To sauc mazliet savādak. LIVIN VENTSPILS. Tas pamatā saistīts ar mūsu jauno paaudzi. Neko par viņiem neesmu pētijis. Vienīgas tā devize Mācies ,strādā ,investē ir palikusi atmiņā. Tur noteikti info ir ,bet man 65+ tā īsti laikam nederēs. Ko es sev nervus bendēšu, jo atliks tikai nožēlot kāpēc mana jaunībā tā nebija.
+5
-1
Covid 19-25.ventspils.lvPirms 3 nedēļām, 4 dienām
Mūsu jaunībā daudz kas bija citādāk,varbūt pat labāk,kas zina. Atcerējos to veco anekdoti par diviem zvirbuļiem,kuri satikušies uz VDR un VFR robežas.Austrumvācietis lielīgs,ka viņiem ceļmalas visas graudiem pillas (sociālisms,ka viņu māti ) un aicina rietumnieku,kurš sūdzas,ka pie kapitālistiem katra barības kripatiņa ar bargām gŗūtībām jāsadabū,pie sevis -Austrumvācijā.Tas apdomājies un atbildējis,ka pačivināt vēl arī gribas... Kas pie mums tagad darās-diez kas nav-lielai daļai knapi sanāk,ko ieknābāt un ar to čivināšanu ar tā paknapāk!
+5
0
vauPirms 3 nedēļām, 4 dienām
Laba anegdote. Šodin puķu tantes ,kartupeļo onka apgaismoja ar jaunumiem. Zivju tantes gan bija aizņemtas. No manas klases kura vēl sāka skolu tai sauktajā vakarskolā vēl 3 brauc par soferiem Divi BCL viens Ventspils reiss . Visiem 65 +. Faktiski pensījā bija jābūt. Es te ieliku par to avāriju KĀDUS 2-3 % ko uzdrošinos pateikt. Negribas neko ne rastīt ne ko teikt vispār par jebkuru tēmu. Neteiktu jau arī Jo ne mana cūka ne mana druva teikt nevar Druva ir kopēja ,arī mana. Bet cūka vairs vienskaitlī nevar teikt. Te to cūku par daudz . Jāatšauj ,lai atkal varētu teikt ne mana cūka ne mana druva. .
+5
-1
HeinrichPirms 3 nedēļām, 4 dienām
Kas attiecas uz cūkām,iesaku izlasīt (vai vēlreiz pārlasīt) Dž.Orvela "Dzīvnieku fermu".Domāju,ka esat no paaudzes,kura vēl mēdz lasīt uz papīra drukātas grāmatas,kaut arī internetā ir. Jūs pabrīnīsieties,cik daudz personāžu sastopams tepat,mūsu pilsētā...
+1
0
Indra BērziņaPirms 3 nedēļām, 4 dienām
LIVIN = LIVE IN VENTSPILS JEB DZĪVO VENTSPILĪ.
+1
0
Indra BērziņaPirms 3 nedēļām, 3 dienām
Neviens neko nezin sīkāk? Ko investēt, no kā dzīvot utt.?
+3
0
vauPirms 3 nedēļām, 3 dienām
Tautas valodā sakot viena no daudzajam spalvu spodrināšanas reklāmlietām par jauniešu iespējam Leiputrijā. Es mazliet smieklīgi pasaku ,bet tā domāta jauniem cilvēkiem. Sākumā padomāju ka kaut kas par Līviem jeb Lībiešiem,bet tomēr ne. Biznesa atbalsta centrs tiem kuri pārceļas uz dzīvi Ventspilī. Ja esmu tikai darba ņemējs tad īsti nederēs. Jā sīkais uzņēmējs nu tad pēc ieskatiem. Krinģeļus uz ausīm būs kas sakarina.
