Aber vai ir tād Likum,kō aizliegkt ,le Ātrie būt braukt ar Sirēn? Būt vaidziks pulkāk iebaudit Gudrib Dzērien,tad būs gulet un būs nedzirdet.
+8
-2
Martins. B. 08.06.2023, 20:55:16
Vienu sutku aizejiet un pastrādājiet NMPD, tad vairs nerakstīsiet stulbus jautājumus.
+3
-9
Inta Putane08.06.2023, 21:47:45
Kā tieši sirēnas piecos no rīta atvieglo mediķu darbu?
+3
-5
Marta P09.06.2023, 13:39:42
Braucot ar bākugunīm un skaņas signālu tas tikai "kļūst" par operatīvo transportlīdzekli un tad visiem autovadītājiem šī automašīna ir jāpalaiž pa priekšu. Ja tie nav ieslēgti , tad tā nav, tas tas ir kā parasts transportlīdzeklis. Un, ja gadījums ir steidzams, tad gadījums ir steidzams, vienalga cik no rīta. NMPD ja reiz traucas uz slimnīcu, tas ļoti lielā daļā gadījumu ir dzīvības un nāves jautājums un lai nodrošinātu drošu un ātru pacienta nokļūšanu slimnīcā vadītāju pienākums ir ieslēgt gaismas un skaņas signālus, jo tajā brīdī tas ir operatīvais transportlīdzeklis.
+6
-2
Girts Meiers09.06.2023, 12:47:22
Ej sāc strādāt beidzot,nevis gudri dirst
+1
-4
kaktuss09.06.2023, 13:05:23
Grūti pastrādāt, ja 5os no rīta triec augšā.
+6
0
Piciš09.06.2023, 14:23:20
Paskatoties intas FB profilu, skaidrs, ka gomzeties iq iemiesotāja.
+7
0
Piciš09.06.2023, 14:24:06
Inta, kā tev atvieglo dzīvi, FB izplatīt sūdu?
+7
0
Persona09.06.2023, 15:13:58
Piedod, bet šim rakstam galīgi nepiekrītu! Viņi veic savu darbu! Glābj cilvēku dzīvības! Mēs nezinām, kurā brīdī, kādā stāvoklī ir cilvēks, kurāš ātri jānogādā slimnīcā. Tu dzīvo pilsētā un ar skaņām un pilsētas izrietošām skaņām ir jāsadzīvo. Skaņu signāls tiek lietots, tuvojoties regulējamam krustojumam, kur ātrajiem deg sarkanā gaisma. Ar šo skaņu tiek dots signāls autovadītājiem, ka tuvojas ātrie. Un nedomā, ka 5 no rīta nav mašīnas. Viņas ir
+9
0
juris70009.06.2023, 18:10:49
Inta...reiz 25km attālumā no vpils naktī vedu dzemdību gaidošu sievieti uz slimnīcu...tici man,laiks aizņēma 15.minūtes un pie kājas man bij zaļš vai sarkans luksofora signāls,jo mūs pavadīja poliči kuri itkā par ātruma pārkāpumu noķēra mani...viss laimīgi beidzās..bet...ja lido ar skaņas signālu ātrie..tātad tā vajag
+5
0
Piciš09.06.2023, 19:28:52
Marta P, tu tak esi aita. Iepazīsties - operatīvais transportlīdzeklis — mehāniskais transportlīdzeklis, kuram noteiktā kārtībā piešķirts operatīvā transportlīdzekļa statuss un kurš piedalās ceļu satiksmē ar iedegtu mirgojošu zilu vai zilu un sarkanu bākuguni un ieslēgtu speciālu skaņas signālu.
+3
0
_āmen_09.06.2023, 22:34:44
Marta P = keda = Pēterītis.
+3
-1
Trauklupata10.06.2023, 12:20:32
Inta putāne Vel viena debīliķe, Ko neguļ piecos no rīta Ko nodarbojas ar muļķībām
+2
-3
kaktuss10.06.2023, 15:40:52
Tev arī vajadzētu beigt nodarboties ar muļķībām, dzert un dzīvot vecvecākiem un kakla. Attaisnojums, ka kundziņam par maz maksā, lai nolemtu sākt kustināt savu paka*u nav nopietns. Vīriešiem par 700-1000eiro uz rokas nav liela problēma atrast darbu. Esmu strādājusi arī par daudz mazāku samaksu un priecājos par to pašu. Bet labāk jau ir dzerstīties caurām dienām, vai ne?
+1
-4
kaktuss10.06.2023, 15:19:07
Skaidrs, ka alkašiem (kas ir lielākā daļa šeit komentējošie), kuriem pēc darba uzreiz vajag pielieties, ir grūti saprast pārējos cilvēkus, kuri nedzer un, kuriem miegs attiecīgi nav tik dziļš. Un ieteikums tāpēc sākt dropēt, ir vairāk kā muļķīgs.
