Jautājums pašvaldībai
Par nekustamā īpašuma īpašnieku pienākumiem kopt īpašumam piegulošu, publiskā lietošanā nodotu pašvaldības teritoriju...
Vējš 4.12 m/s
Par nekustamā īpašuma īpašnieku pienākumiem kopt īpašumam piegulošu, publiskā lietošanā nodotu pašvaldības teritoriju...
Komentāri (19)
Tārps apvēmies ar piečurātām biksēm meklē kuces , laikam vecenes sagribējies nerātnelis izvirtulis .
Tārps nopircis jaunas tehnoloģijas, nu un ..mērkaķim pistoli nevar dot , viņš var izšaut , vai iebāzt kaut kur ... Būvniecības inspekcija - saistošie noteikumi jāpārizdod līdz 01. 07.2024. kam jāpārdod , par cik un kam , nedaudz kļūdījos tā ap Jāņiem štelles būs , un apstiprinās tā pēc Ziemsvētkiem . tā pēc Jāņiem 2025 gadā..
Kuš,kuce,būdā
Izguli dzērumu
Es tagad nopirku jaunas tehnoloģijas, tāpēc es jums nevaru vairs makssāt tadu summu.
Labi kungs,ja kungs saprotu...ok kungs es pagaidīšu kungs,un aizziet degunu nokāris....
Forša tautas domāšana un forš mugurkauls
Jo nekko citu ka izdabāt ,ja kungs,klausos kungs,labi kungs,jā kungs
Nekko citu neprotat.
Neprotat uzsist kulaku galdā,un neprot pateikt savu vārdu,iebilst,utt ..
Es vizmaz forumā šūmējos
Bet jūs nekko citu nerotat ka vien mani nod****,un maukt tada stabulē,kā to prasa sabiedrība
Nu pasakiet kad ta tas nav
Tārps , beidzot saprati , ka arī esi vainīgs pie visa bardaka , par ko tu sprediķus raksti ...
Un kurš pie tā visa ir vainīgi????
Ja ne mēs paši??
Bet pārpasaulīga prakse, vismaz Ventspilī, ir ignorēt iedzīvotāju uzdotos neērtos jautājumus!
Jā, laiks iet un mainās arī paradumi. Pavisam drīz mums vairs nebūs iespēja uzdot jautājumus, vien lasīt statistiku par sīpolpuķu skaitu un skatīties fotogrāfijas ar lentīšu griešanu kārtējo nerentablo būvi atklājot.
Tas būs ap Jāņiem, Mārtiņos, Pēc pusnakts, tieši dienas vidū, Kad basiņām, es zābakos Pēc baltas puķes jūrā bridu.
Atbilde būs pēc svētkiem , ap Lieldienām tā ap Jāņiem.....