+2
-1
ventspilnieks 36,7Pirms 3 nedēļām, 3 dienām
Kā ko investēt? Naudu, protams. Ierodies, uzcel māju, izveido ražotni. Ja netraucēsi onkuļiem, viss izdosies :D
Atvēru to lapu, pa lielam, man patika. Diezgan sakarīgi aizved, lai risinātu jebkādu tēmu. Var pat iepirkties pie mājražotājiem. Nu un speciālisti pēc hierarhijas var uzreiz tikt pie mitekļa, vismaz kautkāda. Prastākiem darba ņēmējiem arī ir vakances
+3
-2
TrauklupataPirms 3 nedēļām, 3 dienām
Pareizi Ventspilnueks 36,7 Kādreiz kad uzcēla rūpnīcas tad tās uzcēla lai tanī varētu strādāt inženieris,direktors,grāmatvede,apkopēja un 1500 strādnieku melnstrādnieku. Tagad mēs uzceļam rūpnīcu kura ir apmēram lauku atejas izmērā kurā strādā direktors, inženieris,un apkopēja,un roboti A ko darīt parastai tautai,kura prot strādāt ar darba ROKĀM??? Sprāgt badā
+2
0
(ට ̥̆ ට)Pirms 3 nedēļām, 2 dienām
Die`mžēl darba rokas visur aizvien mazāk būs vajadzīgas.. Un tur jau ir tā aicinājuma jēga - ja ir sava ideja un darba rokas, tad jātaisa savs mazais uzņēmums, jāpārdod saražotais, un gandarījums būs dubultā! Ir ļoti riskanti visu laiku gaidīt nodrošinājumu no citiem.
+1
-2
TrauklupataPirms 3 nedēļām, 2 dienām
Indra Bērziņa nekas sinī pilsēta nekad nemainīsies jo nevienam neinteresē pilsētas izzaugsme
+3
0
Indra BērziņaPirms 3 nedēļām, 2 dienām
Ej nu Tu sazin, vai NEKAD? Teiksim tā: NEKAD NESAKI NEKAD!? Galvenais lai nepaliek CILVĒKTUKŠĀKS!
+3
0
vauPirms 3 nedēļām, 2 dienām
Tā nerunā ,Vella Kalpos bija labs teiciens --Mēs jūs nolēmām pakārt. Kā neintresē. Pilna pilsēta ar inkubatoriem un parkiem, holdingiem Olas ir izdētas ,tagad jāgaida kas izšķilsies.
+3
-3
Ventspils valstspilsētas pašvaldības domePirms 3 nedēļām, 2 dienām
Atbild Ekonomikas un iepirkumu nodaļa: LIVIN Ventspils kontaktpunkts tika izveidots 2019. gada vidū viena liela un unikāla projekta “Eiropas nākamās paaudzes mazās pilsētas” ietvaros ar domu piesaistīt Ventspils pilsētai jaunus iedzīvotājus un palīdzēt atgriezties atpakaļ dzimtenē tiem latviešiem, kuri ilgāku laiku dzīvojuši ārzemēs. Pagājušā gada maijā apritēja 5 gadi, kopš LIVIN kontaktpunkta darbības uzsākšanas. LIVIN Ventspils ir unikāls un inovatīvs kontaktpunkts Latvijā, tā ir vieta, kur topošajiem un jaunajiem Ventspils iedzīvotājiem ir iespējams saņemt informatīvu atbalstu par pārcelšanos un atgriešanos uz dzīvi Ventspilī. Tā ir individuāla pieeja katram, kurš sazinās ar kontaktpunktu. Šobrīd ir vairākas iespējas, kā ikviens interesents var sazināties ar LIVIN Ventspils kontaktpunktu – zvanot, rakstot e-pastu, apmeklējot mājas lapu www.livinventspils.lv un klātienē Ventspils augsto tehnoloģiju parka telpās.