+1
-4
Trauklupata10.06.2023, 17:48:13
Tu nu gan esi debīliķe,vai nu muļķe. Pirkārt es nedzīvoju ne vienam uz kakla Otrkart esmu no tiem retajiem kurš ne pīpē,ne lieto alkoholu. Un treškārt es nestradāju pie parastajiem darba devējiem priņesi padai idi nah** ņemešai. Es visu savu mūžu esmu stradajis tādu darbu kur vajaga smadzenes neviss spēku. Es pat 43 gados pabeidzu vidusskolu,jo mevēlējos strādāt parasto fizisko darbu
0
-4
Trauklupata10.06.2023, 18:06:01
Gribat būt lētais darba spēks un netīrā pelēkā masa. Tad tikai uz priešu,ar kaut vai internacionāli. Bet ne jau visi tik zemu sevi vērtē. Es piemēram nevēlos būt ne pelēkā masa ne lētais darbaspēks
+4
-2
Atvars #10.06.2023, 20:07:43
Ha ha ha! Tas redzams pēc taviem tekstiem, ka tev ir vidusskolas izglītība! Labākajā gadījumā 3 koridori un deju kursi!
0
-3
Trauklupata10.06.2023, 23:47:24
Tas laikam ir mājiens uz latviešu valodas gramatiku. Nu tad man nāksies jūs visus apbēdināt.Es neesmu 100% tīrasiņu latvietis ar seņču ciltsrakstiem. Man ir krievu,vācu,lībiešu sajaukums. Un manā ģimenē,tiek vērtēts nevis tas cik gramatiski pareizi tiek pateikts tas ko tu saki Bet gan tas kā tu proti pateikt savu domu
0
-2
Trauklupata10.06.2023, 23:48:50
Ko tas dod ka prot pareizi gramatiski uzrakstīt. Bet visā pārējā ir debīliski idiotisks
+2
0
Kondrāds Karlovičs11.06.2023, 07:24:14
Riebeklim laikam radinieks ir Šlesers, Puškins un Gebelss...tā rakstīt var tikai tāds frukts, kam ir izglītība 43. gados vidēja , un tādi radinieki .
+5
0
Barons (Freiherr von ...)11.06.2023, 07:38:06
Kondrad Karlowitz kung. Aiz kō peminet Goebbels kung ka negatīv pemēr?Tō bij ven izcil Orātor,viņ Reinkarnācij vel tagad zīmejas ekš Face-book (reizem ar Hūt uz Galv,le zinat).
+3
0
Kondrāds Karlovičs11.06.2023, 09:29:56
Barons ...tas Riebekl rakst ka Puškins , doma ka Šlesers un Gebelss, tik to viņ galv ir pill ar viņ mulķib ..le zināt
+2
-1
Inta Putane11.06.2023, 18:44:01
Jā. ļooti interesanti - konkrēts jautājums , bet tik daudz "viedokļu", kuri gan neviens neatbild uz uzdoto jautājumu.....
+1
0
Kriska12.06.2023, 17:39:51
Inta, lūdzu pierādījumus uz galda, ka "5 no rīta ir tukša guļošā pilsēta" . Un tad gaidi atbildi
+1
-3
Marta P12.06.2023, 17:57:09
Redz te ir atbilde tiem, kam savs miegs svarīgāks par citu dzīvībām: https://www.ventspils.lv/ieslegtas-nmpd-auto-sirenas-nakti-nav-musu-iegriba-ta-ir-drosiba/
Komentāri (30)
Aber vai ir tād Likum,kō aizliegkt ,le Ātrie būt braukt ar Sirēn?
Būt vaidziks pulkāk iebaudit Gudrib Dzērien,tad būs gulet un būs nedzirdet.
Vienu sutku aizejiet un pastrādājiet NMPD, tad vairs nerakstīsiet stulbus jautājumus.
Kā tieši sirēnas piecos no rīta atvieglo mediķu darbu?
Braucot ar bākugunīm un skaņas signālu tas tikai "kļūst" par operatīvo transportlīdzekli un tad visiem autovadītājiem šī automašīna ir jāpalaiž pa priekšu. Ja tie nav ieslēgti , tad tā nav, tas tas ir kā parasts transportlīdzeklis. Un, ja gadījums ir steidzams, tad gadījums ir steidzams, vienalga cik no rīta. NMPD ja reiz traucas uz slimnīcu, tas ļoti lielā daļā gadījumu ir dzīvības un nāves jautājums un lai nodrošinātu drošu un ātru pacienta nokļūšanu slimnīcā vadītāju pienākums ir ieslēgt gaismas un skaņas signālus, jo tajā brīdī tas ir operatīvais transportlīdzeklis.
Ej sāc strādāt beidzot,nevis gudri dirst
Grūti pastrādāt, ja 5os no rīta triec augšā.
Paskatoties intas FB profilu, skaidrs, ka gomzeties iq iemiesotāja.
Inta, kā tev atvieglo dzīvi, FB izplatīt sūdu?
Piedod, bet šim rakstam galīgi nepiekrītu!
Viņi veic savu darbu! Glābj cilvēku dzīvības!
Mēs nezinām, kurā brīdī, kādā stāvoklī ir cilvēks, kurāš ātri jānogādā slimnīcā.
