Blīkšķi (atkal)
Labvakar!
Vai tiešām kādam nav nekas labāks ko darīt, kā spridzināt petardes pagalmos?
Šovakar, un citas dienas iepriekš pilsētā pie devenēm un uz kempinga pusi ik pa laikam spridzina kaut ko.
(Tagad vēl uz doto brīdi sprāgst 30.01 ~19:00)
Komentāri (19)
Atbildot uz Jūsu komentāru paskaidrojam, ka pirotehnisko izstrādājumu iegāde, glabāšana un izmantošana mūsu valstī kopumā ir atļauta, taču personām ir jāievēro normatīvo aktu normas, kas regulē pirotehnisko izstrādājumu iegādi, kā arī glabāšanas vai izmantošanas noteikumus. Aicinām iedzīvotājus informēt Ventspils pašvaldības policiju pa tālruni 63680808 vai 28680808 par pirotehnisko izstrādājumu iegādes, glabāšanas vai izmantošanas noteikumu pārkāpumiem.
Pilsoni, ko tu te atkārtojies- vienreiz jau bija teikts kam jāzvana
Gudriniek, paskaties mana raksta laiku, kad ierakstīju un laiku, kad atbildēja pašvaldības policija.
Pašvaldības policijai paldies par atbildi.
Vai kāda grūsniece aiz pārbīļa izmetusēs?
Ka tik nav kādi holandieši Ajax futbola līdzjutēji vēl aizkavējušies. Tiem jau mūsu policija neko nedrīkst darīt. Jācer, ka neapčurās mums kādu plastmasas govi tāpat kā Rīgā Mildu.
Tie ir treniņi , jo tā var pieradināt pie sprādzieniem
Man 9.māja ir dzimšanas diena, šogad būs apaļā jubijeja. Tad es taisis lielo salūtu. Nu un? Man vajag prasīt atļauju no policijas ?
Tādā datumā jubileju var svinēt vienīgi krievelis.
Normāls cilvēks pārcels svinības uz citu dienu.
Nu jā policija atļaus tad taisīs tieši devītajā . Bet vispār jau ir sarunāts ar restorānu, ir informēti visi radinieki un draugi. Un tad ap vienpadsmit vakarā piektdiena 5-10 minūtes salūts - kam var traucēt?
Tādiem jokeriem viens ceļš-uz rašku pie pūķina.
Lai cilvēks svin kad gribas. Un nav viņš vainīgs ka dzimšanas diena iekrīt uz devīto datumu.
Bet stulbam arājam atkal skauž ka kādam ir svētki
Šodien ap 18:00 ārdijās piedzīvojumu parka jaunajā stāvvietā, pēc kviekšanas varēja noprast, ka 5.-6. klases puišeļi
Jā, 3 puikas, vecums ap 12-14 varētu būt, kapučos staigā, met spridzekļus un skrien prom. Redzēti arī pilsētas deviņstāvenēs
Kas tad tie par blīkšķiem! Kad vakar divi iznīcinātāji pilsētas nomalē pārsniedza skaņas ātrumu, vot tie gan bija blīkšķi. Tik traki gan ne kā Miterāna Concorde virs Rīgas nebija, bet tomēr!
Un to ko piedirsi bikses no izbīļa
Nu ko lai saku
izsaku līdzjūtību tavām piedirstām biksēm
Kārtīgi nomazgājies????
Parādījusies informācija, ka tie spridzinātāji ir provokatīvi jaunieši kuri spridzina petardes pie mājām kur dzīvo ukraiņi un tādā veidā viņus terorizē. Tāpat ir parādījusies informācija, ka pilsētas vadība nelabprāt uz šo situāciju reaģē. Un tas notiek jau vairākus mēnešus. Ņemot vērā šos faktus laikam būs jāraksta iesniegums Valsts policijas vadībai un varbūt pat Valsts drošības dienestam, ja pilsētas vadība atbalsta šādas krieviskas izpausmes pret ukraiņiem ilgstošā periodā. Nerīkojoties, pašvaldība vienkārši ļauj eskalēties situācijai, ka vienu brīdi tos jauniešus kādu brīdi kāds noslānīs ar beisboleni un tad sāksies vaimanāšanā, ko tad nu, kā tad tā, par ko tā vajadzēja? Viela pārdomām pilsētas vadībai un vienaldzīgiem pilsētas iedzīvotājiem. Personīgi man tie spridznātāji arī jau besī.
Vai nu nav zināms,ka pilsētu vada krievmīlis ar saviem pakaļskrējējiem?
Ja redzēju kā šodien ap 8.40 kādi sīkie ap 12 13 gadiem meta petardes iekšā balkonos devenstavenes 2 bija ar riteņiem pārēji 3 bija ar kājām redzēju kur viens iegāja iekšā lk tur kur dzivo
Tad jau laikam zini kas tie tādi ja redzēji kur iegāja