+2
-3
Ventspils valstspilsētas pašvaldības domePirms 3 nedēļām, 2 dienām
Tātad LIVIN Ventspils sniedz informatīvu atbalstu par pārcelšanos, par dzīvi jaunā pilsētā, palīdz iejusties jaunā vidē, novirza pie konkrētiem speciālistiem, ja ir tāda vajadzība. Visu interesējošo informāciju var atrast arī mājas lapā www.livinventspils.lv. Kopš 2019. gada Ventspils pilsētā ir notikuši jau 8 Ventspils jauno iedzīvotāju saliedēšanās pasākumi un katrs pulcēja lielu dalībnieku skaitu. Arī pasākumu dalībnieki atzīst, ka šādi pasākumi ir vērtīgi un vajadzīgi, tie satuvina, rodas jaunas draudzības ģimeņu starpā, notiek informācijas apmaiņa par dzīvi Ventspilī, darba iespējām, bērnudārziem, skolām un citiem aktuāliem jautājumiem. Un nu jau varam secināt, ka ir izveidojusies Ventspils jauno iedzīvotāju kopiena. Arī 2025. gada augustā plānots kopīgs saliedēšanās pasākums Ventspils jaunajiem iedzīvotājiem. Kopš LIVIN Kontaktpunkta izveides un ieviestajām aktivitātēm Ventspilī piesaistīti 130 speciālisti, bet kopumā uz Ventspili pārcēlušies dzīvot 205 cilvēki.
+1
0
Paldies par skaidrojumu un info sīkāk ,bet to jau vajadzēja izdarīt pie tēmas agrāk. Ar to dzēšampapīju darbs rit raitāk. Vēlreiz paldies.
+1
0
Liels paldies par LIVIN aktivitāšu skaidrojumu!
+1
0
Un, kas ir paredzēts LIVIN programmas ietvaros, demogrāfijas krituma apturēšanā? Pēc 15-20 gadiem Ventspils valstspilsētu nebūs ne kam veidot, ne kam attīstīt, ne sargāt. Demogrāfiskais kritums novedīs pie krituma citur. Par to nekas nav LIVIN pateikts. Un demogrāfijas ir visu pirmā jēga!
+1
-1
Sī nav tādām lietām domāta,tas ier poavisam kaut kas cits. Demogrāfiju nevar tā pielikt klat visam.
+1
-1
Vau! Demogrāfija iet visam pa priekšu. Nebūs dzimstība, nebūs LIVIN nekādos izpildījumos. Lai ko tur arī rīkotu.
+1
0
Indrai. Es saprotu ko jūs domajat ,bet skrūvju veikala netirgo bērnu autiņus. Tiešī šī ir domāta tiem kuri grib Ventspilī iedzīvoties. Kuri grib uz šejieni atgriezties. Tad viss info par darbu mācībām sadzīvi utt. varbūt demogrāfiju skar jautājums par bērnudārziem ,skolām . BGūs noteikti info kur meklet tos kas saistīti ar demogrāfiju. Ši programma ir informācijas pasniegšanai . Livin ir kontaktpunkts,bet speciālisti strādā citur. Jūs atnākat teiksim pie manis un es jums dodu tā cilveka kontaktus kurš jūs intrese. Tieši problēmas pašas programma nerisina. Pareizāk būtu nosaukt informatīvais centrs vienviet. Ir ūrisma centrs ,lūdzu viņi jums dos visu info par to kas,kur ,kā.
+1
-1
Sarežģīta programma. AIZEJ TUR NEZIN KUR, ATNES TO NEZIN KO.
+2
0
CementsPirms 3 nedēļām, 1 dienas
Mājaslapa ir laba, ja to uzlabotu, būtu ļoti noderīga ne tikai tiem, kas nesen šeit sākuši dzīvot, bet arī tiem, kas šeit jau kādu laiku ir apmetušies uz dzīvi.
+1
0
Indra BērziņaPirms 3 nedēļām, 1 dienas
Nu jā. Komforta zonu ir jāsaņem arī šeit dzīvojošiem.
+1
-1
Ventspils valstspilsētas pašvaldības domePirms 3 nedēļām, 1 dienas
Atbild Ekonomikas un iepirkumu nodaļa: Paldies par komentāru, labprāt izskatītu Jūsu priekšlikumus. Šobrīd ventspilniekiem, uzņēmējiem un viesiem paredzētā informācija pamatā ir pieejama oficiālajā Ventspils pašvaldības mājaslapā www.ventspils.lv. Priekšlikumus var iesūtīt [email protected] vai sazināties ar Ekonomikas un iepirkumu nodaļu par tālruni 63601192.