Tu dzīvo pilsētā un ar skaņām un pilsētas izrietošām skaņām ir jāsadzīvo.
Skaņu signāls tiek lietots, tuvojoties regulējamam krustojumam, kur ātrajiem deg sarkanā gaisma. Ar šo skaņu tiek dots signāls autovadītājiem, ka tuvojas ātrie.
Un nedomā, ka 5 no rīta nav mašīnas. Viņas ir
Inta...reiz 25km attālumā no vpils naktī vedu dzemdību gaidošu sievieti uz slimnīcu...tici man,laiks aizņēma 15.minūtes un pie kājas man bij zaļš vai sarkans luksofora signāls,jo mūs pavadīja poliči kuri itkā par ātruma pārkāpumu noķēra mani...viss laimīgi beidzās..bet...ja lido ar skaņas signālu ātrie..tātad tā vajag
Marta P, tu tak esi aita. Iepazīsties - operatīvais transportlīdzeklis — mehāniskais transportlīdzeklis, kuram noteiktā kārtībā piešķirts operatīvā transportlīdzekļa statuss un kurš piedalās ceļu satiksmē ar iedegtu mirgojošu zilu vai zilu un sarkanu bākuguni un ieslēgtu speciālu skaņas signālu.
Marta P = keda = Pēterītis.
Inta putāne
Vel viena debīliķe,
Ko neguļ piecos no rīta
Ko nodarbojas ar muļķībām
Tev arī vajadzētu beigt nodarboties ar muļķībām, dzert un dzīvot vecvecākiem un kakla. Attaisnojums, ka kundziņam par maz maksā, lai nolemtu sākt kustināt savu paka*u nav nopietns. Vīriešiem par 700-1000eiro uz rokas nav liela problēma atrast darbu. Esmu strādājusi arī par daudz mazāku samaksu un priecājos par to pašu. Bet labāk jau ir dzerstīties caurām dienām, vai ne?
Skaidrs, ka alkašiem (kas ir lielākā daļa šeit komentējošie), kuriem pēc darba uzreiz vajag pielieties, ir grūti saprast pārējos cilvēkus, kuri nedzer un, kuriem miegs attiecīgi nav tik dziļš. Un ieteikums tāpēc sākt dropēt, ir vairāk kā muļķīgs.
Tu nu gan esi debīliķe,vai nu muļķe.
Pirkārt es nedzīvoju ne vienam uz kakla
Otrkart esmu no tiem retajiem kurš ne pīpē,ne lieto alkoholu.
Un treškārt es nestradāju pie parastajiem darba devējiem priņesi padai idi nah** ņemešai.
Es visu savu mūžu esmu stradajis tādu darbu kur vajaga smadzenes neviss spēku.
Es pat 43 gados pabeidzu vidusskolu,jo mevēlējos strādāt parasto fizisko darbu
Gribat būt lētais darba spēks un netīrā pelēkā masa.
Tad tikai uz priešu,ar kaut vai internacionāli.
Bet ne jau visi tik zemu sevi vērtē.
Es piemēram nevēlos būt ne pelēkā masa ne lētais darbaspēks
Ha ha ha! Tas redzams pēc taviem tekstiem, ka tev ir vidusskolas izglītība!
Labākajā gadījumā 3 koridori un deju kursi!
Tas laikam ir mājiens uz latviešu valodas gramatiku.
Nu tad man nāksies jūs visus apbēdināt.Es neesmu 100% tīrasiņu latvietis ar seņču ciltsrakstiem.
Man ir krievu,vācu,lībiešu sajaukums.
Un manā ģimenē,tiek vērtēts nevis tas cik gramatiski pareizi tiek pateikts tas ko tu saki Bet gan tas kā tu proti pateikt savu domu
Ko tas dod ka prot pareizi gramatiski uzrakstīt.
Bet visā pārējā ir debīliski idiotisks
Riebeklim laikam radinieks ir Šlesers, Puškins un Gebelss...tā rakstīt var tikai tāds frukts, kam ir izglītība 43. gados vidēja , un tādi radinieki .
Kondrad Karlowitz kung.
Aiz kō peminet Goebbels kung ka negatīv pemēr?Tō bij ven izcil Orātor,viņ Reinkarnācij vel tagad zīmejas ekš Face-book (reizem ar Hūt uz Galv,le zinat).
Barons ...tas Riebekl rakst ka Puškins , doma ka Šlesers un Gebelss, tik to viņ galv ir pill ar viņ mulķib ..le zināt
Jā. ļooti interesanti - konkrēts jautājums , bet tik daudz "viedokļu", kuri gan neviens neatbild uz uzdoto jautājumu.....
Inta, lūdzu pierādījumus uz galda, ka "5 no rīta ir tukša guļošā pilsēta" . Un tad gaidi atbildi
Redz te ir atbilde tiem, kam savs miegs svarīgāks par citu dzīvībām: https://www.ventspils.lv/ieslegtas-nmpd-auto-sirenas-nakti-nav-musu-iegriba-ta-ir-drosiba/