Jautājums NMPD
Lūdzu norādīt precīzu tiesību akta nosaukumu, kurš nosaka, ka piecos no rīta pa tukšu , guļošu pilsētu jābrauc ar ieslēgtiem skaņu signāliem.
Vējš 2.06 m/s
Vējš 2.06 m/s
Lūdzu norādīt precīzu tiesību akta nosaukumu, kurš nosaka, ka piecos no rīta pa tukšu , guļošu pilsētu jābrauc ar ieslēgtiem skaņu signāliem.
Komentāri (30)
Tu tē nīd ka cilvēkam glābj dzīvīb?
Ministru kabineta noteikumi Nr.279
Rīgā 2015.gada 2.jūnijā (prot. Nr.27 35.§)
"Ceļu satiksmes noteikumi " 4. pants
Pateicos!
Inta, 4:30 autobuss uz Rīgu jau brauc. Tad cilvēkiem to vajag.
Redz te ir atbilde tiem, kam savs miegs svarīgāks par citu dzīvībām: https://www.ventspils.lv/ieslegtas-nmpd-auto-sirenas-nakti-nav-musu-iegriba-ta-ir-drosiba/
Inta, lūdzu pierādījumus uz galda, ka "5 no rīta ir tukša guļošā pilsēta" . Un tad gaidi atbildi
Jā. ļooti interesanti - konkrēts jautājums , bet tik daudz "viedokļu", kuri gan neviens neatbild uz uzdoto jautājumu.....
Barons ...tas Riebekl rakst ka Puškins , doma ka Šlesers un Gebelss, tik to viņ galv ir pill ar viņ mulķib ..le zināt
Riebeklim laikam radinieks ir Šlesers, Puškins un Gebelss...tā rakstīt var tikai tāds frukts, kam ir izglītība 43. gados vidēja , un tādi radinieki .
Kondrad Karlowitz kung.
Aiz kō peminet Goebbels kung ka negatīv pemēr?Tō bij ven izcil Orātor,viņ Reinkarnācij vel tagad zīmejas ekš Face-book (reizem ar Hūt uz Galv,le zinat).
Ko tas dod ka prot pareizi gramatiski uzrakstīt.
Bet visā pārējā ir debīliski idiotisks
Ha ha ha! Tas redzams pēc taviem tekstiem, ka tev ir vidusskolas izglītība!
Labākajā gadījumā 3 koridori un deju kursi!
Tas laikam ir mājiens uz latviešu valodas gramatiku.
Nu tad man nāksies jūs visus apbēdināt.Es neesmu 100% tīrasiņu latvietis ar seņču ciltsrakstiem.
Man ir krievu,vācu,lībiešu sajaukums.
Un manā ģimenē,tiek vērtēts nevis tas cik gramatiski pareizi tiek pateikts tas ko tu saki Bet gan tas kā tu proti pateikt savu domu