+1
0
Indra BērziņaPirms 3 nedēļām
Liels paldies par doto iespēju izskatīt priekšlikumus. Tas arī ir atbalsts. Man ir priekšlikumi demogrāfijas jomā. Piemēram, katra bērna piedzimšanas pabalsts 2000,- eiro. Un vēl cita veida materiāli pabalsti līdz apmēram 27-30 gadi vecumam?
+2
0
Es Ventspils nākotni saprotu šādi: pēcnācēji (jaundzimušie), izglītojamie, jaunie speciālisti, pamatiedzīvotāji. Materiāli atbalstīti. Labai izdzīvošanai.
+1
0
Demogrāfija ir visupirmā jēga! A citādi tas ir beigu sākums! Visam!
+1
0
Laba ziņa: Ventspils slimnīcā nākuši pasaulē dvīnīši.
+3
0
vauPirms 3 nedēļām
Jā un abi jau priecājas par jauno veloparku.
0
0
Vau! Paldies par optimismu! Jā, īstermiņā ir tā, ka abi priecāsies ne tikai par veloparku, bet arī citām vietām Ventspilī teiksim pēc 3-4 gadiem un to pat atcerēsies! Lai dzimst daudz bērni Ventspilī.
+2
0
vauPirms 3 nedēļām
Optimisms manī nav ir tikai ;laba humora izjūta . Mēģinu izteikties pat pielietojot šo to no melnā humora. faktiski man neko nevajag un man vis vienalga. Mani bērni paldies dievam nav Ventspilī . Dēliņs kā pierasts Anglija. Meitiņa Latvijā ,vienā no Rīgas guļamrajoniem. Vienalga tāpēc ka es neko neizmainīšu. Nu labi te daudziem ir labas idejas ,vai ļoti vērtīgi padomi. Tikai parādiet man lūdzu to cilvēku kurš ieklausīsies. Es mazliet zinu kā domē notiek un kā vada kaut kada lēmuma pieņemšanu . Es to pat izteteicu bērnības draugam(domes deputats tagad) . Atbilde bija tāda: IDEJA LABA ........... ,BET SAPROTI KA TIKKO PĒDĒJĀ SĒDĒ OPOZĪCIJAS JAUTĀJUMUS VAI IETEIKUMUS PAT NEIZSKATĪJA. Es Ventsp[ils opozīciju neparko nenosodu.Viņi neko nekad nav lēmuši un nelemj. Kaut kas manīsies ja būs vairākums pār Entspilij un Atvijai.Renķa dārzs ,atvainojiet nu lūdzu nepārvērtīsim visu par bērnu rotaļu laukumiem. Labi ,bet tad lūdzu 1Maija laukuma vienu mototrasīti vai velo. TUR PAT UZKALNS IR .
+2
0
vauPirms 3 nedēļām
Optimisms manī nav ir tikai ;laba humora izjūta . Mēģinu izteikties pat pielietojot šo to no melnā humora. faktiski man neko nevajag un man vis vienalga. Mani bērni paldies dievam nav Ventspilī . Dēliņs kā pierasts Anglija. Meitiņa Latvijā ,vienā no Rīgas guļamrajoniem. Vienalga tāpēc ka es neko neizmainīšu. Nu labi te daudziem ir labas idejas ,vai ļoti vērtīgi padomi. Tikai parādiet man lūdzu to cilvēku kurš ieklausīsies. Es mazliet zinu kā domē notiek un kā vada kaut kada lēmuma pieņemšanu . Es to pat izteteicu bērnības draugam(domes deputats tagad) . Atbilde bija tāda: IDEJA LABA ........... ,BET SAPROTI KA TIKKO PĒDĒJĀ SĒDĒ OPOZĪCIJAS JAUTĀJUMUS VAI IETEIKUMUS PAT NEIZSKATĪJA. Es Ventsp[ils opozīciju neparko nenosodu.Viņi neko nekad nav lēmuši un nelemj. Kaut kas manīsies ja būs vairākums pār Entspilij un Atvijai.Renķa dārzs ,atvainojiet nu lūdzu nepārvērtīsim visu par bērnu rotaļu laukumiem. Labi ,bet tad lūdzu 1Maija laukuma vienu mototrasīti vai velo. TUR PAT UZKALNS IR .
