Indra Bērziņa
Programma "LIVE IN VENTSPILS".

Kas programmā ir tāds, lai tā īstenotos?

Comments
38
Views
1736
22.02.2025, 13:37
Komentāri (38)
Rādīt vispirms:
Indra Bērziņa
22.02.2025, 13:37:52

Programma LIVIN visupirmām kārtām sākas ar demogrāfiju. Ja tās nav, tad viss pārējais ir ČIKS kā pasakā. Un LIVIN kļūst par pasaku. Lai gan domā par to ir laba.

0
Ziņot redaktoram
Indra Bērziņa
23.01.2025, 19:10:29

Rītdiena sākas šodien.

0
Ziņot redaktoram
proletarius
22.01.2025, 17:38:25

Nemociet sevi,nedz līdzcilvēkus
Ar prognozēm,kas nu būs
Lasiet vairāk Svētos Rakstus
Nepievērsiet uzmanību mēdijiem
Tie ir dēmonu pakalpiņi
Atceries-Dievs valda pār visu pasauli!
Ik viens valdnieks ir zem Viņa kontroles!
Pasaulē nav haoss,panika ir bezdievju prātos!

3
Ziņot redaktoram
proletarius
22.01.2025, 17:38:25

Nemociet sevi,nedz līdzcilvēkus
Ar prognozēm,kas nu būs
Lasiet vairāk Svētos Rakstus
Nepievērsiet uzmanību mēdijiem
Tie ir dēmonu pakalpiņi
Atceries-Dievs valda pār visu pasauli!
Ik viens valdnieks ir zem Viņa kontroles!
Pasaulē nav haoss,panika ir bezdievju prātos!

3
Ziņot redaktoram
V
vau
22.01.2025, 15:15:46

Optimisms manī nav ir tikai ;laba humora izjūta . Mēģinu izteikties pat pielietojot šo to no melnā humora. faktiski man neko nevajag un man vis vienalga. Mani bērni paldies dievam nav Ventspilī . Dēliņs kā pierasts Anglija. Meitiņa Latvijā ,vienā no Rīgas guļamrajoniem. Vienalga tāpēc ka es neko neizmainīšu. Nu labi te daudziem ir labas idejas ,vai ļoti vērtīgi padomi. Tikai parādiet man lūdzu to cilvēku kurš ieklausīsies. Es mazliet zinu kā domē notiek un kā vada kaut kada lēmuma pieņemšanu . Es to pat izteteicu bērnības draugam(domes deputats tagad) . Atbilde bija tāda: IDEJA LABA ........... ,BET SAPROTI KA TIKKO PĒDĒJĀ SĒDĒ OPOZĪCIJAS JAUTĀJUMUS VAI IETEIKUMUS PAT NEIZSKATĪJA. Es Ventsp[ils opozīciju neparko nenosodu.Viņi neko nekad nav lēmuši un nelemj. Kaut kas manīsies ja būs vairākums pār Entspilij un Atvijai.Renķa dārzs ,atvainojiet nu lūdzu nepārvērtīsim visu par bērnu rotaļu laukumiem. Labi ,bet tad lūdzu 1Maija laukuma vienu mototrasīti vai velo. TUR PAT UZKALNS IR .

0
Ziņot redaktoram
V
vau
22.01.2025, 15:15:46

Optimisms manī nav ir tikai ;laba humora izjūta . Mēģinu izteikties pat pielietojot šo to no melnā humora. faktiski man neko nevajag un man vis vienalga. Mani bērni paldies dievam nav Ventspilī . Dēliņs kā pierasts Anglija. Meitiņa Latvijā ,vienā no Rīgas guļamrajoniem. Vienalga tāpēc ka es neko neizmainīšu. Nu labi te daudziem ir labas idejas ,vai ļoti vērtīgi padomi. Tikai parādiet man lūdzu to cilvēku kurš ieklausīsies. Es mazliet zinu kā domē notiek un kā vada kaut kada lēmuma pieņemšanu . Es to pat izteteicu bērnības draugam(domes deputats tagad) . Atbilde bija tāda: IDEJA LABA ........... ,BET SAPROTI KA TIKKO PĒDĒJĀ SĒDĒ OPOZĪCIJAS JAUTĀJUMUS VAI IETEIKUMUS PAT NEIZSKATĪJA. Es Ventsp[ils opozīciju neparko nenosodu.Viņi neko nekad nav lēmuši un nelemj. Kaut kas manīsies ja būs vairākums pār Entspilij un Atvijai.Renķa dārzs ,atvainojiet nu lūdzu nepārvērtīsim visu par bērnu rotaļu laukumiem. Labi ,bet tad lūdzu 1Maija laukuma vienu mototrasīti vai velo. TUR PAT UZKALNS IR .

0
Ziņot redaktoram
Indra Bērziņa
22.01.2025, 20:28:28

Par ko šis?

0
Ziņot redaktoram
Indra Bērziņa
22.01.2025, 14:05:42

Vau! Paldies par optimismu! Jā, īstermiņā ir tā, ka abi priecāsies ne tikai par veloparku, bet arī citām vietām Ventspilī teiksim pēc 3-4 gadiem un to pat atcerēsies! Lai dzimst daudz bērni Ventspilī.

0
Ziņot redaktoram
Indra Bērziņa
22.01.2025, 13:23:42

Laba ziņa: Ventspils slimnīcā nākuši pasaulē dvīnīši.

0
Ziņot redaktoram
V
vau
22.01.2025, 13:52:57

Jā un abi jau priecājas par jauno veloparku.

0
Ziņot redaktoram
Indra Bērziņa
22.01.2025, 10:28:34

Demogrāfija ir visupirmā jēga! A citādi tas ir beigu sākums! Visam!

0
Ziņot redaktoram
Indra Bērziņa
22.01.2025, 10:18:10

Es Ventspils nākotni saprotu šādi: pēcnācēji (jaundzimušie), izglītojamie, jaunie speciālisti, pamatiedzīvotāji. Materiāli atbalstīti. Labai izdzīvošanai.

0
Ziņot redaktoram
Dalīties