis Lembergs.
Cik es redzu, te pēdējos 30 gados visa infrastruktūra nolaista pa ipelēm- līdz kliņķim.

Komentāri (65)
Tā ir taisnība. Kā var strādāt vispār pa 1000€,ja citur par to pašu saņem 2000€. Tapēc arī es diemžēl katru nedēļu braucu uz Rīgu strādāt,jo Ventspils ir maksātnespējīgi.
Jautājums KP
Kā man tīrīt grāvi un caurtekas?
Man ir ekskavators, vai varu izrakt grāvi pusmetru dziļāku, lai kādus pāris gadus ir miers? Caurteku es pat nezinu, varbūt ir kādi spridzināmie līdzekļi, ko varētu no pašvaldības iegādāties.
Youtubē rdzēju, kā ar traktoru velk kluci cauri
Kāds var varbūt saorganizēt apmācības
Piegulošo teritoriju īpašniekiem ir jāveic zāles pļaušana, atkritumu un lapu savākšana piegulošajā zonā.
Grāvju pārrakšanu, ja ir tāda nepieciešamība, veic pašvaldība. Tāpēc lūdzu atsūtītiet uz e-pastu [email protected] adresi, lai varam apsekot grāvi.
Te muldēt var daudz ko. Bet kamēr reāli citi cilvēki netiks pie varas, nekas nemainīsies. Bet citi jau netiks. Tur jau ir tā lieta. Jo parunā parunā, bet , kad jābalso, tad atkal balso pa vecam. Vai arī ..
Tā nu viš i,sen atpakaļ gāja runas par NĪN atvieglojumu privātmāju īpašniekiem.Galu galā,čiks vien sanāca.Vot te ir vergu darbs,jo man pat 5€ nevis nemaksā par piguļošās teritorijas appļaušanu,par sniega tīrīšanu un vēl jānopērk sniega lāpsta un benzīns pļāvējam!
Pieguļōšai teritorijai labāk nopirkt Raundapu.Nebūs jāpļauj...
ko varat nīdēt par kaut kādu netaisnību,ja jūs paši visu laiku vēlat vai nu par veciem sagrabejušiem vēžiem,kuri vienīgais ko prot.
Aiz vecuma bolīt savas ačeles,kuras jau sen izlīdušas no orbītām
vai nu neiet vispar vēlēt
ko var ņaudēt
Man nesen 2 paziņas bija spiesti pārvākties, jo gada laikā nespēja atrast darbu. Ne par kādu naudu. Tāpēc uzņēmēji nav ieinteresēti pacelt algas un uzlabot darba apstākļus, jo vienmēr (!) būs ko paņemt vietā. Kaut vai, ja darbinieku rotācija ir ik pa pāris nedēlām. Tas, ka uzņēmēji neizrāda nekādu interesi paturēt darbiniekus, bet ļauj viņiem vienkārši aiziet un meklē nākamo vergu, norāda, ka kaut kas labi nav.
Pašvaldību vajag nomainīt. Viņi nevēlas neko mainīt savā darbā, viņi dzīvo savu dzīvi. Viņu intereses nesakrīt ar pilsētas iedzīvotāju interesēm. pamēģini vērsties pie manis ar savu projektu kā investoram, es 100% garantēju, ka birokrāts tev atteiks. Viņi izdomās pilnīgi stulbu atteikumu. Viņu uzdevums ir strādāt tikai pēc savām shēmām, darīt to, kas viņiem ir izdevīgs, bez jebkādas publiskas diskusijas.Jums ir grūti pat iedomāties, cik daudz šie darbinieki tur ir uzpūtuši. Tas bija pareizi, ka viņi tika izņemti no ostas. Domi vajadzētu vadīt likumsargam, vai vēl labāk - KNAB darbiniekam. Ir jābūt kādam, kurš mīl savu pilsētu un rūpējas par to, kurš dzīvo tās iedzīvotāju, nevis cilvēku kopas interesēs. Pilsēta zaudēs iedzīvotājus. Pilsēta nemaz nav interesanta.
Vakances? 1:25 , kuri šeit bes darba. Un par vakancēm uzskaita arī darbu par 150/eur mēnesī un vēl jābūt pašnodarbinātam. Tā ir vakance?!
"Klausies manos vārdos, neskaties manos darbos". PR (tukšas runas)veidošnas vakances.
Un tās , kuras ir ir par nieka grašiem, kur pretī jādod visa sava veselība. Par frāķiem- vasarā visi bērni strādās atkal "praksē" par brīvu, pat pusdienu nenopelnot?
GODA VĀRDS, GRIBAS KĀDAM KRAUT PA ĢĪMI PAR ŠITO MULDĒŠANU!
Tas varētu būt, piekasās par dažādiem punktiem. Kopainu uz problēmu negrib saskatīt.
Jaunā veidolā atdzīvojusies marta p jeb kristiāna, tā ka nevis viņš bet viņa. Secinājums pēc pareizrakstības kļūdām, kuras tā vien "lec" acīs.