Komentāri (37)
To sauc mazliet savādak. LIVIN VENTSPILS. Tas pamatā saistīts ar mūsu jauno paaudzi. Neko par viņiem neesmu pētijis. Vienīgas tā devize Mācies ,strādā ,investē ir palikusi atmiņā. Tur noteikti info ir ,bet man 65+ tā īsti laikam nederēs. Ko es sev nervus bendēšu, jo atliks tikai nožēlot kāpēc mana jaunībā tā nebija.
Mūsu jaunībā daudz kas bija citādāk,varbūt pat labāk,kas zina.
Atcerējos to veco anekdoti par diviem zvirbuļiem,kuri satikušies uz VDR un VFR robežas.Austrumvācietis lielīgs,ka viņiem ceļmalas visas graudiem pillas (sociālisms,ka viņu māti ) un aicina rietumnieku,kurš sūdzas,ka pie kapitālistiem katra barības kripatiņa ar bargām gŗūtībām jāsadabū,pie sevis -Austrumvācijā.Tas apdomājies un atbildējis,ka pačivināt vēl arī gribas...
Kas pie mums tagad darās-diez kas nav-lielai daļai knapi sanāk,ko ieknābāt un ar to čivināšanu ar tā paknapāk!
Laba anegdote. Šodin puķu tantes ,kartupeļo onka apgaismoja ar jaunumiem. Zivju tantes gan bija aizņemtas. No manas klases kura vēl sāka skolu tai sauktajā vakarskolā vēl 3 brauc par soferiem Divi BCL viens Ventspils reiss . Visiem 65 +. Faktiski pensījā bija jābūt. Es te ieliku par to avāriju KĀDUS 2-3 % ko uzdrošinos pateikt. Negribas neko ne rastīt ne ko teikt vispār par jebkuru tēmu. Neteiktu jau arī Jo ne mana cūka ne mana druva teikt nevar Druva ir kopēja ,arī mana. Bet cūka vairs vienskaitlī nevar teikt. Te to cūku par daudz . Jāatšauj ,lai atkal varētu teikt ne mana cūka ne mana druva. .
Kas attiecas uz cūkām,iesaku izlasīt (vai vēlreiz pārlasīt) Dž.Orvela "Dzīvnieku fermu".Domāju,ka esat no paaudzes,kura vēl mēdz lasīt uz papīra drukātas grāmatas,kaut arī internetā ir.
Jūs pabrīnīsieties,cik daudz personāžu sastopams tepat,mūsu pilsētā...
LIVIN = LIVE IN VENTSPILS JEB DZĪVO VENTSPILĪ.
Neviens neko nezin sīkāk? Ko investēt, no kā dzīvot utt.?
Tautas valodā sakot viena no daudzajam spalvu spodrināšanas reklāmlietām par jauniešu iespējam Leiputrijā. Es mazliet smieklīgi pasaku ,bet tā domāta jauniem cilvēkiem. Sākumā padomāju ka kaut kas par Līviem jeb Lībiešiem,bet tomēr ne. Biznesa atbalsta centrs tiem kuri pārceļas uz dzīvi Ventspilī. Ja esmu tikai darba ņemējs tad īsti nederēs. Jā sīkais uzņēmējs nu tad pēc ieskatiem. Krinģeļus uz ausīm būs kas sakarina.
Kā ko investēt? Naudu, protams. Ierodies, uzcel māju, izveido ražotni. Ja netraucēsi onkuļiem, viss izdosies :D
Atvēru to lapu, pa lielam, man patika. Diezgan sakarīgi aizved, lai risinātu jebkādu tēmu. Var pat iepirkties pie mājražotājiem. Nu un speciālisti pēc hierarhijas var uzreiz tikt pie mitekļa, vismaz kautkāda. Prastākiem darba ņēmējiem arī ir vakances
Pareizi Ventspilnueks 36,7
Kādreiz kad uzcēla rūpnīcas tad tās uzcēla lai tanī varētu strādāt inženieris,direktors,grāmatvede,apkopēja un 1500 strādnieku melnstrādnieku.
Tagad mēs uzceļam rūpnīcu kura ir apmēram lauku atejas izmērā
kurā strādā direktors, inženieris,un apkopēja,un roboti
A ko darīt parastai tautai,kura prot strādāt ar darba ROKĀM???
Sprāgt badā
Die`mžēl darba rokas visur aizvien mazāk būs vajadzīgas..
Un tur jau ir tā aicinājuma jēga - ja ir sava ideja un darba rokas, tad jātaisa savs mazais uzņēmums, jāpārdod saražotais, un gandarījums būs dubultā!
Ir ļoti riskanti visu laiku gaidīt nodrošinājumu no citiem.
Indra Bērziņa
nekas sinī pilsēta nekad nemainīsies
jo nevienam neinteresē pilsētas izzaugsme
Ej nu Tu sazin, vai NEKAD? Teiksim tā: NEKAD NESAKI NEKAD!? Galvenais lai nepaliek CILVĒKTUKŠĀKS!
Tā nerunā ,Vella Kalpos bija labs teiciens --Mēs jūs nolēmām pakārt. Kā neintresē. Pilna pilsēta ar inkubatoriem un parkiem, holdingiem Olas ir izdētas ,tagad jāgaida kas izšķilsies.
Atbild Ekonomikas un iepirkumu nodaļa:
LIVIN Ventspils kontaktpunkts tika izveidots 2019. gada vidū viena liela un unikāla projekta “Eiropas nākamās paaudzes mazās pilsētas” ietvaros ar domu piesaistīt Ventspils pilsētai jaunus iedzīvotājus un palīdzēt atgriezties atpakaļ dzimtenē tiem latviešiem, kuri ilgāku laiku dzīvojuši ārzemēs. Pagājušā gada maijā apritēja 5 gadi, kopš LIVIN kontaktpunkta darbības uzsākšanas.
LIVIN Ventspils ir unikāls un inovatīvs kontaktpunkts Latvijā, tā ir vieta, kur topošajiem un jaunajiem Ventspils iedzīvotājiem ir iespējams saņemt informatīvu atbalstu par pārcelšanos un atgriešanos uz dzīvi Ventspilī. Tā ir individuāla pieeja katram, kurš sazinās ar kontaktpunktu. Šobrīd ir vairākas iespējas, kā ikviens interesents var sazināties ar LIVIN Ventspils kontaktpunktu – zvanot, rakstot e-pastu, apmeklējot mājas lapu www.livinventspils.lv un klātienē Ventspils augsto tehnoloģiju parka telpās.
Tātad LIVIN Ventspils sniedz informatīvu atbalstu par pārcelšanos, par dzīvi jaunā pilsētā, palīdz iejusties jaunā vidē, novirza pie konkrētiem speciālistiem, ja ir tāda vajadzība. Visu interesējošo informāciju var atrast arī mājas lapā www.livinventspils.lv.
Kopš 2019. gada Ventspils pilsētā ir notikuši jau 8 Ventspils jauno iedzīvotāju saliedēšanās pasākumi un katrs pulcēja lielu dalībnieku skaitu. Arī pasākumu dalībnieki atzīst, ka šādi pasākumi ir vērtīgi un vajadzīgi, tie satuvina, rodas jaunas draudzības ģimeņu starpā, notiek informācijas apmaiņa par dzīvi Ventspilī, darba iespējām, bērnudārziem, skolām un citiem aktuāliem jautājumiem. Un nu jau varam secināt, ka ir izveidojusies Ventspils jauno iedzīvotāju kopiena. Arī 2025. gada augustā plānots kopīgs saliedēšanās pasākums Ventspils jaunajiem iedzīvotājiem.
Kopš LIVIN Kontaktpunkta izveides un ieviestajām aktivitātēm Ventspilī piesaistīti 130 speciālisti, bet kopumā uz Ventspili pārcēlušies dzīvot 205 cilvēki.
Paldies par skaidrojumu un info sīkāk ,bet to jau vajadzēja izdarīt pie tēmas agrāk. Ar to dzēšampapīju darbs rit raitāk. Vēlreiz paldies.
Liels paldies par LIVIN aktivitāšu skaidrojumu!
Un, kas ir paredzēts LIVIN programmas ietvaros, demogrāfijas krituma apturēšanā? Pēc 15-20 gadiem Ventspils valstspilsētu nebūs ne kam veidot, ne kam attīstīt, ne sargāt. Demogrāfiskais kritums novedīs pie krituma citur. Par to nekas nav LIVIN pateikts. Un demogrāfijas ir visu pirmā jēga!
Sī nav tādām lietām domāta,tas ier poavisam kaut kas cits. Demogrāfiju nevar tā pielikt klat visam.
Vau! Demogrāfija iet visam pa priekšu. Nebūs dzimstība, nebūs LIVIN nekādos izpildījumos. Lai ko tur arī rīkotu.
Indrai. Es saprotu ko jūs domajat ,bet skrūvju veikala netirgo bērnu autiņus. Tiešī šī ir domāta tiem kuri grib Ventspilī iedzīvoties. Kuri grib uz šejieni atgriezties. Tad viss info par darbu mācībām sadzīvi utt. varbūt demogrāfiju skar jautājums par bērnudārziem ,skolām . BGūs noteikti info kur meklet tos kas saistīti ar demogrāfiju. Ši programma ir informācijas pasniegšanai . Livin ir kontaktpunkts,bet speciālisti strādā citur. Jūs atnākat teiksim pie manis un es jums dodu tā cilveka kontaktus kurš jūs intrese. Tieši problēmas pašas programma nerisina. Pareizāk būtu nosaukt informatīvais centrs vienviet. Ir ūrisma centrs ,lūdzu viņi jums dos visu info par to kas,kur ,kā.
Sarežģīta programma. AIZEJ TUR NEZIN KUR, ATNES TO NEZIN KO.
Mājaslapa ir laba, ja to uzlabotu, būtu ļoti noderīga ne tikai tiem, kas nesen šeit sākuši dzīvot, bet arī tiem, kas šeit jau kādu laiku ir apmetušies uz dzīvi.
Nu jā. Komforta zonu ir jāsaņem arī šeit dzīvojošiem.
Atbild Ekonomikas un iepirkumu nodaļa:
Paldies par komentāru, labprāt izskatītu Jūsu priekšlikumus. Šobrīd ventspilniekiem, uzņēmējiem un viesiem paredzētā informācija pamatā ir pieejama oficiālajā Ventspils pašvaldības mājaslapā www.ventspils.lv.
Priekšlikumus var iesūtīt [email protected] vai sazināties ar Ekonomikas un iepirkumu nodaļu par tālruni 63601192.
Liels paldies par doto iespēju izskatīt priekšlikumus. Tas arī ir atbalsts. Man ir priekšlikumi demogrāfijas jomā. Piemēram, katra bērna piedzimšanas pabalsts 2000,- eiro. Un vēl cita veida materiāli pabalsti līdz apmēram 27-30 gadi vecumam?
Es Ventspils nākotni saprotu šādi: pēcnācēji (jaundzimušie), izglītojamie, jaunie speciālisti, pamatiedzīvotāji. Materiāli atbalstīti. Labai izdzīvošanai.
Demogrāfija ir visupirmā jēga! A citādi tas ir beigu sākums! Visam!
Laba ziņa: Ventspils slimnīcā nākuši pasaulē dvīnīši.
Jā un abi jau priecājas par jauno veloparku.
Vau! Paldies par optimismu! Jā, īstermiņā ir tā, ka abi priecāsies ne tikai par veloparku, bet arī citām vietām Ventspilī teiksim pēc 3-4 gadiem un to pat atcerēsies! Lai dzimst daudz bērni Ventspilī.
Par ko šis?